Je kunt de beveiligde pagina van PayPal niet zien?

Klik hier
om te heropenen en je aankoop af te ronden

Een ogenblik geduld s.v.p. Je bestelling wordt verwerkt.

Falke (176 Producten)

Falke

Functionele bodywear voor outdoor specialisten

Het bedrijf Falke, dat in 1895 in het Sauerland met borduurwerk begon, ontwikkelde zich door de hoogste eisen te stellen tot een specialist voor sportkleding. Het sportassortiment kenmerkt zich door uitstekende functionaliteit gecombineerd met een geavanceerd ontwerp. Afhankelijk van de eisen van de sport gebruikt Falke verschillende materialen en stoffen voor de producten. Het multifunctionele ondergoed, kousen en bodies van de Duitse fabrikant moeten allen de uitdagingen van een avontuurlijke vrijetijdsbesteding overleven.

Sorteren
Pagina 1 van
4
 
Sorteren
Pagina 1 van
4

Falke - Thermisch ondergoed en warme sokken


Falke Online Shop
Falke sokken voor de bergwandeling: bergwandelen doe je niet zonder goede voorbereiding. Goed schoeisel, stevige kleding, een rugzak met drinken, eten, een cape of regenjas, een klein verbanddoosje, blaarpleisters, een extra paar sokken, een handdoek, papieren zakdoekjes, WC papier, inlegkruisjes, zonnebrandcreme, een goed zakmes en een geheel opgeladen gsm. Wordt het een bergwandeling met overnachting in een berghut dan horen daar ook nog een schoon T-shirt, een schone onderbroek en niet te vergeten biscuitjes en drinken voor dag twee bij. Begwandelen betekent dat men zorgt voor een stevige schoen en sokken die niet alleen perfect passen, maar ook naadloos zijn, een prima voetsteun hebben en vooral niet te vergeten, die niet glijden. Sokken die steeds van de voet glijden kunnen voor blaren zorgen en dat zorgt weer voor pijnlijke voeten.

Falke in de bergen

Wandelen in de bergen is ongelooflijk mooi, maar eveneens ongelooflijk gevaarlijk. Niet alleen kun je door onachtzaamheid van jezelf of een ander uitglijden, vallen, iets verstuiken, maar kan het weer daarnaast in een mum van tijd omslaan van prachtig zomerweer naar een onweer van jewelste. Ben je daar niet voldoende op voorbereid kan de bergwandeling veranderen in een horrortocht. Vanaf het moment dat men een dergelijke tocht plant is het belangrijk met allerlei zaken rekening te houden. Laten we bij de basis beginnen, want slechte schoenen en glijdende sokken zijn een gevaar. Dus echte stevige wandelschoenen of liever nog echte bergschoenen met daarin Falke sokken aan de voeten. Daar kan men een tocht op maken. Dan die rugzak, die waterdicht is en waar proviand, verbandspullen, bescherming tegen regen, licht -een zaklamp met reserve batterijen-, een warme trui, een vest of nog beter Falke thermo ondergoed, extra sokken voor natte voeten, een handdoek voor iedereen die mee is en een deugdelijk zakmes als minimale zaken opgeborgen kunnen worden. Maak ook heldere afspraken met een berghut voor dat je op weg gaat. Want kom je bij een berghut waar geen plek meer is -waar je dus niet gereserveerd hebt- dan moet je terug. Dat is niet alleen vervelend, maar kan ook nog eens uiterst gevaarlijk worden. Want men is vaak vermoeid en dus onachtzaam.

De wereld van het merk Falke

De wereld van Falke wordt bewoond door onvermoeibare reizigers, avonturiers, perfectionisten, intellectuelen, individualisten en estheten. Hun manier van leven wordt weerspiegeld in een gezonde dosis zelfvertrouwen en Falke stelt hun aanwezigheid zeer op prijs! Het zijn dan ook deze mensen die de ontwerpers van Falke in gedachten houden wanneer ze op zoek zijn naar het ideale design voor hun handgemaakte producten. De kritische consument van Falke verwacht namelijk een perfecte vertaling van het esthetische concept dat zij in hun hoofd hebben, naar een tastbare moderne outfit. Falke produceert pakken, ondergoed en sokken door middel van een uniek design met bijpassende materialen van hoge kwaliteit.
Falke Online Shop

Hoge kwaliteit van Falke

Het merk streeft naar het ontwikkelen van mode met de hoogste kwaliteit. Het gaat alleen voor de beste stoffen en het mooiste design, oftewel perfectie! Dit vraagt een grote dosis moed, het betekent namelijk anders zijn dan anderen en bovenal vertrouwen op de durf om te onderscheiden. Het onderscheidend vermogen van Falke is dan ook zonder twijfel: kwaliteit! Ieder detail op het product dient met een kritisch oog te worden bekeken. Al meer dan 100 jaar gaat Falke iedere dag opnieuw op zoek naar perfectie.

Falke sokken en skikleding voor de wintersport

Tijdens de wintertijd zijn er heel wat mensen die op weg gaan naar Oostenrijk, Frankrijk, Zwitserland of Noorwegen om daar een of twee weken wintersport te beleven. Bij wintersport denkt men aan sneeuwpret en aan skiën. Wat te snel over het hoofd wordt gezien is dat het er ook koud kan zijn. Zeker wanneer men een piste afsuist en dus door de wind snel afkoelt en koud wordt. Falke biedt op allerlei manieren uitkomst. Gebruikt men Falke skikleding en dito sokken , dan wordt het lichaam warm gehouden, terwijl het toch voldoende kan ademen. Want de warmte op het lichaam houden is een. Zorgen dat men op verantwoorde wijze het lichaam kan helpen te ontluchten het ander. Wanneer de zweet niet weg kan wordt de lichaamstemperatuur omhoog geschroefd. Dat is nog gevaarlijker dan dat men het te koud krijgt. Draag daarom goede onderkleding, handschoenen die waterdicht zijn en sokken, die niet alleen niet glijden, maar ook steun aan de voeten bieden. Een onbezorgde wintersport is mogelijk. Dankzij voldoende les, verantwoord skiën, rekening houden met anderen en de regels in acht nemen. Tel daarbij op dat de kleding en de uitrusting in orde zijn en er kansen op een hele gezellige apres-ski aanwezi