CAMPZ Outdoor und Camping Online Shop
Tot wel 70% korting1
30 DAGEN KOSTELOOS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!
fietsendrager auto
Fietsendragers - het veilig transporteren van fietsen
De volgende vakantie is gepland, het doel is eenvoudig te bereiken met de auto en de fietsen moeten dat ook doen. Als je je fietsen voor het eerst mee op vakantie wilt nemen, heeft een fietsendrager nodig. Er zijn verschillende oplossingen voor dit probleem: je kunt je fietsen op het dak zetten of op de trekhaak. Voor het dak hebben we dakdragers voor maximaal 4 fietsen. Ook vind je op CAMPZ innovatieve fietsendragers voor de aanhangerkoppeling voor maximaal 4 fietsen. Naast de testwinnaars van verschillende Duitse fietstijdschriften vind je hier ook spanbanden, adapters en andere accessoires om de fietsen veilig aan de dragers te bevestigen.

Fietsendragers

1 Artikel
Filter
Terugzetten

Prijs

tot
Sorteer
Populairst Nieuwe producten Beste beoordeling Prijs aflopend Prijs oplopend Hoogste korting
Filter
Sorteer
Populairst Nieuwe producten Beste beoordeling Prijs aflopend Prijs oplopend Hoogste korting
Thule WingBar Edge dakdrager 680mm, zwart
Thule WingBar Edge dakdrager 680mm, zwart zwart
Thule
WingBar Edge dakdrager 680mm, zwart
€ 95,00
gratis verzending

Fietsendragers van CAMPZ - een veilige partner voor onderweg

Het gemak van een fietsendrager is enorm. Wat te denken van de fietsen van de kinderen die twintig kilometer enkele reis naar school fietsen. Vijf dagen per week door weer en wind. Vooral in de winter is het vaak donker, mistig, zware regenval of glad. Het is kinderlijk eenvoudig om de fietsendrager op uw auto te bevestigen en uw kinderen met fiets en al op halen. Dat zorgt dan voor een veilig gevoel, want uw kind is weer droog en veilig thuis. En de fiets staat niet op school dankzij de fietsendrager. Dit is maar één van de vele mogelijkheden waarvoor een fietsendrager heel handig is. fietsendrager online shop

Het voordeel van een fietsendrager voor op het dak

Een fietsendrager op het dak van uw auto is een prima alternatief. Zo kunt u de caravan achter de auto hangen. Het is heel praktisch om een fietsendrager dak aan te schaffen, zeker als u met de auto op vakantie wil gaan en u neemt graag veel bagage mee. U wilt uw droom over een kampeervakantie in Spanje realiteit laten worden. Dat kan, want u stippelt op papier uw reis uit van beginpunt tot eindpunt. U bouwt de nodige leuke stops in, bijvoorbeeld op diverse campings in Frankrijk. De tent wordt opgezet voor twee overnachtingen. Het is dan bijzonder fijn om uw eigen fietsen bij te hebben op uw fietsendrager dak. Dan kunt u met fiets naar een dorpje in de buurt fietsen en 's morgens vers gebakken stokbrood en confituren gaan halen voor bij het ontbijt. Een fietsendrager dak is echt een groot gemak, want zo heeft u uw fietsen altijd bij de hand. Ook zijn er leuke bezienswaardigheden in de buurt van de camping en u gaat deze al fietsend bezichtigen. Daarna fietst u aan het einde van de middag terug naar de camping waar u heerlijk gaat genieten van een gezellige barbecue in een landelijke omgeving. Vervolgens wilt u in de avond nog een stukje gaan fietsen en u fietst naar een leuk cafeetje om een heerlijk wijntje te nuttigen. Daarna fietst u terug naar de camping om te overnachten in uw tent. In de ochtend, na het ontbijt wordt de tent opgebroken en de fietsen worden weer op de fietsendrager dak gezet. Vervolgens wordt de reis weer voortgezet richting Spanje.

Neem de fiets overal mee naartoe

Al gaat uw vakantie niet naar Spanje, maar u blijft gewoon in uw eigen land. Ook dan zijn fietsendragers vaak onmisbaar. Stel u wilt met een bevriend echtpaar een dagje gaan fietsen in Drenthe. Beide bevriende echtparen plaatsen de fietsendrager op de auto, hierna de fietsen erop. U neemt een goed gevulde picknickmand mee en rijdt aan. Naar Drenthe is twee uurtjes rijden. Dus bij aankomst in Drenthe drinkt u eerst een kopje koffie, u heeft toch voldoende koffie in uw picknickmand. Daarna worden de fietsen van de fietsendragers afgehaald. Hierna start de fietstocht van ongeveer 50 kilometer door de mooie omgeving. Aan het einde van de dag, als de picknickmand leeg is en fietstocht beëindigd, worden de fietsen weer op fietsendragers gezet. Voldaan keren u en uw vrienden weer terug naar huis. Thuis aangekomen worden de fietsen van de fietsendragers gehaald en de fietsendrager dak wordt van de auto gehaald en veilig opgeborgen in de tuinschuur. Ten slotte... Iedere fietsendrager van campz.nl is

  • praktisch in gebruik
  • licht in gewicht.
Een fietsendrager biedt ons de mogelijkheid om de fietsen overal mee naar te nemen. Campz.nl heeft een groot assortiment fietsendragers. Er is een fietsendrager voor iedere portemonnee. Neem vrijblijvend een kijkje op campz.nl. U zult werkelijk versteld staan van de vele mogelijkheden aan fietsendragers in allerlei soorten, maten en kleuren. Echt de keuze is reuze!