CAMPZ Outdoor und Camping Online Shop
Eindeseizoensuitverkoop! Bespaar tot 60%1
30 DAGEN KOSTELOOS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!
Zadeltassen
Zadeltassen – Alles wat je nodig hebt bij de hand
Typische situatie: Op weg naar het werk merk je plotseling dat je achterband lucht verliest. En wat heb je dan natuurlijk niet bij de hand? Een reserve binnenband inclusief reparatieset natuurlijk! Voor het geval dit nog een keer gebeurt, koop je een zadeltas. Deze worden met klittenband of een klik- of clipsluiting direct onder het zadel bevestigd en zijn meestal relatief klein, maar groot genoeg voor kleine reserveonderdelen, minitools, een binnenband en een mini- of CO2-pomp. Wij bevelen een zadeltas met een clip- of kliksysteem aan, omdat deze gemakkelijk kunnen worden losgemaakt en bevestigd.

Zadeltassen

0 Artikel
Op dit moment zijn er helaas geen producten in deze lijst beschikbaar.

Zadeltassen kopen, online bij campz

Een goed voorbereidde fietstocht zorgt er voor dat u optimaal kunt genieten van het fietsen en de omgeving. Een praktische zadeltas waarin u de belangrijkste dingen mee kunt nemen hoort bij die voorbereiding. Bijvoorbeeld een snack voor extra energie of gereedschap om uw band te kunnen plakken. Op campz.nl bieden wij diverse merken en modellen zadeltassen. Zo vindt u altijd een zadeltas die bij u en uw fiets past. Zadeltas voordelig kopen

Zadeltas kiezen: onze tips

Het assortiment zadeltassen van CAMPZ biedt ruime keuze. De diverse merken en modellen passen bij verschillende fietsers en/of situaties. Om het makkelijker te maken een keuze te maken geven wij u graag de volgende tips:

  • Afhankelijk van wat voor soort ritten u gewoonlijk maakt heeft u een grotere of een kleinere zadeltas nodig. Maakt u vooral kortere ritten, dan is een kleiner model om gereedschap mee te nemen al voldoende. Fietst u vaak langere tochten dan is het meenemen van bijvoorbeeld een snack handig en heeft u meer aan een groter model.
  • Bent u een all-rounder en maakt u zowel korte als lange tochten? Kiest u dan voor een model dat middels een rits kleiner en groter gemaakt kan worden. U past de tas dan gemakkelijk aan op de rit die u gaat maken!
  • Zadeltassen kunnen met een kliksysteem of met klittenband aan uw fiets worden bevestigd. Kijk bij het maken van uw keuze wat het beste bij uw fiets past.

Aanvullende tassen voor grotere tochten

Bent u van plan een grotere tocht te maken? CAMPZ biedt naast zadeltassen ook andere fietstassen. Denkt u aan stuurtassen en bagagedrager fietstassen. Het hoeft u tijdens uw tocht aan niets te ontbreken! Wij wensen u alvast hele fijne fietstochten toe!