CAMPZ Outdoor und Camping Online Shop
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!
Gereedschap – Klein, praktisch, veelzijdig
Ze zijn klein en veelzijdig en de meeste passen in de achterzak van je fietsshirt. We hebben het hier over multifunctioneel gereedschap (multitools). Hiermee voer je veel reparaties thuis of onderweg zelf uit. Dit gereedschap komt in allerlei uitvoeringen; soms met meer, soms met minder functies. De meeste multitools hebben minstens schroevendraaiers (met een gleuf- en kruiskop), inbussleutels en bandenlichters, maar anderen bieden een vrijwel onbeperkt aantal mogelijkheden! ​

Gereedschap

0 Artikel
Op dit moment zijn er helaas geen producten in deze lijst beschikbaar.

Gereedscahp in alle maten en vormen

Als u op vakantie gaat of u bent erop uit in de natuur, dan kan het altijd zijn dat er iets vervelends gebeurt. Een onderdeel van uw tent kan kapot gaan, u kunt een probleem hebben met uw mountainbike en noem zo maar op. Het is dan belangrijk om het juiste gereedschap te hebben om het probleem zo snel mogelijk te verhelpen. Bij CAMPZ bieden we een ruim assortiment aan gereedschap gericht op kamperen en buitenactiviteiten. Fietsgereedschap kopen

Vouwgereedschap en multitools to the rescue

Als u erop uit gaat op de fiets, thuis of op vakantie, dan is het belangrijk dat u direct kunt inspringen op eventuele problemen. Pech met de fiets kan uw hele dag verpesten. Het is vooral jammer als het dan gaat om een relatief simpele reparatie en u bent vergeten op de Topeak fiets gereedschap mee te nemen. Veel voorkomende problemen waar u op de fiets mee te maken kunt krijgen zijn:

  • een lekke band
  • een niet goed functionerende versnelling
  • een slappe of vastgelopen ketting
  • een kapotte of losse remkabel
Maar ook een los zadel of een te laag stuur kunnen erg vervelend zijn als u onderweg bent met de fiets.

Duizend oplossingen voor duizend problemen

Als je niet het juiste fietsgereedschap bij u heeft dan kunnen de hierboven vermelde problemen groot zijn, terwijl ze met het juiste tools misschien wel binnen vijf minuten opgelost zouden zijn. Op campz.nl hebben we daarom een ruim aanbod van RCP gereedschap, om problemen op de fiets direct aan te kunnen pakken.

Nooit meer panne onderweg

Veel mensen nemen op vakantie de fiets mee of gaan zelfs op fietsvakantie, maar vergeten dan om het juiste gereedschap in te pakken. Op campz.nl treft u fietsgereedschap aan dat u gemakkelijk mee kunt nemen, op vakantie en op de fiets. Maar op de fiets gereedschap meenemen beperkt zich niet alleen tot gereedschap dat dient ter reparatie van uw fiets. Ons hele assortiment aan fietsgereedschap is erop gericht dat u geheel met de fiets op vakantie kunt. U kunt dan natuurlijk niet veel meenemen en datgene wat u meeneemt moet gemakkelijk op te bergen en vooral licht zijn. Wij zijn ons er goed van bewust dat op de fiets gereedschap meenemen dat te groot of te zwaar is, erg onhandig en niet gewenst is.

Uitgebreid aanbod

Speciaal voor op de fiets gereedschap uitkiezen voor een ideale fietsvakantie kan een hele uitdaging zijn. Wij gaan deze uitdaging echter graag met u aan. Op onze website hebben wij een uitgebreid assortiment dat speciaal op een lichte bepakking geselecteerd is. Handzaamheid, gemakkelijk op te bergen en licht in gewicht zijn daarbij steekwoorden die we constant in gedachten houden bij het samenstellen van ons aanbod. Enkele voorbeelden van ons gereedschap voor op de fiets zijn:

  • verschillende multitools voor kleine reparaties
  • handzame lichte mallets en andere hamers
  • compacte maar toch ruime rugzakken
  • handige fietstassen
  • een grote verscheidenheid aan overig (tent)gereedschap

Comfortabel op de fiets

Als u op de fiets gereedschap mee moet nemen, dan wilt u toch zo comfortabel mogelijk reizen. Uiteraard zal u uw bagage toch als een zekere ballast ervaren op de fiets. Het is alleen dan zaak om ervoor te zorgen dat deze ballast zo gering mogelijk is. Met het fietsgereedschap op campz.nl kunt u ervoor zorgen dat u zo comfortabel mogelijk op weg kan. En dat is heel wat waard, vooral als u langere afstanden af moet leggen. Heeft u dus op de fiets gereedschap nodig, bekijk ons assortiment dan eens op uw gemak. Er zitten vast enkele leuke items voor u bij.