CAMPZ Outdoor und Camping Online Shop
Uitrusting voor winteravonturen
30 DAGEN KOSTELOOS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!

F100

0 Artikel
Op dit moment zijn er helaas geen producten in deze lijst beschikbaar.

F100 gunstig online kopen bij CAMPZ

Als liefhebber van buiten sporten, kamperen en/of andere outdoor activiteiten, weet u als geen ander hoe belangrijk het is om over de juiste kleding te beschikken. Om deze kleding in optimale conditie te houden, kunt u deze behandelen met de producten van F100: bij uitstek geschikt voor de verzorging van outdoor kleding! En natuurlijk hier bij campz.nl te bestellen.

F100: voor elke tak van outdoorsport

Of u nu gaat kamperen, of één van de vele outdoor sporten beoefent, goede kleding welke bestand is tegen alle weersomstandigheden is onontbeerlijk. Deze outdoor kleding, gemaakt van hoogwaardige materialen, is vaak kostbaar. En tegelijkertijd heeft het ook heel wat te verduren: het wordt gebruikt in weer en wind, en op allerlei soorten terrein. Door gebruik van F100 wasmiddel en impregneer middel, blijft uw kleding in geweldige conditie. F100 impregneer is geschikt voor vele soorten outdoorkleding maar ook voor andere outdoor uitrusting en kampeer artikelen:

  • rugzakken en backpacks
  • hoofddeksels
  • tenten en slaapzakken

De ontwikkeling van F100

F100 is ontwikkeld door Dr OK Wack Chemie, een Duits bedrijf dat al sinds 1975 toonaangevend is in het ontwikkelen van reinigingsproducten voor diverse markten, zoals de auto- en fietsindustrie. Het bedrijf heeft al meer dan 40 patenten ontwikkeld, waaronder F100. Het bedrijf maakt hoogwaardige technische materialen, voor reiniging en onderhoud van auto's, motorfietsen, fietsen, kampeer artikelen, en outdoor artikelen en -kleding. Het ontwikkelen van de nieuwste technieken is één van de belangrijkste pijlers van dit innovatieve bedrijf. Met F100 kunt u uw spullen echt optimaal reinigen, verzorgen en onderhouden.

F100 bestellen

Bij campz.nl kunt u F100 wasmiddel en F100 impregnatiespray eenvoudig online bestellen. F100 wasmiddel reinigt alle outdoorkleding, ook op lage temperaturen. F100 impregneerspray is, behalve op kleding, ook te gebruiken om schoenen, rugzakken, en tenten waterafstotend te maken. Behalve artikelen voor de verzorging van uw spullen, kunt u op campz.nl ook terecht voor een uitgebreide collectie outdoor spullen. Voor dames, heren én kinderen is er uitrusting te vinden, van schoenen tot kleding, voor diverse takken van outdoor sport zoals bijvoorbeeld trekking, klimmen, hardlopen, etc. De enorm ruime keuze, prijs/kwaliteit verhouding, betaalgemak en de goede service maken een bezoek aan onze website zeker de moeite waard.