CAMPZ Outdoor und Camping Online Shop
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!
null
Exped - maximale natuurbelevenis met minimale middelen
Het Exped team vertegenwoordigt geselecteerde outdoor merken sinds 1983 en sinds 1997 ontwikkelen ze zelf ook apparatuur voor expedities, wandelen en reizen. De producten zijn voornamelijk geraffineerd eenvoudig, veelzijdig te gebruiken en voor de praktijk geoptimaliseerd.

Exped

0 Artikel
Op dit moment zijn er helaas geen producten in deze lijst beschikbaar.

Exped produ

Exped ontwerpt en ontwikkelt sinds 1997 specialistische materialen voor outdoorfanaten. Het materiaal is zowel ontworpen voor de vrijetijdswandelaar, die iedere weekend een stuk in de bossen gaat wandelen, als voor de fanatieke bergbeklimmer die de hoogste toppen van de Himalaya bereikt. Iedere consument verwacht dat zijn outdoormateriaal precies aan zijn wensen voldoet en dat is dan ook precies waar Exped iedere dag weer naar streeft. Om dit te kunnen bewerkstelligen betrekt Exped niet alleen de consument, maar ook retailers en leveranciers bij het ontwerp- en verbeterproces.
Exped Online Shop

Haal het beste uit uw outdoorervaring met Exped

De producten van Exped zijn volgens het merk simpel, licht en ontzettend functioneel. Door specialistische vakkennis kan Exped de meest ingenieuze producten ontwikkelen. Natuurlijk doet het merk dit alleen met de meest superieure materialen, waardoor de duurzaamheid van de producten gewaarborgd wordt. Daarnaast bevorderen de technologieën van Exped het behoud van natuur en milieu. De producten worden in de verschillende fasen van het ontwerpproces getest in zowel het laboratorium als in de natuur. Om een lang verhaal kort te maken: Exped zorgt dat u het beste uit uw outdoorervaring kunt halen met zo min mogelijk materiaal!

Ruim aanbod outdoor materiaal

De producten van Exped kunt u natuurlijk bij CAMPZ bestellen. Op dit moment bestelt u er de volgende producten van Exped:

  • tenten en slaapzakken;
  • rugzakken en tassen;
  • jassen en schoenen;
  • en nog veel meer!

Tenten van Exped

Wanneer u maar weinig spullen kunt meenemen tijdens een outdoortrip, dan zal een iglotent toch zeker bovenaan uw lijstje staan. Bij CAMPZ kunt u kiezen uit een aantal goede tenten van Exped, zo gaat u bijvoorbeeld voor de Exped Vela I. Dit model kunt u bij CAMPZ in de kleurencombinatie groen met geel bestellen. Deze tent is speciaal ontwikkeld voor gebruik tijdens bergsporten. Dit model is daarom erg licht en is gemakkelijk en klein op te vouwen, waardoor het weinig ruimte in uw tas zal innemen. Deze tent is uitgerust met een slaapcabine waar maximaal één persoon in kan slapen. De tent heeft een aantal handige vakjes waar u bijvoorbeeld tentharingen of stangen in kunt opbergen. Bent u op zoek naar een iets grotere tent? Dan is het Exped Venus wellicht iets voor u. Deze tunneltent is geschikt voor twee personen en beschikt net als het eerstgenoemde model over één cabine. Dit model bestaat uit een binnen- en een voortent die ieder afzonderlijk opzetbaar zijn. De rits van deze tent heeft bovenden reflecterende lussen die u gemakkelijk met één hand kunt opentrekken. Wanneer u gaat kamperen dan heeft u wellicht ook nog een warme mummieslaapzak nodig.

Expeditierugzakken en tassen

Als echte outdoorliefhebber weet u natuurlijk als geen ander hoe belangrijk een stevige backpack is. CAMPZ heeft een aantal goede rugzakken van het merk Exped in het assortiment. Zo kiest u bijvoorbeeld voor de Exped Pro Mountain Pro 30 in de kleur zwart. Deze rugzak is speciaal ontwikkeld voor wandel- en hikingsporten, maar is natuurlijk ook goed te gebruiken tijdens andere outdooractiviteiten. De rugzak wordt geleverd met zowel een heupband als een borstband, waardoor de tas ook tijdens intensievere activiteiten goed blijft zitten. Daarnaast heeft de rugzak een gemakkelijke bevestiging voor een eventuele wandelstok. Bent u naast een goede rugzak ook nog op zoek naar een verpakkingszak, dan kiest u bijvoorbeeld voor het Exped Zip Pack UL model. Dit model is bij Campz verkrijgbaar in de kleuren geel, groen en oranje. De tas heeft een stevige ritssluiting die ook wanneer de tas wat voller zit gemakkelijk open en dicht te ritsen is.

Minder is meer

Zoals u inmiddels weet houden ze bij het merk Exped van simpliciteit. Dat betekent dat de materialen die u van het merk koopt tot in de puntjes geperfectioneerd zijn. Exped gelooft dat een tent in eerste instantie ontwikkeld dient te worden om er goed en comfortabel in te kunnen slapen. Een heleboel kleine vakjes zijn wellicht handig, maar hebben bij Exped niet de eerste prioriteit. Deelt u deze opvatting met Exped? U kunt alle producten van Exped vandaag nog online bestellen bij CAMPZ!