CAMPZ Outdoor und Camping Online Shop
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!
Fietscomputers
Fietscomputers – betrouwbare allrounders met slimme functies
Wanneer je met de mountainbike of racefiets op pad gaat, wil je je niet alleen voortbewegen, maar ook van de omgeving genieten en weten hoe snel je gaat, wat je actuele hartslag is, hoeveel kilometers je hebt afgelegd of wat de huidige cadans is. Dergelijke en talrijke andere gegevens en informatie kunnen fietscomputers je geven. Voor meerdaagse tochten op de fiets zijn fietscomputers met navigatie de beste keuze. Deze bieden vaak zelfs verschillende routes aan, zodat jij probleemloos op je bestemming aan kunt komen. Moderne fietscomputers hebben een groter en gekleurd display, maken verbinding met je smartphone, zijn voorzien van wifi en sporen je zo aan om je beste prestaties te bereiken.

Fietscomputers

9 Artikel
Filter
Terugzetten

Series

 • Ciclosport Master 1
 • Cube Race 2
 • Sigma Sport BC 1
 • Wahoo TICKR 1

Kleur

 • wit
 • zwart

Prijs

tot

Klantenbeoordelingen

 • 1
Sorteer
Populairst Nieuwe producten Beste beoordeling Prijs aflopend Prijs oplopend Hoogste korting
Filter
Sorteer
Populairst Nieuwe producten Beste beoordeling Prijs aflopend Prijs oplopend Hoogste korting
Cube Race Train Fietscomputer, zwart
Cube Race Train Fietscomputer, zwart zwart
Cube
Race Train Fietscomputer, zwart
€ 149,99
gratis verzending
Cube Race Peak Fietscomputer, zwart
Cube Race Peak Fietscomputer, zwart zwart
Cube
Race Peak Fietscomputer, zwart
€ 79,99
gratis verzending
SIGMA SPORT Power Spaakmagneet voor snelheidssensor
SIGMA SPORT Power Spaakmagneet voor snelheidssensor
SIGMA SPORT
Power Spaakmagneet voor snelheidssensor
€ 7,49
Lezyne Gps-computer bevestiging
Lezyne Gps-computer bevestiging
Lezyne
Gps-computer bevestiging
€ 16,99
Wahoo TICKR X 2 Hartslagmeter
Wahoo TICKR X 2 Hartslagmeter
Wahoo
TICKR X 2 Hartslagmeter
€ 79,99
gratis verzending
SIGMA SPORT ATS Snelheidssensor
SIGMA SPORT ATS Snelheidssensor
SIGMA SPORT
ATS Snelheidssensor
€ 21,99
Lezyne O-ringen montageset voor Gps-computer
Lezyne O-ringen montageset voor Gps-computer
Lezyne
O-ringen montageset voor Gps-computer
€ 6,99
Ciclosport PC-Set-Tool voor CM 2.11/CM2.21/CM 4.11/CM 4.21/CM 4.41A/CM 9.3A, zwart
Ciclosport PC-Set-Tool voor CM 2.11/CM2.21/CM 4.11/CM 4.21/CM 4.41A/CM 9.3A, zwart zwart
Ciclosport
PC-Set-Tool voor CM 2.11/CM2.21/CM 4.11/CM 4.21/CM 4.41A/CM 9.3A, zwart
Adviesprijs € 19,99 € 17,99
- 10 %
UITVERKOOP
SIGMA SPORT BC 12.0 STS CAD Fietscomputer Draadloos
SIGMA SPORT BC 12.0 STS CAD Fietscomputer Draadloos
SIGMA SPORT
BC 12.0 STS CAD Fietscomputer Draadloos
€ 74,99

Fietscomputers online shop

Een fietscomputer is een apparaat voor op de fiets, waarop je onder andere de snelheid en afgelegde afstand kunt zien. Via een LCD scherm heb je een helder overzicht van de verschillende functies waarbij je kunt wisselen tussen deze opties door middel van toetsen of navigeren via het touchscreen scherm. Hierdoor heb je altijd de laatste informatie tot je beschikking wanneer je onderweg bent.

