Online fietsenwinkel
Winter Sale 2022 | Tot wel 40% korting
30 DAGEN KOSTELOOS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €696
VRAGEN? KLIK HIER!

De CAMPZ
Kerstcadeau-ideeën gids

Voordat je op zoek gaat naar cadeaus, moet je eerst weten wat voor outdoor type de mensen in je leven zijn. Dan wordt het vinden van de juiste geschenken een makkie!

Oh, die gepassioneerde outdoor mensen in ons leven; heel inspirerend, maar erg moeilijk om een passend cadeau voor te vinden, toch?

Maar vrees niet, onze ideeën gids helpt je om te onthullen wat voor soort outdoor type de mensen in je leven zijn en cadeaus te vinden, die ze doet glimlachen van oor tot oor. Lees verder om te ontdekken welke types bij jouw vrienden, familie en geliefden passen.

Gebruik je liever een afkorting?

Als degene voor wie je een cadeau zoekt niet in een van onze outdoor persoonlijkheden past, kun je alle cadeau-ideeën hier vinden en ze filteren op budget.

De comfort
zoekende glamper

Glampers hebben hun eigen opvattingen over het uitbreiden van comfortzones; voor hen betekent dit simpelweg comfortabel zijn in een andere zone. Wat je ook doet, koop dan ook geen schuimrubberen slaapmatje voor ze deze Kerst, want alleen al de aanblik ervan zal ze rugpijn bezorgen. Het goede nieuws is dat glampers makkelijk om te kopen zijn!

De stijlvolle
'Selfie Creators'

De smartphone altijd binnen bereik met de camera ingesteld op de drie seconden timer, omdat ze nooit weten wanneer zich een selfiemoment voordoet; Selfie Creators genieten van het verkennen van de aantrekkelijkste hoekjes in de stad, waar altijd een café in de buurt is met wifi en een pumpkin spice latte. Koop ze een geruit flanellen overhemd, bijpassende sokken en muts en ze zullen je opnemen in hun laatste wilsbeschikking.


De enthousiaste bergliefhebber

Vraag ze naar alle wandelingen die ze hebben gemaakt en we garanderen je, dat je er ongeveer 90 minuten later spijt van hebt deze vraag gesteld te hebben. Maar zonder grappen: Bergliefhebbers stralen op een positieve manier het outdoor leven uit en zijn altijd in voor nog een trip naar een mooie bestemming in de bergen. Ze zijn zo enthousiast dat ze zelfs alpine wandelschoenen dragen tijdens eenvoudige wandelingen in het weekeinde.


De ambitieuze amateur

Ga met dit type hardlopen en ze maken er een wedstrijd van. Ze zijn gek op gezondheid en fitness en altijd op zoek naar een nieuwe uitdaging; of het nu in een fitnessclub, de klimzaal of op het trail is. Ze zweten graag en kunnen luidkeels vloeken als iets ze niet lukt waarvan ze overtuigd waren, dat ze het ondertussen al zouden moeten kunnen.

De milieuvriendelijken

Dit type houdt er zeer doordachte, ethische standpunten op na over veel onderwerpen en ze hechten veel waarde aan zaken als diervriendelijkheid, verantwoorde landbouw en klimaatbescherming. Hun inspanningen om te leven op een manier die vriendelijker is voor mens, dier en de planeet, is iets waar we allemaal iets van zouden kunnen leren.