CAMPZ Outdoor und Camping Online Shop
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!

Garmin

8 Artikel
Filter
Terugzetten

Kleur

  • rood
  • zwart

Prijs

tot
Sorteer
Populairst Nieuwe producten Beste beoordeling Prijs aflopend Prijs oplopend Hoogste korting
Filter
Sorteer
Populairst Nieuwe producten Beste beoordeling Prijs aflopend Prijs oplopend Hoogste korting
Garmin Siliconen horlogeband 20mm voor Forerunner 45, zwart
Garmin Siliconen horlogeband 20mm voor Forerunner 45, zwart zwart
Garmin
Siliconen horlogeband 20mm voor Forerunner 45, zwart
Adviesprijs € 29,99 € 20,99
- 30 %
UITVERKOOP
Garmin Edge 1030 Plus Bundel
Garmin Edge 1030 Plus Bundel
Garmin
Edge 1030 Plus Bundel
€ 649,99
gratis verzending
Garmin Edge 1030 Plus GPS Fietscomputer
Garmin Edge 1030 Plus GPS Fietscomputer
Garmin
Edge 1030 Plus GPS Fietscomputer
€ 549,99
gratis verzending
Garmin Edge 130 Plus MTB Bundel
Garmin Edge 130 Plus MTB Bundel
Garmin
Edge 130 Plus MTB Bundel
€ 269,99
gratis verzending
Garmin Virb Ultra Lens met neutraal dichtheidsfilter voor Camera
Garmin Virb Ultra Lens met neutraal dichtheidsfilter voor Camera
Garmin
Virb Ultra Lens met neutraal dichtheidsfilter voor Camera
€ 59,99
Garmin USB-A/Pogo-Pin Oplaad Clip voor de Vivosmart 4
Garmin USB-A/Pogo-Pin Oplaad Clip voor de Vivosmart 4
Garmin
USB-A/Pogo-Pin Oplaad Clip voor de Vivosmart 4
Adviesprijs € 29,99 € 11,99
Garmin Virb Ultra Bevestiging reddingsvest drijver
Garmin Virb Ultra Bevestiging reddingsvest drijver
Garmin
Virb Ultra Bevestiging reddingsvest drijver
€ 39,99
Garmin Virb Ultra Anti Fog Set
Garmin Virb Ultra Anti Fog Set
Garmin
Virb Ultra Anti Fog Set
€ 14,99

Garmin mobiele GPS & navigatie systemen

De meeste mensen die aan Garmin navigatie denken, zullen dit bedrijf vooral associëren met de navigatiesystemen voor auto's. Sporters en liefhebbers van outdooractiviteiten weten echter dat Garmin GPS zich niet alleen richt op mensen die gemobiliseerd van a naar b willen reizen. Zij kennen dit innovatieve bedrijf ook als de leverancier van horloges en andere hulpmiddelen die een actieve levensstijl ondersteunen.
Garmin navigatie koopt u bij CAMPZ

Garmin navigatie voor de sportieve mens

Met kantoren in de Verenigde Staten, Europa en Azië kan Garmin GPS zich met recht een wereldwijd bedrijf noemen. En het is dan ook niet vreemd dat Garmin navigatie bekendheid geniet onder sporters en outdoorliefhebbers in vele landen. De groep mensen die Garmin GPS in een actieve levensstijl betrekt zal naar verwachting alleen maar verder toenemen. Een van de nieuwste systemen van dit bedrijf is een systeem voor elektronische hondentraining. En het valt dus te verwachten dat Garmin navigatie binnenkort ook in de kring van kynologen bekendheid geniet. Of iemand nu rent, golft, zeilt of een trektocht door bergachtig gebied gaat maken: de kans is groot dat ook die actieve mens voor het bereiken van zijn bestemming gebruikmaakt van Garmin navigatie voor de auto. Nog waarschijnlijker is het dat de persoon in kwestie zich bij het beoefenen van diens sport of outdooractiviteit laat ondersteunen door een van de andere hulpmiddelen van Garmin. De producten die Garmin navigatie biedt, geven daartoe ook alle aanleiding. Binnen deze productcategorieën is vooral de diversiteit in het aanbod van horloges en activity trackers zeer groot. En wij besteden daar dan ook graag de nodige extra aandacht aan. Garmin video camera kopen

Een horloge of activity tracker voor iedere sporter

De tijd dat een sporthorloge of activity tracker vooral bedoeld was voor een meting van de hartslag en de tijdsduur van een activiteit, ligt wat Garmin navigatie betreft inmiddels ver achter ons.
Vanzelfsprekend vindt ook de mens die zijn conditie wil verbeteren of zijn dagelijkse activiteiten wil monitoren, in het assortiment van Garmin GPS een passend hulpmiddel. En kan hij niet alleen zijn stappen, calorieën, afstand en inspanningstijd meten, maar ook via Garmin Connect gegevens opslaan, delen en de progressie daarvan meten.
Nog veel meer geavanceerd zijn de horloges en activity trackers voor specifieke doelgroepen. Zo heeft Garmin GPS speciale horloges voor hardlopers, golfers, watersporters, zwemmers, wandelaars en bergsportbeoefenaars. Deze horloges hebben niet alleen de meer reguliere functies, maar spelen ook in op de specifieke informatiebehoefte die het beoefenen van een bepaalde sport of activiteit met zich meebrengt. Functies als hartslagmeting, hoogtemeting, een ingebouwd navigatiesysteem en swing- of slagmeting maken daar, afhankelijk van het type horloge, onderdeel van uit. En voor de echte actievelingen onder ons zijn er horloges van Garmin navigatie met speciale gebruikersprofielen voor meerdere sporten en activiteiten. Bovendien hebben veel van deze systemen de mogelijkheid om de hersteltijd van de gebruiker te meten en kunnen via Garmin GPS gratis trainingsschema's gedownload worden. Dat alles middels een klein polssieraad, dat bovendien ook de actuele tijd weergeeft en in veel gevallen te koppelen is aan een smartphone. De Garming Forerunner is dan ook een populair product onder de outdoor liefhebber.
Het aanbod van Garmin GPS beslaat veel meer dan alleen de navigatiesystemen voor de auto. Hoe u zich ook verplaatst of beweegt: de kans is groot dat Garmin navigatie niet alleen een navigatiesysteem voor u heeft, maar ook een horloge dat past bij de activiteiten van uw keuze. En wilt u uw inspanningen op beeld vastleggen? Dan speelt Garmin GPS met een aanbod aan schokbestendige camera's ook in op die behoefte.