Technisch innovatieve fietscomputers

De fietscomputer kent twee verschillende technieken waarmee je de informatie kunt aflezen. Door middel van een sensor, inwendig of gemonteerd aan het wiel meet deze elke omwenteling die het wiel maakt op het moment dat het wiel de gemonteerde magneet passeert. De magneet breng je eenvoudig aan op 1 van de spaken van het wiel. De tweede methode is via GPS. Op dat moment staat je computer in verbinding met een satelliet die keurig alle informatie bijhoudt en uit leest.De nauwkeurigheid van beide methoden is 99% en levert uitermate betrouwbare informatie. De betrouwbaarheid van de gegevens kan beïnvloedt worden door zaken als bandenspanning en het soort wegdek. Bij de computers met GPS is dit niet meer het geval. Tevens is een fietscomputer eenvoudig van het stuur te halen waardoor het diefstal bestendig is. Fietscomputer goedkoop kopen

Diverse modellen en functies

Een CatEye fietscomputer biedt tegenwoordig vele mogelijkheden voor zowel de recreatieve als sportieve fietser. Met de verschillende functies kun je eenvoudig zien hoeveel kilometer je gefietst hebt, de gemiddelde snelheid en bijvoorbeeld het aantal verbrande calorieën. Dit maakt het fietsen leuker, veiliger en effectiever. Door de huidige ontwikkelingen worden er meer en meer functies toegevoegd waardoor de keuze niet gemakkelijker wordt. Om je te helpen bij het maken van de keuze uit het assortiment van CAMPZ hebben wij de belangrijkste informatie voor je op een rij gezet.

Een fietscomputer voor elke fietser

Om de juiste keuze te maken is het belangrijk te weten waarvoor je het apparaat wilt gebruiken. Wanneer je een recreatieve fietser bent, heb je waarschijnlijk voldoende aan de basisfuncties zoals snelheid, tijd en afstand. Wanneer je nadien je route wilt analyseren via een computer of behoefte hebt aan navigatie mogelijkheden biedt GPS de uitkomst. Ben je een sportievere fietser dan zijn hartslag, cadans of calorieverbruik essentiële functies. Daarnaast kunnen kleur, montage en gebruiksvriendelijkheid een rol spelen. Fiets je vaak in de winter met winterhandschoenen, dan zijn fietscomputers met fysieke toetsen praktischer dan een touchscreen computer. Wij van CAMPZ hebben een overzicht gemaakt van de verschillende functies.

De verschillende functies

 • Aantal kilometers
 • Gemiddelde snelheid
 • Aantal verbrande calorieën
 • GPS
 • Hartslag
 • Cadans

Ruim aanbod op campz.nl

Op onze online webshop hebben we een ruim assortiment aan fietsapparaten waardoor je altijd iets vindt dat bij je wensen aansluit. Zo zijn sommige van de fietscomputers draadloos. Deze eenvoudig te monteren modellen bieden verschillende kilometer, snelheid- en tijdfuncties. Cateye levert een meer geavanceerd model waarbij ook GPS en een hartslagmeter in zijn verwerkt. Polar biedt verschillende apparaten die ideaal zijn voor de wedstrijdfietser met specifieke functies zoals een hoogte en barometer alsook het aflezen van je prestatie ontwikkelingen. Garmin is gemakkelijk in gebruik en biedt alle functies voor fanatieke fietsers. Met meer dan tien verschillende merken zijn we ruim vertegenwoordigd en slaag je bij ons altijd. Wij hebben diverse modellen voor dames, heren maar ook voor kinderen. Ons team staat voor je klaar om al je vragen te beantwoorden en helpt je graag bij het maken van een keuze van onze fietscomputers.