CAMPZ Outdoor und Camping Online Shop
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!
Tijdelijk kunnen er beperkingen zijn voor klachten en vertragingen bij terugbetalingen. We werken eraan om je de diensten zoals gewoonlijk aan te kunnen bieden.
Unfortunately the desired product is currently sold out

Fjällräven Packbags, olijf/oranje

ID: 334518

Adviesprijs € 29,99
€ 17,99
- 40 %
BTW inbegrepen. plus Verzendkosten

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
KOSTELOOS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!

Productomschrijving

Fjällräven Packbags, olijf/oranje (earth)

Set van vier pakzakken met aantrekkoord, in verschillende kleuren voor een beter overzicht van de bepakking. Drie van de zakken zijn gemaakt van soepel nylon met logoprint op de zijkant. De meshzak geeft een goed overzicht van de inhoud. De meshzak kan ook gebruikt worden als waszak, om buiten natte kleding te ”centrifugereren” of sneeuw te smelten tijdens een wintertocht. Takjes en viezigheid blijven achter in de meshzak met als resultaat: schoner smeltwater. De zakken worden geleverd in een klein zakje van mesh/nylon dat ook gebruikt kan worden om kleine spullen in op te bergen.

In het kort

Gewicht
Gewicht
25,00 g
Maat (L x B x H)
Maat (L x B x H)
40 x 30

Uitrusting

Doel
Reizen, Trekking, Wandelen, Athleisure, Ijsklimmen, Boulderen, Via Ferrata, Traditioneel, Multipitch, Alpineskiën, Langlaufen, Langlaufen, Snowboarden, Sneeuwschoen wandelen, Trekking kamperen, Familiecamping, Alpinisme
Geslacht
Heren, Dames
Tas
Type:
Paktas
Sluitsysteem:
Koordsluiting
Materiaal:
100 % polyamide
Afmetingen
Grootteklasse:
<5 liter
Maat (L x B x H):
40 x 30
Gewicht:
25,00 g
Modeljaar
2023
Artikelnummer
334518
EAN
7392158958214

Video

Meningen van klanten

5.0
1 Klantenbeoordelingen
1 Ster
0
2 Sterren
0
3 Sterren
0
4 Sterren
0
5 Sterren
1
Wij voeren geen afzonderlijke controles van klantenbeoordelingen uit, om er zeker van te zijn dat deze van daadwerkelijke consumenten afkomstig zijn. Alle bezoekers van onze website kunnen beoordelingen over onze producten indienen en dit is niet gekoppeld aan een klantenaccount of een registratie vooraf op onze website. Wij gebruiken een geautomatiseerd woordfilter om beledigende, racistische of promotionele beoordelingen in een vroeg stadium te vermijden. Hiernaast worden binnenkomende beoordelingen handmatig doorgenomen en de inhoud ervan gecontroleerd op logische tegenstrijdigheden en andere opvallende kenmerken.
Verwijder alle filters
Fjällräven Packbags, rood/geel rood/geel
Colchi
Goede kwaliteit en mooi formaat
Vertaald uit Duitse Naar origineel
De tassen zijn goed om bagage te scheiden. De felle kleuren maken het makkelijker om terug te vinden. De sluiting is ook goed. De tassen hebben genoeg ruimte om een lang weekend uit te rusten met wasgoed. Als je de prijs deelt door het aantal tassen, is de prijs nog steeds redelijk. Omdat de tassen van robuust materiaal zijn gemaakt, is het logisch als investering op lange termijn. Het lage gewicht en de verpakkingsgrootte zijn een voordeel
05.07.2013