CAMPZ Outdoor und Camping Online Shop
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!
null
Grivel - Traditie sinds 1818
Grivel staat bekend om zijn kwalitatief hoogwaardige producten op het gebied van klimmen. Met zijn lange geschiedenis kan het bedrijf bouwen op bijna 200 jaar ervaring. Traditie en innovatie zijn perfect gecombineerd waardoor de best mogelijke apparatuur wordt gegarandeerd!

Grivel

2 Artikel
Filter
Terugzetten

Geslacht

Maat

 • XS
 • S
 • M
 • L

Kleur

 • beige
 • geel
 • zwart

Prijs

tot

Klantenbeoordelingen

 • 1
Sorteer
Populairst Nieuwe producten Beste beoordeling Prijs aflopend Prijs oplopend Hoogste korting
Categorieën
Filter
Sorteer
Populairst Nieuwe producten Beste beoordeling Prijs aflopend Prijs oplopend Hoogste korting
Grivel Pofzak, zwart/beige
Grivel Pofzak, zwart/beige zwart/beige
Grivel
Pofzak, zwart/beige
Adviesprijs € 39,99 € 17,99
Grivel Trend Klimharnas, geel/beige
Grivel Trend Klimharnas, geel/beige geel/beige
Grivel
Trend Klimharnas, geel/beige
Adviesprijs € 89,99 € 30,99
 • Varianten:

Grivel, topkwaliteit uit Italië

Grivel is een bekend merk in de wereld van het alpinisme. Zij zijn de oudste producent van gereedschappen die in het alpinisme worden gebruikt. Het bedrijf is in 1818 opgericht door de familie Grivel uit het stadje Courmayeur (Italië), gelegen aan de voet van de MontBlanc. Sinds 1982 staat Grivel onder leiding van Giochino Gobbi met diverse vestigingen in Frankrijk. Het hoofdkantoor van Grivel is nog altijd in Coumayeur. Grivel exporteert haar producten naar meer dan 25 landen.

Alpinisme, veiligheid voorop

Bij het alpinisme beklimmen sporters bergen onder diverse weersomstandigheden. Bij de klassieke vorm is de uitdaging het bereiken van de bergtop via de makkelijkste weg. Bij het moderne alpinisme is dat maar bijzaak. Daarbij gaat het om het beklimmen van de route. In beide situaties worden allerlei natuurlijke hindernissen, zoals ijs- en rotswanden maar ook gletsjers beklommen. Grivel produceert zoals gezegd vele hulpmiddelen voor deze tak van sport. Voor alle producten van Grivel geldt dat veiligheid voorop staat. Als beginnend alpinist is het verstandig om eerst een cursus te volgen. Daarin komen de beginselen van val-, zekerings-, loop- en knooptechnieken aan de orde. Verder is het van belang om in goede conditie te zijn. Ook is het belangrijk om kennis van weersontwikkelingen en redding technieken te hebben. En uiteraard een goed ontwikkeld oriëntatie vermogen.

Grivel producten bij CAMPZ

Producten van Grivel: een goede basis voor het klimmen

Voor alle vormen van klimmen is een goede uitrusting van groot belang. In onze web shop CAMPZ vindt u vele hulpmiddelen van Grivel. Deze kunt u vinden door hierboven de tab "Outdoor uitrusting Grivel" aan te klikken. Vervolgens klikt u op:

 • "Bergsport"Hier vindt u een uitgebreid assortiment in Grivel stijgijzers, ijsbijlen en ijsschroeven. Stijgijzers worden gebruikt bij het gletsjer- en sneeuwbeklimmingen. De stijgijzer met 12 punten wordt het meest gebruikt. Van belang is de juiste combinatie met de bergschoen die u gebruikt. De(ijs)bijlen bestaan uit een houw van chroommolybdeen en een korte en gebogen steel van aluminium en carbonfiber. De ijsschroef van Grivel kan worden gedragen om de middel of om de schouder en zijn in verschillende lengtes verkrijgbaar.
 • "Klimmen" "Hier vindt u karabiners. Deze zijn gemaakt van metaal en verkrijgbaar met een draai- of springsluiting. Het borgmechanisme voorkomt het onbedoeld open gaan. Verder hebben we chalk bags in cilindervorm of conisch om uw handen tijdens het klimmen van krijt te voorzien. Alle klimhelmen van Grivel voldoen aan de Europese normering. Afhankelijk van wat u precies wilt, kunt u kiezen uit schaal- en schuimhelmen of een hybride helm.
 • "Rugzakken en tassen" Hier vindt u klim- en dag rugzakken.

Bij campz.nl kunt u rustig rondsnuffelen. De genoemde artikelen zijn slechts een kleine greep uit het assortiment van Grivel.