CAMPZ Outdoor und Camping Online Shop
Feestelijke X-Mas Deals tot -70%1
30 DAGEN KOSTELOOS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!

Garmin vivo

1 Artikel
Filter
Terugzetten

Kleur

  • zwart

Prijs

tot
Sorteer
Populairst Nieuwe producten Beste beoordeling Prijs aflopend Prijs oplopend Hoogste korting
Filter
Sorteer
Populairst Nieuwe producten Beste beoordeling Prijs aflopend Prijs oplopend Hoogste korting
Garmin USB-A/Pogo-Pin Oplaad Clip voor de Vivosmart 4
Garmin USB-A/Pogo-Pin Oplaad Clip voor de Vivosmart 4
Garmin
USB-A/Pogo-Pin Oplaad Clip voor de Vivosmart 4
Adviesprijs € 29,99 € 20,99
- 30 %

Garmin Vivo

Steeds meer mensen stappen over op een smartwatch. Een smartwatch is namelijk niet alleen handig om de tijd af te lezen, maar kan er ook voor zorgen dat jij voortdurend in contact staat met de buitenwereld en jouw gezondheid in de gaten kunt houden. De Garmin Vivo is een smartwatch die jou hierbij kan helpen. Het horloge is voorzien van een groot aantal functionaliteiten, welke je ook nog uit kunt breiden en aan jouw persoonlijke wensen aan kunt passen. Bij Campz vind je verschillende modellen van deze smartwatch in het assortiment, zodat jij een model hebt dat bij jou past en zelf de gemakken van een smartwatch kunt ervaren.

Campz heeft op deze pagina de verschillende modellen van de Garmin Vivo samengevoegd, zodat jij in een oogopslag ziet welke mogelijkheden er zijn. Ook helpen wij jou graag aan voldoende informatie om een keuze te kunnen maken. Zo lees je op deze pagina ook welke specificaties je bij het horloge terug kunt vinden, welke voordelen je eraan kunt behalen en welke toepassingsmogelijkheden je hebt. Zo zorg je ervoor dat jouw horloge helemaal bij jou gaat passen en kun jij jouw bestelling snel plaatsen.

De voordelen van Garmin Vivo

De Garmin Vivo kan jou grote voordelen opleveren. Zo heb je te maken met een multifunctioneel apparaat, doordat er een groot aantal functionaliteiten zijn toegevoegd die jou kunnen helpen. Het is namelijk niet alleen een horloge, maar geeft jou ook inzicht in jouw gezondheid. Dit geeft jou de gelegenheid om de juiste veranderingen aan te brengen en jouw gezondheid te verbeteren. Een ander groot voordeel is de uitstraling van het horloge. Je kunt hem namelijk helemaal aan jouw persoonlijke stijl aanpassen. Daarnaast kun je de smartwatch aan verschillende apps koppelen, die jou meer inzichten geven en ook motivatie geven om weer door te zetten met jouw doelen.

Garmin Vivo: Dit zijn de specificaties

Bij de Garmin Vivo heb je te maken met verschillende specificaties. Zo zijn er verschillende functionaliteiten samengevoegd in het horloge om jou voldoende inzichten en informatie te geven. Denk hierbij aan een hartslagmeter, stappenteller en een GPS. Ook kun je door middel van het horloge jouw berichten binnenkrijgen. Zelfs zonder jouw telefoon vast te houden sta je in contact met de buitenwereld. De Garmin Vivo is daarbij te koppelen met verschillende apps, waaronder de app van Garmin. Deze houdt jouw voortgang bij en kan jou ook waarschuwingen geven als de doelen niet bereikt zijn of jouw hartslag te hoog of te laag is.

De toepassingsmogelijkheden van de Garmin Vivo

Je kunt de Garmin Vivo voor een groot aantal doelen gebruiken. Zo kun je bijvoorbeeld ook kijken naar de gezondheidsdoelen die je stelt. Het horloge kan bijvoorbeeld jouw calorieverbruik bijhouden, de hartslag monitoren en jou laten zien hoeveel beweging je gehad hebt gedurende de dag. Ook kun je bepaalde schema’s toevoegen in de app, zodat jouw horloge jou ook de motivatie kan geven om door te zetten. Uiteraard kun je de smartwatch ook gewoon voor dagelijks gebruik toepassen, zodat je de datum en tijd te allen tijde kunt raadplegen.

De Garmin Vivo bij Campz ontdekken

De Garmin Vivo is een van de betere smartwatches op de markt. Je kunt deze helemaal aan jouw wensen aansluiten en hebt verschillende stijlen tot jouw beschikking. In het assortiment van Campz zijn alle mogelijke modellen samengevoegd en je kunt eenvoudig een bestelling plaatsen. De smartwatch wordt kosteloos bij jou geleverd en je kunt hem snel om jouw pols doen. De hoogwaardige kwaliteit zal jou nooit teleurstellen. Dankzij de Garmin Vivo ben je niet alleen op tijd bij jouw afspraak, maar zal jouw gezondheid ook weer verbeteren.