CAMPZ Outdoor und Camping Online Shop
Tot wel 70% korting1
30 DAGEN KOSTELOOS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!
Stuurtassen – Alles snel bij de hand
Als je tijdens een fietstocht niet telkens een kaart uit je rugzak of fietstas wilt halen, is een stuurtas een goede keuze. Deze hebben meestal een speciaal kaartenvak en bieden plek aan kleinere voorwerpen. Tijdens een fietstocht kan dat je camera zijn, een smartphone, portemonnee, sleutels of zelfs een regenjas. Een stuurtas moet weerbestendig zijn, kan meestal snel worden meegenomen en soms zelfs als draagtas worden gebruikt. Een zeer bekend systeem om een stuurtas veilig en snel te bevestigen en los te maken is het Klickfix-systeem, dat door verschillende fabrikanten wordt gebruikt. ​

Stuurtassen

0 Artikel
Op dit moment zijn er helaas geen producten in deze lijst beschikbaar.

Kwalitatieve stuurtassen online shop

Een stuurtas hoeft als fietsaccessoire al lang niet meer saai en doorsnee te zijn. Tegenwoordig zijn ze er in verschillende uitvoeringen, groottes en kleuren. Bijvoorbeeld als u een verre toertocht op de fiets wilt gaan maken, dan is een tas met de mogelijkheid een landkaart leesbaar voor u te hebben, een optie. Gaat het meer om een stadsritje en u wilt een boodschapje mee kunnen nemen, dan is een kleinere stuurtas aan te bevelen. Maar welke tas u ook uitzoekt, één ding is het belangrijkste: het moet veilig zijn. Bij ons bent u aan het goede adres. stuurtas voordelig kopen

Stuurtassen van goede kwaliteit

De stuurtassen zijn gemaakt van kunststof en cordura. Cordura bestaat uit nylon vezels. Hierdoor is de stuurtas zwaartebestendig en bestand tegen slijtage door schuren en scheuren. Bovendien is het waterdicht. Belangrijk natuurlijk, helemaal nu bijna iedereen op fietstocht gaat met een GPS. Gevaarlijk om deze tijdens het fietsen in de hand te houden. Daarom zijn er doorzichtige, waterbestendige en aanrakingsgevoelige stuurtasjes verkrijgbaar, waar u uw smartphone in kunt doen.

Bevestigingsmogelijkheden

Uiteraard wilt u dat uw tas veilig geborgd zit. Het is van belang om goed te kijken of de stuurtas die u wilt, ook op de stuurpen van uw fiets past. Eventuele vereisten staan per product vermeld. De bevestigingsmogelijkheden zijn afgestemd op het soort tas. Zo hebben sommige stuurtassen een kliksysteem en cijferslot, een smartlocksysteem, een BasEasy bevestigingssysteem of een sleutel. De voordelen van een stuurtas nog even op een rijtje:

  • Kleine spulletjes direct bij de hand
  • Waterdicht en bestand tegen slijtage door schuren en scheuren
  • Goede montagesystemen voor een veilige borging van uw tas
Neem eens een kijkje op onze site. Tussen alle verkrijgbare modellen, kleuren en maten stuurtassen zit er vast wel eentje voor u bij. Neem daarnaast gerust ook even de tijd om ons aanbod aan fietsverlichting en fietspompen te ontdekken om uw fiets vertrekkensklaar te maken. Mocht u nog vragen hebben, schroom niet maar neem contact met ons op.