CAMPZ Outdoor und Camping Online Shop
Tot wel 70% korting1
30 DAGEN KOSTELOOS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!
Bagagedragertassen
Bagagedragertassen – Weerbestendige pakezels
Meerdaagse fietstochten zijn erg populair en sommigen overnachten graag in een hotel of hostel, anderen slapen graag in een tent in de open lucht. Als je lang onderweg bent, heb je ook schone kleren, wat te eten, een tent, slaapzak en nog veel meer nodig. Om dit allemaal met je fiets te kunnen vervoeren, heb je een stabiele bagagedrager en fietstassen nodig. Deze kunnen gemakkelijk op je bagagedrager worden gemonteerd, moeten veel opslagruimte bieden en waterdicht, robuust en schokbestendig zijn. Voor het dagelijkse woon-werkverkeer zijn er weerbestendige draagtassen, ideaal voor het veilig vervoeren van documenten en bijvoorbeeld een laptop. Voor meer zichtbaarheid in het wegverkeer, zijn op de meeste tassen ook reflectoren aangebracht.

Bagagedragertassen

1 Artikel
Filter
Terugzetten

Prijs

tot
Sorteer
Populairst Nieuwe producten Beste beoordeling Prijs aflopend Prijs oplopend Hoogste korting
Filter
Sorteer
Populairst Nieuwe producten Beste beoordeling Prijs aflopend Prijs oplopend Hoogste korting
Cube ACID Trunk 12 RILink Fiets Organizer Tasje, zwart
Cube ACID Trunk 12 RILink Fiets Organizer Tasje, zwart zwart
Cube ACID
Trunk 12 RILink Fiets Organizer Tasje, zwart
€ 79,99
gratis verzending

Bagagedragertassen voor uw stadsfiets

Wie vaak fietst, weet hoe vervelend het is om telkens een zware rugzak met zich mee te sleuren op de fiets. Een bagagerek is ook niet altijd optimaal: dikwijls passen grote voorwerpen hier eenvoudigweg niet op, of anders vallen uw spullen van het rek af tijdens het fietsen. De oplossing voor al uw ergernissen op de fiets hoeft u niet ver meer te zoeken: het CAMPZ team selecteerde voor u het neusje van de zalm van de bagagedragertassen. Vanaf nu kunt u probleemloos al uw spullen veilig opbergen in een stijlvol ogende Vaude bagagedragertas, of in Topeak fietstassen. dubbele fietstassen kopen

Bagagedragertassen voor elk gebruik

De bagagedragertassen van Red Cycling Products bieden u een ongezien volume en beschermen uw spullen tegen alle weersomstandigheden. De dubbele fietstassen in ons aanbod klemt u heel eenvoudig vast en haalt u in een mum van tijd weer los. Zo kunt u met uw fietstassen heel eenvoudig op weg gaan, ongeacht waarheen u zich begeeft. De Vaude Aqua Back Plus bagagedragertassen zijn zelfs perfect geëigent voor langere fietstochten of zelfs voor fietsvakanties. Andere fietstassen kunt u comfortabel als een schoudertas met u meedragen wanneer u uw iets verlaat. De Topeak TrunkBag tassen neemt u dan weer gemakkelijk vast in de hand als een reistas.

Stijlvolle fietstassen voor in de stad

De nieuwste bagagedragertassen zien er bovendien ontzettend mooi uit. Het design van de Vaude Aqua Deluxe sluit perfect aan bij uw stijlvolle stadsfiets. Wie dacht dat fietsen enkel voorbehouden was voor ultrasportieve lui, heeft het bij het verkeerde einde. Ontdek nu het aanbod op campz.nl en neem ook een kijkje in ons aanbod van fietspompen en stuurtassen.