CAMPZ Outdoor und Camping Online Shop
Geniet van je herfstige hardloopsessies
30 DAGEN KOSTELOOS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!
null
Gibbon - Slacklining als levensstijl
Het begon bij Gibbon met een kleine groep vrienden, enthousiaste luilakken - maar het werd al snel een wereldwijd netwerk en groeiende gemeenschap. Vandaag is Gibbon internationaal bekend om eerste klas apparatuur voor Slackline en support het Slackline evenementen.

GIBBON

3 Artikel
Filter
Terugzetten

Kleur

  • geel
  • zwart

Prijs

tot
Sorteer
Populairst Nieuwe producten Beste beoordeling Prijs aflopend Prijs oplopend Hoogste korting
Filter
Sorteer
Populairst Nieuwe producten Beste beoordeling Prijs aflopend Prijs oplopend Hoogste korting
GIBBON Tree Wear Set XL
GIBBON Tree Wear Set XL
GIBBON
Tree Wear Set XL
Adviesprijs € 29,99 € 19,99
- 33 %
GIBBON Band Sling 3m
GIBBON Band Sling 3m
GIBBON
Band Sling 3m
Adviesprijs € 24,99 € 14,99
- 40 %
GIBBON Slack Rack Pads Classic, geel
GIBBON Slack Rack Pads Classic, geel geel
GIBBON
Slack Rack Pads Classic, geel
Adviesprijs € 29,99 € 18,99
- 36 %

GIBBON slackline uitrusting online

In de slackline sport draait het om behendigheid en goede materialen. Op onze webshop vindt u alle slackline producten van Gibbon, zodat u overal met de slackline in de weer kunt gaan.

Gibbon voor de streetsport

Gibbon is ruim vijf jaar geleden opgezet door een groep vrienden die een passie hebben voor de slackline sport. In de loop der tijd is het Slackline tot een echte streetsport uitgegroeid. In 2010 zijn de eerste wereldkampioenschappen gehouden. Professionele slackliners zien de sport als een complete lifestyle en Gibbon gaat daarin mee. Gibbon heeft in deze ook een revolutie op gang gebracht met de slacklining. Gibbon staat voor kwaliteit. Vroeger waren de Gibbon slacklines alleen bestemd voor klimmers. Tegenwoordig kan iedereen klimmen met een Slackline Set van Gibbon. Het aantal slackliners groeit enorm en Gibbon streeft ernaar om alle slackliners al dan niet letterlijk lokaal en wereldwijd met elkaar te verbinden. De producten van Gibbon zijn voor en door slackliners ontwikkeld. Deze slackline gemeenschap bevindt zich in de Worldcup en neemt deel aan Madonna's World Tour.

 

Slacklining kan overal. Buiten in de natuur of in de achtertuin. Zelfs op het podium om miljoenen mensen te vermaken zoals Madonna en Pink. Madonna gebruikte de Gibbon Slacklines tijdens haar optreden bij de SuperBowl. Al is Madonna geoefend, ook zij heeft moeten beginnen met de eerste stap. Slackline is er namelijk voor iedereen. Er zijn verschillende soorten slackline sets verkrijgbaar. Zo zijn er naast de enkele sets ook tweedelige Gibbon slackline sets.

 

  
  • Outdoor Broeken
  • Outdoor Jassen
  • Kousen & Sokken
  • Veilig slacklining met Gibbon

    Slacklining kan iedereen overal doen. Gibbon heeft een independance kit die met behulp van A-frames kan worden opgezet. De Gibbon A-frames kunnen met drie gleuven op de gewenste hoogte worden gebracht. Deze Gibbon kit is TUV getest. De lijn is ideaal voor kinderen en beginners. U kunt voor de veiligheid ook een crashpad aanschaffen. De robuuste lijn heeft een rubberen print waardoor het gemakkelijk is om op de lijn te blijven staan. Zonder dat u het merkt loopt u de lijn al uit. Voor kinderen is er ook de Gibbon Funline beschikbaar inclusief ratel en toebehoren. De Gibbon Surfer line is voor slackliners met ambitie. Deze dertig meter lange lijn is inclusief XL ratel.