CAMPZ Outdoor und Camping Online Shop
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!
GoPro
GoPro - De meest veelzijdige camera ter wereld!
GoPro is de leider in het maken van beeldopnamen van outdoor activiteiten en gestaag aan populariteit aan het winnen onder professionele en amateur filmmakers. Het gebruiksgemak, gunstige prijs en zijn handzame formaat staan het toe u200bu200bom de meest waanzinnige ervaringen overal te delen.

GoPro

1 Artikel
Filter
Terugzetten

Geslacht

Kleur

  • wit

Prijs

tot
Sorteer
Populairst Nieuwe producten Beste beoordeling Prijs aflopend Prijs oplopend Hoogste korting
Filter
Sorteer
Populairst Nieuwe producten Beste beoordeling Prijs aflopend Prijs oplopend Hoogste korting
GoPro Wi-Fi BacPac
GoPro Wi-Fi BacPac
GoPro
Wi-Fi BacPac
Adviesprijs € 79,99 € 74,99
UITVERKOOP

GoPro - Koop uw GoPro camera en accessoires online


GoPro Online Shop
GoPro, het bedrijf opgericht door Nick Woodman in 2002 in Australië is, door de jaren heen, uitgegroeid tot een globale mega gigant in het leveren van compacte camera's met een bijzonder hoge kwaliteit. Woodman is echter klein begonnen, met de verkoop van kralen kettingen en schelpen riemen. Zo bekostigde hij uiteindelijk de productie van hun eerste camera systeem. Nog een leuk gegeven is dat hij dit allemaal deed uit de achterkant van een echte hippie bus. Ondertussen is dat busje natuurlijk ingeruild voor een knap gebouw, Woodman Labs in San Mateo, California. Tegenwoordig zijn GoPro camera's een veelvoorkomend zicht bovenop helmen, fietssturen & handvatten of gewoonweg op de borsten van u medemensen. De originele 35MM camera die GoPro in 2004 ontwikkelde is ondertussen geëvolueerd naar een digitaal monster met een brede 170 graden lens die opneemt in 1080p hoge definitie. U kan zelfs twee GoPro camera's met elkaar verbinden om 3D video's the maken. Alhoewel ze origineel bedacht zijn om te dienen in de surfwereld, zijn deze camera's, mede dankzij hun kwaliteit, nu de ideale manier om een brede waaier aan actiesporten op te nemen. Ondertussen zie je ze gebruikt worden in sporten zo divers als autoracen, skieen, fietsen en skateboarden. Bovendien is het design robuust genoeg dat ze best gebruikt kunnen worden tijdens de meer "agressieve" varianten van deze sporten.

