CAMPZ Outdoor und Camping Online Shop
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!

Garmin Forerunner

1 Artikel
Filter
Terugzetten

Kleur

  • zwart

Prijs

tot
Sorteer
Populairst Nieuwe producten Beste beoordeling Prijs aflopend Prijs oplopend Hoogste korting
Filter
Sorteer
Populairst Nieuwe producten Beste beoordeling Prijs aflopend Prijs oplopend Hoogste korting
Garmin Siliconen horlogeband 20mm voor Forerunner 45, zwart
Garmin Siliconen horlogeband 20mm voor Forerunner 45, zwart zwart
Garmin
Siliconen horlogeband 20mm voor Forerunner 45, zwart
Adviesprijs € 29,99 € 20,99
- 30 %
UITVERKOOP

Garmin Forerunner 2021 collectie

De serieuze sportfanaat weet als geen ander hoe belangrijk het is om zijn of haar eigen prestaties in de gaten te houden. Niet enkel bij indoor activiteiten maar met name daar buiten. Want een beetje sportman of sportvrouw is gesteld op zijn of haar vrijheid. De uitgebreide reeks hartslagmeters van Garmin zijn dan ook een meer dan welkome aanvulling. Garmin Forerunner 920XT kopen

Zwitserse precisie

Als we het over Zwitserse precisie instrumenten hebben dan is Garmin op sportgebied een leidende factor. Het bedrijf heeft naam gemaakt met de productie van meetapparatuur wat zowel door consumenten wordt gebruikt, maar ook zijn weg heeft gevonden in de luchtvaart en het wegverkeer. Daarnaast heeft Garmin ruime ervaring opgedaan met het toepassen van GPS technologie in haar producten. Garmin produceert reeds lange tijd kwalitatief hoogstaande hartslagmeters onder de naam Garmin forerunner. Deze modellen blinken uit in betrouwbaarheid en het inzichtelijk tonen van diverse data waar de fanatieke sporter zonder meer voordeel mee kan halen. De eenvoudige modellen zijn allemaal voorzien van GPS technologie, hetgeen de sporter in staat stelt om een accurate hoeveelheid aan gegevens te verkrijgen. Zo wordt het mogelijk gemaakt om de trainingsintensiteit aan te passen aan de omstandigheden. Je bent immers niet in elke situatie in staat om dezelfde prestatie neer te zetten, terwijl je toch tracht je eigen grenzen telkens weer te verleggen. Zo zie je in een oogopslag de actuele snelheid, de afgelegde afstand, de gemiddelde snelheid en de maximaal behaalde snelheid.

Garmin forerunner; kwaliteit voor elk budget

De modellen in het hogere segment hebben daarnaast nog meer te bieden om je trainingmethode te verfijnen. Zo is het mogelijk om een compleet weekoverzicht te krijgen met betrekking tot je eigen prestaties. Ook bestaat de mogelijkheid om je prestaties te vergelijken op diverse hoogtes door de uitgebreide GPS functies van de diverse modellen. De gegevens kunnen automatisch via Garmin Connect worden verzonden. Hierdoor is het mogelijk om op basis van je eigen prestaties, een apart trainingsschema samen te stellen en je persoonlijke prestaties nog beter te evalueren. Je vrienden jaloers maken door het delen van je prestaties via social media? Ook daar is aan gedacht door het ontwikkelen van de Garmin Connect Mobile app. Zo onstaat er een vitueel multifunctioneel apparaat in combinatie met je smartphone. Elk Garmin forerunner model in de hogere prijsklasse wordt compleet geleverd met onder andere een usb stick om je trainingsgegevens op je pc of laptop in te kunnen zien. Zo wordt de Garmin forerunner niet alleen een personal coach, het wordt al snel een onmisbare vriend.

Waarom een Garmin forerunner hartslagmeter

  • 1 Ongeëvenaarde kwaliteit in combinatie met ruime ervaring met meettechnologie zoals GPS
  • 2 Uitgebreide functionaliteit met hoog draagcomfort
  • 3 Diverse (online) mogelijkheden om je training te analyseren en feedback te krijgen
  • 4 Zeer goede prijs-kwaliteit verhouding
Garmin forerunner 620 kopen

Campz.nl draagt bij aan een verantwoorde sportbeleving

Naat de diverse mogelijkheden om binnen het beschikbare budget een kwalitatief goede Garmin forerunner hartslagmeter te kopen, biedt campz.nl ook diverse accesoires om je outfit compleet te maken. Zo biedt campz.nl ook een groot scala aan handige hulpmiddelen die je helpen te persoonlijke doelen te bereiken op sportgebied. Uiteraard wordt de sportervaring vergroot door het dragen van de juiste kleding zoals thermo ondergoed, zowel voor de man als vrouw. Ook daarvoor ben je bij campz.nl aan het juiste adres. En mocht je het leuk vinden om je eigen prestaties te filmen, ook op dat gebied hebben we een uitgebreid assortiment.

Bekijk ook eens deze populaire merken: Sigmasport hartslagmeter | Garmin hartslagmeter |