CAMPZ Outdoor und Camping Online Shop
Tot wel 70% korting1
30 DAGEN KOSTELOOS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!

Elite

0 Artikel
Op dit moment zijn er helaas geen producten in deze lijst beschikbaar.

Elite bidons en waterflessen

Veel mensen beginnen al vroeg met het plannen van een nieuw avontuur of een mooie reis. Of het nu gaat om kamperen of een tochtje met de fiets, er zijn zoveel mooie landschappen en een unieke plekjes om te verkennen dat we vaak te weinig tijd hebben om alles te kunnen bewonderen. Bij zo’n reis is het belangrijk om goed voorbereid te zijn. Denk aan goede outdoor kleding, comfortabele outdoor schoenen, maar ook accessoires om uw vocht op peil te houden. Bidons en thermosflessen koopt u van het merk Elite. Evenals;

  • Fietsendragers
  • Fiets- en bagagetassen
  • Drinkflessen
  • Houders voor bidons

Traditie en kwaliteit gaan hand in hand

De stichting van het merk Elite was in de jaren '70 en het bedrijf heeft haar hoofdkantoor in Fontaniva in Italië. Sinds het begin zijn de ontwikkelaars op zoek geweest naar hoge kwaliteit en praktische bruikbaarheid. Daarom werken veel professionele fietsers met Elite, maar zijn de producten ook uiterst geschikt voor amateursporters. De producten worden van tevoren altijd eerst getest op effectiviteit, zodat de kwaliteit van de bidons kan voldoen aan ieder zijn wensen.

Duurzame Elite fietsendragers

De verschillende Elite fietsendragers beschikken over een duurzame aluminium behuizing met quick-lock remsysteem. Ze zijn geschikt voor bijna alle soorten fietsen en past door middel van het innovatieve ophangsysteem voor elk wiel formaat. Ze hebben ook afsluitbare veiligheid en bescherming tegen diefstal. Er zijn zowel dak - en achteraan gemonteerde fietsdragers en de prijzen van deze fietsendragers variëren tussen 40 en 100 euro.
Elite Online Shop

Elite waterflessen

De hoogwaardige Elite water flessen zijn gemaakt van polycarbonaat materiaal. Dit is bestand tegen bacteriële groei en voorkomt dat de vloeistof een onaangename smaak aanneemt. Het materiaal is transparant en voorzien van een schaal die dient als meetinstrument voor sportdranken die gemengd worden met poeder. De Elite flessen water zijn vaatwasmachinebestendig en hygiënisch. De Elite bidons zijn er al vanaf 7 euro, voor ieder budget is er dus een geschikte waterfles beschikbaar.

Roestvrij stalen thermosflessen

Deze flessen zijn volledig gemaakt van roestvrij staal van het type AISI 304e. Ze hebben een thermostatisch effect van 2-12 uur en de prijs is uiteraard afhankelijk van de lengte van de isolerende werking. Je koopt een Elite thermoskan al voor een prijs 16 euro. Zowel de drink- als thermoskannen hebben een volume van 500-700 ml en zijn zowel geschikt voor professionele fietsers met vele jaren ervaring, maar ook voor beginners die hun eerste fietstocht maken. Voor ieder type fietser of natuurliefhebber vindt u bij CAMPZ de juiste uitrusting.