CAMPZ Outdoor und Camping Online Shop
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!
Tijdelijk kunnen er beperkingen zijn voor klachten en vertragingen bij terugbetalingen. We werken eraan om je de diensten zoals gewoonlijk aan te kunnen bieden.
Unfortunately the desired product is currently sold out

EVOC Stage fietsrugzak 12l, blauw/geel

ID: 878286

Adviesprijs € 130,00
€ 79,99
- 38 %
BTW inbegrepen., gratis verzending

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
KOSTELOOS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!

Productomschrijving

EVOC Stage fietsrugzak 12l, blauw/geel (aqua blue/loam)

De beschrijving van dit product is automatisch vertaald. Onze excuses voor eventuele fouten.

Met de Stage 12l krijgt u een compacte, technische dagrugzak met topuitrusting. De nummer één keuze voor wie liever met weinig bagage fietst en geen compromissen sluit als het gaat om draagcomfort. Praktisch: Dankzij de vrij beweegbare Brace Link passen de riemen zich aan de individuele schouderbreedte aan.

Verbinding tussen de beugels
Het Brace Link systeem overtuigt door de optimale aanpassing van de rugzakbanden aan de schouderbreedte van de sporter. Flexibele uitlijning ondersteunt de verdeling van de belasting over het zwaartepunt van het lichaam, terwijl rug- en schoudercontact worden geëlimineerd. De Brace Link maakt het ook mogelijk om een nekbrace te dragen.

AIRO FLEX

Airo Flex is een uiterst stabiele stof die zowel luchtdoorlatend als flexibel is. Evoc gebruikt het in de hoogste kwaliteit heupgordels om een optimale lastoverdracht naar de heupen te combineren met maximale ventilatie - voor maximaal draagcomfort.

Luchtstroom-contactsysteem
Het doel is om nog grotere belastingen zo neutraal mogelijk naar het zwaartepunt van het lichaam over te brengen en tegelijkertijd het contactoppervlak naar achteren en de schouders te minimaliseren. Evoc lost deze weerstand op met een ruggedeelte waarin de ventilatiecomponenten zoals grote ventilatiekanalen en speciaal gefreesde en geperforeerde EVA-pads achter een gaasweefsel naar binnen worden gelegd. Hierdoor wordt een zitting dicht bij de rugleuning bereikt en tegelijkertijd wordt de rugventilatie geoptimaliseerd. Heupgordelvleugels en schouderbanden met Air Mesh en ventilatiesleuven breiden het concept van het strak zittende maar goed geventileerde rugsysteem uit.

NYLON 210/D RIPSTOP 210/D, PU GECOAT
De eisen aan het perfecte buitenmateriaal voor rugzakken en tassen kunnen in vier eigenschappen worden samengevat: duurzaam, slijtvast, waterafstotend en lichtgewicht. Dit is precies wat Nylon 210/D Ripstop biedt. Een viervoudige PU-coating van het lichtgewicht nylon basismateriaal zorgt voor vochtbescherming en slijtvastheid. Een microvezelweefsel verdeelt het basismateriaal in vierkante segmenten om scheuren te voorkomen - vandaar de naam Ripstop.

P 600/D, PU GECOAT
Een zeer robuuste stof voor gebieden met veel slijtage. Bovendien is het scheurvast en licht en neemt het bijna geen vocht op. In combinatie met deze eigenschappen is het het optimale materiaal voor sterk belaste tassen of de bodem van tassen en rugzakken.

AIR MESH
Air Mesh heeft poriën die een optimale luchtcirculatie mogelijk maken, maar die klein genoeg zijn om vochtopname te voorkomen. Deze eigenschap maakt het tot het perfecte bovenmateriaal, bijvoorbeeld voor de rugzakken van de Evoc protector rugzakken.

3D AIR MESH
Dit driedimensionale structuurweefsel met verschillende draaddiktes (P75D*30D) biedt optimale ventilatie- en vullingseigenschappen voor rugdelen en schouderbanden.

Alle modellen uit de serie EVOC Stage laten zien

Uitrusting

Doel
MTB beginners/Toer, Marathon/Cross Country, All Mountain/Enduro, Allround / Beginners, Tour / Cross Country, Marathon / XC, All Mountain / Trail, Enduro
Geslacht
Heren, Dames
Belangrijkste informatie
Draagsysteem:
Schouderbanden
Categorie:
Rugzak geschikt voor een drinksysteem
Type rugsysteem:
zonder rugbeschermer
Maat
Totale volume:
12,00 l
Afmetingen (L x B x H):
50 x 28 x 9
Afmetingen
Gewicht:
850,00 g
Rugzak
Ventilatie:
Luchtstroom Contact Systeem, Luchtcirculatie
Vakken/Zakken:
Vakje voor de mobiele telefoon, brillenvak, gereedschapsvak, Drinkblaascompartiment, elastische zijzakken
Gordel:
Compressiebanden
Houders:
helm, beschermers, Drinkslang, Sleutelhanger, licht, 2 drinkflessen
Bijzonderheden:
veiligheidsfluitje
Drinksysteem
Waterreservoir:
Zonder
Levering
Inclusief regenhoes:
ja
Materiaal
Materiaal:
buitenstof 100 % nylon; coating: 100 % polyuretaan
Modeljaar
2021
Artikelnummer
878286
EAN
4250450721581

Meningen van klanten

Geef je mening. Beoordeel als eerste dit product