GoPro - een technische blik

Zoals al vermeld is de camera van een bijzonder hoge kwaliteit zodat al u opnames kristalhelder zijn . Het is namelijk zo dat GoPro uitgebreid onderzoek heeft gedaan naar de gebruikspatronen van atleten en hebben bijgevolg natuurlijk de technologie hier ook volledig op toegespitst. De camera's hebben een enorm stabiele framerate, wat betekent dat snelle opnames niet gereduceerd worden tot een wazige storm van kleuren. Dus als u even op de mountainbike wil gaan crossen in de bossen, dan kan je het nauwe pad dat door de bomen welft vloeiend volgen. Deze stabiele framerate is gekoppeld aan een brede 170 graden lens, die ervoor zorgt dat niet enkel de fijne details zichtbaar zijn, maar de omgeving word eveneens in glorieus detail weergegeven. Deze lens is gemaakt uit een krassen resistent, gehard glas. Wat betekent dat de GoPro camera's duurzaam tot het uiterste zijn. We weten allemaal dat het tijdens het sporten wel eens kan misgaan, het design voor de GoPro camera is hier dus volledig op aangepast. En als het dan toch misgaat kan je het op je favoriete video website probleemloos uploaden, in glorieus 1080p detail. Je favoriete video streaming website heeft waarschijnlijk meerdere virale video's die opgenomen zijn met een GoPro camera systeem. Daarnaast zijn de camera's nog steeds functioneel wanneer de verlichting het laat afweten, zelfs op een schemerige dag zijn u beelden kraakhelder. Natuurlijk wat gepaste fietsverlichting kan de beelden bijzonder dramatisch maken. De camera's worden eveneens geleverd met een heldere polycarbonate HD behuizing, deze behuizing is schokbestendig. Bovendien is deze heldere polycarbonate behuizing waterbestendig tot een diepte van 60 meter, dus u pret is verzekerd tijdens vakanties. De behuizing heeft een "quick release" sluiting onderaan die dat gebruikt kan worden om te verbinden met de enorme variëteit aan GoPro "mounts" beschikbaar. De behuizing heeft eveneens metalen knoppen die dat overeenstemmen met de beschikbare controletoetsen op de camera. Deze knoppen zijn gevoelig genoeg dat ze bedient kunnen worden met handschoenen, maar toch zo ontwikkeld dat ze niet activeren door u sportieve bezigheid. De camera behuizing heeft onderaan eveneens een klep die u kan openzetten als de camera niet water dicht hoeft te zijn. Als u dat doet dan is de geluidskwaliteit nog beter dan die al is, zodat je de wind hoort waaien en de vogels, al dan niet, hoort fluiten. De bijgeleverde lithium-ion batterij betekent dat u de camera's een lange periode kan gebruiken zonder deze te moeten opladen, en als u dat dan toch moet zijn deze camera's bijzonder snel opgeladen.

GoPro accessoires

Go-Pro is een bedrijf dat continu innoveert en doet dit eveneens met zijn accessoires. Het originele mounting systeem dat de camera's enkel stabiel vastmaakte aan de mount is ondertussen geëvolueerd tot een werkelijke galerij van opties. Dit is niet gedaan zonder reden natuurlijk, want GoPro wenst enkel dat u de camera in eender welke situatie kan gebruiken. Het is in de ogen van GoPro de gebruiker die beslist hoe de camera en het bijhorend systeem er gaan uitzien en functioneren, ze hebben meerdere bekende sport en urban consultants die dit faciliteren. Het is u keuze als u even wilt gaan stunten op de BMX en GoPro wenst u dus enkel te steunen in dit gegeven. Hieronder een korte opsomming van enkele GoPro accessoires die u mogelijk interesseren.

  • GoPro Board Houder
  • GoPro HD Wrist Housing
  • GoPro Helmet Front Mount
  • GoPro 3D Hero System
Met de GoPro Board Houder is het enorm simpel om de GoPro camera te bevestigen aan u board van keuze. Onafhankelijk van het feit dat het een skateboard of een surfplank of gewoon een plank hout in de tuin is. Dit systeem staat gewoon garant voor stabiliteit. De GoPro HD Wrist Housing stelt u in staat om deze camera's aan u pols te bevestigen als een soort horloge, actie scenes gegarandeerd. Bovendien is de behuizing in dit geval bijzonder stijlvol wat betekent dat je ze gemakkelijk met eendere welke outdoor kleding kan combineren. Met de GoPro Helmet Front Mount maakt u het GoPro camera systeem gemakkelijk aan allerlij helmen vast van fietshelmen tot skateboard helmen. Dus als u een sport beoefend waar u een helm echt wel nodig hebt is dit een ideaal item om aan te kopen, zo stabiel als maar kan schokbestendig en waterdicht. Het GoPro 3D Hero System stelt je in staat om twee GoPro camera's te koppelen, eentje voor het linkeroog en eentje voor het rechteroog. Deze camera's nemen dus voor elk oog een 1080p beeld op, de kwaliteit van dit systeem is te vergelijken met 3D in de cinema. Bovendien is het met dit systeem bijzonder simpel om deze video's op te nemen.