CAMPZ Outdoor und Camping Online Shop
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!
Fietskoffers – Neem je fiets veilig mee
Een fietskoffer wordt gebruikt om complete fietsen in mee te nemen op reis. Dit zijn uiterst stabiele kisten van kunststof met wieltjes en verschillende trek- en draaghendels. Zo komt je fiets veilig en zonder krassen op zijn bestemming aan. Om een racefiets of mountainbike in een fietskoffer kwijt te kunnen, moeten meestal eerst de wielen, pedalen, het stuur en het zadel worden verwijderd. Zorg er voor een dergelijke demontage wel voor, dat je weet hoe je je fiets weer in elkaar zet, voor als je op je bestemming bent aangekomen. ​

Fietskoffers

0 Artikel
Op dit moment zijn er helaas geen producten in deze lijst beschikbaar.

Fietskoffers kopen voor veilig en eenvoudig transport

Als je veel gebruikt maakt van je fiets en eigenlijk niet zonder kunt, dan wil je deze natuurlijk het liefst overal mee naartoe nemen. Dat kan gemakkelijk met een fietskoffer. Of je nou met het vliegtuig gaat, met de bus, auto of caravan, met een fietskoffer hoef je je geen zorgen te maken. Je fiets is goed beschermd en komt heelhuids op de plek van bestemming aan, zodat je volop van je ritten kunt genieten. Fietskoffer van Evoc

Gemakkelijk verplaatsen

Ben je op zoek naar een manier van transport om je fiets veilig en beschermd mee op reis te nemen? Dan kun je hier op campz.nl een fietskoffer kopen. We hebben ook fietshoezen die je fiets bescherming bieden wanneer je van het ene parcours naar het andere gaat. De zogeheten bike bag is dus niet alleen geschikt voor verre reizen, en fietsvakanties, maar ook voor fanatieke wielrenners of mountainbikers die zich graag gemakkelijk van trail naar trail en tussen verschillende gebieden willen verplaatsen.

Welke fietshoes moet ik kiezen?

Bij het kiezen van een fietskoffer of fietshoes is de juiste bescherming natuurlijk van groot belang, maar natuurlijk ook de veiligheid. De harde fietskoffers zijn vooral geschikt voor verdere reizen, wanneer je fiets extra goede bescherming nodig heeft. De fietshoezen die je bij CAMPZ kunt vinden zijn perfect voor kortere ritten. Ze zijn compact en bieden een zeer fijn gebruiksgemak. Met de harde en zachte koffers uit ons assortiment heb je de mogelijkheid om je fiets overal mee naartoe te nemen. Het vervoeren van je fiets was nog nooit zo gemakkelijk.

Je fietskoffers online kopen

Vind je het lastig om een fietskoffer online te kopen? Op onze website kun je bij elk product een beschrijving vinden met bijvoorbeeld afmetingen en speciale functies. Als je van te voren weet waar je naar op zoek bent, dan kun je gemakkelijk navigeren op onze site door gebruik te maken van de menu's en filteropties. Je krijgt dan een aantal opties te zien waar je uit kunt kiezen. Zoek je een hard fietskoffer om je fiets mee op vakantie te nemen of een zachte fietshoes voor je mountainbike of racefiets? Je kunt het allemaal bij ons vinden!