CAMPZ Outdoor und Camping Online Shop
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!
Tijdelijk kunnen er beperkingen zijn voor klachten en vertragingen bij terugbetalingen. We werken eraan om je de diensten zoals gewoonlijk aan te kunnen bieden.
Unfortunately the desired product is currently sold out

Fjällräven Keb Endurance 2 Tent, olijf

ID: 1194523

€ 1.099,00
BTW inbegrepen., gratis verzending

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
KOSTELOOS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!

Productomschrijving

Fjällräven Keb Endurance 2 Tent, olijf (pine green)

De beschrijving van dit product is automatisch vertaald. Onze excuses voor eventuele fouten.

Uiterst robuust, betrouwbaar, het hele jaar door, speciaal ontwikkeld voor gebruik in moeilijke weers- en terreinomstandigheden. De volledige hoogte in de binnentent en de grote vestibule zorgen voor comfort, wat vooral handig is op dagen met slecht weer wanneer u in de tent moet verblijven. Dit model is ideaal voor veeleisende winterse tochten en voor overnachtingen boven de boomgrens, maar dankzij het relatief lage gewicht past het toch in de wandelrugzak.

Alle materialen en details zijn zorgvuldig geselecteerd om te voldoen aan de hoogste normen van betrouwbaarheid en hantering in koude weersomstandigheden. De insteldetails en de handvatten van de rits zijn zo groot dat ze ook met winterhandschoenen kunnen worden vastgepakt, de scheerlijnen met geïntegreerd reflectorgaren zijn bijzonder robuust en hebben dubbele instelmogelijkheden en de grondlussen zijn zo groot dat ze met ski's of stokken kunnen worden gebruikt bij het opzetten van de tent in de sneeuw. De bijzonder lange en brede pinnen zijn ook geschikt voor moeilijk terrein. Reflectoren op de ventilatieopeningen en deuren maken het makkelijker om de tent in het donker te vinden.

Om te voorkomen dat de binnentent nat wordt bij het opzetten in de regen, kunnen de binnen- en buitentent samengevoegd worden. De stokkengoten zijn voorzien van een kleurcodering voor een gemakkelijke hantering en hebben een zodanige afmeting dat een tweede set stokken (accessoire) kan worden gebruikt bij harde wind en wanneer er veel sneeuw op het tentdak ligt. Het interieur is ruim opgezet en biedt een royale zithoogte. De bijzonder grote vestibule biedt veel ruimte voor apparatuur, voedselbereiding en andere activiteiten.

Twee ingangen vereenvoudigen het in- en uitstappen en hebben het voordeel dat in winderige omstandigheden de ingang aan de kant die van de wind weg is, kan worden gebruikt. Waslijnen in de vestibule en in de binnentent, die ook is uitgerust met verschillende gaaszakken voor bestelling in de tent. Bevestigingspunten voor het ophangen van de tandwielkast (accessoire) in de binnentent. Grote, hoge en volledig afsluitbare ventilatieopeningen zorgen voor een uitstekende luchtcirculatie en verminderen condensatieproblemen. Alle openingen zijn voorzien van fijnmazig muggengaas en kunnen van buitenaf worden afgesloten met een extra deur van tentmateriaal om te voorkomen dat er sneeuw of zand binnendringt. De rits van de tent-ingangen kan ook op halve hoogte worden bevestigd voor een betere ventilatie bij warme temperaturen. Een auto-stop functie voorkomt dat de wind de rits open duwt.

Een muskietennet op de buitendeuren van de tent houdt de meeste insecten uit de apsis - handig om mee te koken of als je met een viervoeter op pad bent. De buitentent is gemaakt van Fjällräven's nieuwe hoogwaardige TripleRip nylon. Een innovatieve constructie van twee verschillende stofdiktes zorgt voor een optimale robuustheid: 40-denier top en 70-denier versterkingen op de meer belaste tentvloer. Net als alle andere tenten van Fjällräven is Keb Endurance 2 geheel zonder PVC en giftige brandvertragers gemaakt. De impregnering is fluorkoolstofvrij.

Alle modellen uit de serie Fjällräven Keb Family laten zien

Special Features

PFC-vrije impregnering

Om een duurzame beschermlaag tegen olie, vet, vuil en water te bereiken, is op dit product een fluorcarbon vrije DWR-impregnering (DWR = "durable water repellent") aangebracht.

In het kort

Pakgrootte (L x B)
Pakgrootte (L x B)
19 x 39
Tentstokken
Tentstokken
Aluminium
Waterkolom buitentent
Waterkolom buitentent
3000 mm
Totale Gewicht tent
Totale Gewicht tent
3690 g
Waterkolom bodem
Waterkolom bodem
10000 mm
Aantal personen
Aantal personen
2

Uitrusting

Doel
Familiecamping
Geslacht
Heren, Dames
Belangrijkste informatie
Aantal apsis:
1
Toepassingsgebied:
Kamperen, Trekking
Opblaasbaar:
Nee
Type:
Tunneltent
Aantal personen:
2
Afmetingen
Binnenruimte (L x B x H):
225 x 105 x 95
Afdruk (L x B):
420 x 155
Totale Gewicht tent:
3690 g
Pakgrootte (L x B):
19 x 39
Slaapgedeelte
Aantal slaapkamers:
1
Lange slaapkamer:
225 cm
Uitrusting:
Ingang met muggengaas, met verhoogde bodemplaat, Binnenzakken
Materiaal
Verbinding:
DAC Pressfit
Tentstokken:
Aluminium
Binnentent:
100 % polyamide
Tentbodem:
100% polyamide
Bijzonderheden:
PFC-vrije coating (Durable Water Repellent)
Buitentent:
100 % polyamide
Montage
Venster:
heldere PVC-ramen
Waterkolom
Waterkolom buitentent:
3000 mm
Waterkolom bodem:
10000 mm
Woonkamer
Uitrusting:
hooggetrokken, vastgenaaide bodem, Binnenzakken
Levering
Tent:
Scheerlijnen, Buitentent, Tentstokken, Haringen
Modeljaar
2023
Artikelnummer
1194523
EAN
7323450207120

Video

Meningen van klanten

Geef je mening. Beoordeel als eerste dit product