CAMPZ Outdoor und Camping Online Shop
Eindeseizoensuitverkoop! Bespaar tot 60%1
30 DAGEN KOSTELOOS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!

Tas accessoires

0 Artikel
Op dit moment zijn er helaas geen producten in deze lijst beschikbaar.

Tas accessoires voor al uw fietsritjes

De moderne fietser gebruikt zijn fiets voor de meest uiteenlopende doeleinden. Niet alleen kunt u zich sportief uitleven op uw tweewieler, u neemt hem ook overal mee naartoe om uw boodschappen te doen, of om andere dingen te vervoeren. Een goede fietstas is dan onontbeerlijk, maar vaak ontbreken er nog bepaalde kleinigheden die uw fietstas zouden kunnen optimaliseren. De tas accessoires die u in het aanbod van Campz aantreft, zijn de perfecte metgezellen voor uw volgende fietstocht. U vindt er de meest uiteenlopende tas accessoires, gaande van regenhoezen voor uw bagagedrager, tot zadeltassen houders en bagagerekken voor MTB´s. tas accessoires goedkoop kopen

Fietstassen en accessoires van topkwaliteit

De moderne fietser is op alles voorbereid met zijn tas accessoires. De regenhoezen voor uw bagagedrager in het aanbod van de Topeak tas accessoires zorgen ervoor dat uw bagage droog op zijn bestemming aankomt wanneer u met uw fiets onderweg bent in de druipende regen. In het tas accessoires aanbod van Campz vindt u onder andere ook handige tools om uw fietstas veilig te bevestigen aan uw bagagedrager of aan uw frame. Zo bent u er zeker van dat u niets verliest onderweg. Bekijk rustig bij uw thuis het aanbod van tas accessoires van onder andere de volgende merken:

  • Thule
  • Vaude
  • Knog

Tas accessoires koopt u gemakkelijk bij Campz

Bestel vandaag nog uw tas accessoires en geniet binnen de week nog van uw bagagedrager regenhoes en andere fietsaccessoires. Campz biedt 30 dagen retourrecht aan, wat goed van pas komt indien onze tas accessoires alsnog niet bij uw fiets zouden passen. Ontdek daarnaast ook onze andere fietstoebehoren, zoals onze bagagedragertassn en fietspompen.