CAMPZ Outdoor und Camping Online Shop
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!

Outdoor advies

Productadvies

Hier krijg je een algemeen overzicht van bepaalde productgroepen en koopadvies voor outdoor kleding en uitrusting. Hoe beter je geïnformeerd bent, des te beter kun je producten kiezen die het beste bij je activiteit passen.

Onderhoudsadvies

Goed onderhoud is belangrijk om je outdoor uitrusting en favoriete kleding zo lang mogelijk mee te laten gaan. Hier leggen we ook uit waar je speciaal op moet letten bij het verzorgen van je uitrusting en het wassen van je outdoor kleding.

Verantwoord winkelen

"Milieuvriendelijk", "fair trade" en "duurzaam". Veel producten beloven duurzaamheid en bescherming van het milieu, maar welke van deze claims kun je vertrouwen? Hier leggen we een aantal veelvoorkomende duurzaamheidscertificeringen uit en hebben we tips verzameld, om je te helpen de levensduur van je outdoor uitrusting te verlengen.

Advies over outdoor producten en kleding

Ben je op zoek naar uitrusting of kleding voor je volgende outdoor avontuur, maar ben je overweldigd door de verscheidenheid aan producten en merken? Met onze outdoor- en productadviseurs krijg je een objectief en begrijpelijk overzicht, zodat je vervolgens precies die outdoor producten kunt vinden, die bij jou en je individuele behoeften passen. Op die manier kun je weloverwogen aankoopbeslissingen nemen, omdat je onafhankelijk en zonder druk kunt kiezen wat je nodig hebt. Het is tenslotte prettiger als je in alle rust de tijd kunt nemen om onderzoek te doen en te vergelijken, in plaats van overweldigd te worden door verkooppresentaties en eenmalige aanbiedingen in een lokale winkel.

Afhankelijk van je wensen kun je bij de algemene productadviseurs achtergrondkennis opdoen over specifieke outdoor onderwerpen, of interactief advies inwinnen om specifieke producten te selecteren. De kernonderwerpen zijn onder andere: Rugzakken, tenten, slaapzakken, klimschoenen, outdoor jassen en schoenen.

Naast koopadviezen vind je ook tips en adviezen over populaire outdoor activiteiten zoals kamperen, wandelen, bergsporten, het maken van trektochten, en op jarenlange ervaring baserende paklijsten. Speciale thema's zoals festivals en survival of outdoor reizen met kinderen zijn hier ook vertegenwoordigd. Van een korte excursie in het bos in je omgeving, tot een trektocht van enkele weken over de Sint Jacobsroute; je vindt hier veel interessante informatie. Onze outdoor gidsen zijn echter bij lange na niet volledig en alleen bedoeld om je te inspireren, of als uitgangspunt voor de planning van je volgende reis te dienen.

We hebben ook een aantal nuttige verzorgingstips voor je samengesteld, zodat je je geliefde outdoor uitrusting en kleding goed kunt onderhouden. Op die manier kunnen deze je zo lang mogelijk trouw blijven dienen. Van geur- en temperatuurregulerende merinowol tot warm dons, van comfortabel schoeisel tot behaaglijke slaapzakken; je kunt de levensduur van je outdoor uitrusting aanzienlijk verbeteren en zo blijven de functionele eigenschappen langer intact. Bovendien vind je in onze outdoor encyclopedie een veel nuttige achtergrondinformatie.

Onze productadviseurs zijn er voor outdoor beginners en professionals. Ze bieden je een zo volledig en duidelijk mogelijke oriëntering, zodat je je zelfstandig kunt informeren. Zo leer je, waar je vooral op moet letten bij de aanschaf van outdoor uitrusting en kleding, en welke functies en kenmerken echt belangrijk voor je zijn. Het doel is, om je in staat te stellen een keuze te maken uit het ruime aanbod van uitrusting en kleding en deze te vergelijken.