CAMPZ Outdoor und Camping Online Shop
Feestelijke X-Mas Deals tot -70%1
30 DAGEN KOSTELOOS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!

Garmin fenix

1 Artikel
Filter
Terugzetten

Geslacht

  • Dames 1
  • Heren 1

Kleur

  • zwart

Prijs

tot
Sorteer
Populairst Nieuwe producten Beste beoordeling Prijs aflopend Prijs oplopend Hoogste korting
Filter
Sorteer
Populairst Nieuwe producten Beste beoordeling Prijs aflopend Prijs oplopend Hoogste korting
Garmin Fenix 7 Sapphire Solar Smartwatch met QuickFit horlogeband 22mm, zwart
Garmin Fenix 7 Sapphire Solar Smartwatch met QuickFit horlogeband 22mm, zwart zwart
Garmin
Fenix 7 Sapphire Solar Smartwatch met QuickFit horlogeband 22mm, zwart
Adviesprijs € 849,99 € 569,99
gratis verzending
- 32 %

Garmin Fenix

Het is belangrijk dat je op tijd bij jouw afspraken komt. Een goed horloge is hiervoor een vereiste. Echter wil je tegenwoordig steeds meer functionaliteiten terugvinden op dit horloge, zodat je een multifunctioneel apparaat in handen hebt. De Garmin Fenix is een horloge dat jou hierbij kan helpen. Met verschillende functies om gebruik van te maken kun je namelijk niet meer alleen de tijd aflezen, maar ook weten welke afstand je afgelegd hebt en wat de datum is. Er is echter nog veel meer te behalen aan het horloge. Bij Campz vind je daarom alle horloges terug van dit merk, zodat jij een goede keuze kunt maken.

Deze pagina zorgt ervoor dat jij niet alleen de juiste Garmin Fenix kunt vinden, maar ook dat je extra accessoires aan kunt schaffen om optimaal gebruik te maken van het horloge. Je kunt het horloge namelijk ook helemaal aanpassen aan jouw persoonlijke stijl. Bij Campz vind je alles terug wat jij nodig hebt en kun je er ook achterkomen waarom dit horloge de beste keuze is. Zowel voor dames als heren zijn er voldoende oplossingen en kun jij binnen een korte tijd een nieuw multifunctioneel horloge in jouw bezit hebben.

De voordelen van Garmin Fenix?

De Garmin Fenix is er in eerste instantie om jou te helpen bij het aflezen van de tijd. Het horloge is hiervoor voorzien van een duidelijk uurwerk,zodat jij in een oogopslag ziet hoe laat het is. Het uurwerk is digitaal, maar kent veel overeenkomsten met een analoog horloge. Hierdoor hoef je niet te wennen aan de nieuwe klok. Daarnaast zie je de datum op het scherm, kun je jouw productiviteit terugvinden en is er een hartslagmonitor beschikbaar. Jij hoeft er alleen nog maar voor te zorgen dat jouw Garmin Fenix opgeladen is, zodat deze voorzien is van een batterij met een lange levensduur.

Ontdek Garmin Fenix: De belangrijkste specificaties

De Garmin Fenix kent een groot aantal specificaties die jou kunnen helpen. Er zijn een aantal specificaties waar jij naar kunt kijken om te ontdekken of het horloge bij jou past:

  • De batterijduur: De Garmin Fenix dien je op te laden voor gebruik. De batterij gaat echter vele malen langer mee dan andere modellen op de markt, zodat jij het horloge voor langere tijd kunt gebruiken.
  • De gezondheidsmonitor: Met het horloge houd je verschillende onderdelen van jouw gezondheid bij. Denk hierbij aan jouw hartslag, de prestaties die je dagelijks levert en de afstand die je hiervoor hebt afgelegd.
  • Verwisselbare band: Je kunt het horloge volledig aanpassen aan jouw persoonlijke stijl door de band te verwisselen.

Uitbreiden met extra accessoires

De Garmin Fenix is er niet alleen in de standaard uitvoeringen, maar je kunt er ook voor zorgen dat deze nog meer bij jouw persoonlijkheid past. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om de band te verwisselen. De kleur van de band kan namelijk een groot verschil opleveren. Bij Campz vind je daarom meerdere kleuren terug in het assortiment en zorg je dat je steeds weer iets nieuws hebt.

Ontdek de Garmin Fenix bij Campz

Wat je ook wilt bereiken met een goed horloge, de Garmin Fenix kan jou hierbij helpen. Met een groot aantal specificaties hoef je geen extra apparaten meer aan te schaffen als je dit horloge in jouw bezit hebt. Campz zorgt er daarbij voor dat jij de bestelling zo snel mogelijk aan huis geleverd hebt en direct profiteert van de hoogwaardige kwaliteit die de Garmin Fenix met zich meebrengt. Door daarbij ook direct extra accessoires mee te bestellen, zorg jij ervoor dat het horloge te allen tijde bij jouw wensen aansluit.