CAMPZ Outdoor und Camping Online Shop
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!
null
Finkid - Explore mother nature
Finkid produceert mooie en functionele mode voor kinderen! De Duitse fabrikant combineert bij de productie van zijn kleding een hoge kwaliteit met een kindvriendelijk ontwerp, geinspireerd op de Finse traditie en cultuur. Dus uw kinderen zijn niet alleen optimaal beschermd, maar voelen zich in hun kleding ook zo vrij als een vogel!

Finkid

1 Artikel
Filter
Terugzetten

Geslacht

Kindermaat

  • 92

Kleur

  • blauw

Prijs

tot
Sorteer
Populairst Nieuwe producten Beste beoordeling Prijs aflopend Prijs oplopend Hoogste korting
Filter
Sorteer
Populairst Nieuwe producten Beste beoordeling Prijs aflopend Prijs oplopend Hoogste korting
Finkid Kuusi 4-Seizoenen Broek Kinderen, blauw
Finkid Kuusi 4-Seizoenen Broek Kinderen, blauw blauw
Finkid
Kuusi 4-Seizoenen Broek Kinderen, blauw
Adviesprijs € 79,99 € 29,99
  • Varianten: 80/90
- 62 %
UITVERKOOP

Finkid warme en stoere kinderkleding

Iedere ouder wil graag dat zijn of haar kind er leuk uitziet. Maar wat misschien nog wel belangrijker is: is de gemoedstoestand van een kind. Kinderen zien we graag blij en dat bereiken we niet alleen door leuke kleding aan te trekken. Hier komt veel meer bij kijken, net zoals bij het kiezen van outdoorkleding voor uw kind. Ieder seizoen heeft andere eisen, maar ook ieder kind is anders. De jeugd heeft een onbeperkte bewegingsvrijheid nodig, ondanks het dragen van een Finkid warme jas, broek of trui. We willen ook niet dat de kinderen het te warm of te koud hebben, ook al liggen de temperaturen hoog of laag. Daarom is het belangrijk dat een fabrikant van kinderkleding verder kijkt dan alleen het design. Finkid wawrme jassen

Finkid is mooi en funtioneel

Het Duitse bedrijf Finkid is hier goed in geslaagd. Hun voorliefde voor Finland, de prachtige natuur, de behoefte aan sportieve activiteiten en het hebben van plezier hebben zij meegenomen tijdens de ontwikkeling van de kleding. Natuurlijk zijn ze hierbij niet het visuele deel uit het oog verloren. Het resultaat is dan ook een collectie die niet alleen functioneel is, maar er ook nog eens prachtig uitziet. Bij CAMPZ kunt u dan ook kiezen uit het aanbod van kinderkleding die prima geschikt is voor outdoor activiteiten. Een aanbod voor alle seizoenen, op het water of op het land. Het gaat hier niet alleen om jassen, maar ook om andere artikelen, zoals:

  • Finkid broeken
  • Finkid accessoires
  • Finkid truien

Finkid combineert natuur en trends

Finkid richt zich niet alleen op onverwoestbare all-weather oplossingen, maar ook onderscheidende kleur concepten spelen een grote rol. De Finkid kleding staat symbool voor de vrijheid in de natuur. Ze observeren de kinderen in actie, in het spel, in het dagelijkse leven en bij outdooractiviteiten. Dit geeft talloze mogelijkheden om te verwerken in het ontwerp van de kleding. Ook ouders worden geraadpleegd en tips zijn van harte welkom bij Finkid. Innovatieve ontwikkelingen en het volgen van de trends zorgen voor een modieus en praktisch product. Bij het maken van de collectie van Finkid wordt gebruik gemaakt van ongecompliceerde stoffen, die goed wasbaar zijn en droog vuil- of waterafstotend. Kwaliteit staat hoog in het vaandel, net zoals het afnemen van toeleveranciers die zich aan de 'gedragscode' houden.

Finkid in weer en wind

Finkid heeft ook leuke twisters in de collectie verwerkt die de kleding extra aantrekkelijk maakt. Zoals de jassen met windstoppers of afritsbare delen. Erg belangrijk is ook dat de kleding comfortabel zit zodat de kinderen vrij kunnen bewegen. Net zoals warm en droog blijven, zijn dit belangrijke eisen die aan kinderkleding kunnen worden gesteld. Finkid heeft het allemaal en is hierdoor een goede keuze. Bij CAMPZ kunt u op uw gemak de collectie bekijken.