CAMPZ Outdoor und Camping Online Shop
Tot wel 70% korting1
30 DAGEN KOSTELOOS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!
Deuter Speed Lite
De lichtgewicht allrounder. Perfect voor bergbeklimmers, die waarde hechten aan bewegingsvrijheid en een zo laag mogelijk gewicht. Deze serie overtuigt ook door zijn veelzijdigheid: van 12 tot 32 liter, van snelle bergritten tot dagtochten tot meerdaagse tochten - voor elke toepassing is er een model.

deuter Speed Lite

5 Artikel
Filter
Terugzetten

Geslacht

  • Dames 5
  • Heren 4

Kleur

  • grijs
  • oranje
  • rood
  • blauw
  • zwart

Duurzaamheidsnorm

  • bluesign APPROVED 5

Prijs

tot
Sorteer
Populairst Nieuwe producten Beste beoordeling Prijs aflopend Prijs oplopend Hoogste korting
Filter
Sorteer
Populairst Nieuwe producten Beste beoordeling Prijs aflopend Prijs oplopend Hoogste korting
deuter Speed Lite 21 Rugzak, grijs
deuter Speed Lite 21 Rugzak, grijs grijs
deuter
Speed Lite 21 Rugzak, grijs
Adviesprijs € 75,00 € 66,99
- 11 %
deuter Speed Lite 23 SL Rugzak Dames, rood/oranje
deuter Speed Lite 23 SL Rugzak Dames, rood/oranje rood/oranje
deuter
Speed Lite 23 SL Rugzak Dames, rood/oranje
Adviesprijs € 120,00 € 107,99
gratis verzending
- 10 %
SALE DEAL
deuter Speed Lite 13 Rugzak, blauw
deuter Speed Lite 13 Rugzak, blauw blauw
deuter
Speed Lite 13 Rugzak, blauw
Adviesprijs € 65,00 € 49,99
- 23 %
deuter Speed Lite 25 Rugzak, blauw
deuter Speed Lite 25 Rugzak, blauw blauw
deuter
Speed Lite 25 Rugzak, blauw
Adviesprijs € 120,00 € 107,99
gratis verzending
- 10 %
deuter Speed Lite 30 Rugzak, grijs/zwart
deuter Speed Lite 30 Rugzak, grijs/zwart grijs/zwart
deuter
Speed Lite 30 Rugzak, grijs/zwart
Adviesprijs € 150,00 € 134,99
gratis verzending
- 10 %

Deuter Speed Lite

Staat er een volgende vakantie op de planning? Als backpacker ben je voortdurend bezig met de beste manier om al jouw spullen mee te kunnen nemen. Een goede tas is een vereiste om jouw spullen te beschermen en tegelijkertijd veel orde te houden in de spullen. Een goede backpack moet daarom aan een groot aantal voorwaarden voldoen. Een van de merken en modellen waar je te allen tijde goed mee uit bent, is Deuter Speed Lite. Niet vreemd dat Campz deze in het assortiment heeft opgenomen. Als je weet wat je allemaal van deze backpack kunt verwachten, wil je direct jouw bestelling plaatsen.

Welke producten vind je hier?

Deze pagina toont alle beschikbare uitvoeringen van de Deuter Speed Lite. Het handige overzicht laat jou in een oogopslag zien uit welke kleuren en varianten je kunt kiezen. Door op de verschillende producten te klikken, zie je de specificaties goed bij elkaar staan. Hierdoor is het maken van een vergelijking eenvoudiger en zorg je ervoor dat de rugzak volledig aan jouw wensen aansluit. Deuter heeft daarnaast nog meer producten ontwikkeld, zodat je jezelf volledig kunt voorbereiden op jouw volgende vakantie en zeker weet dat je alle spullen goed beschermd mee kunt nemen.

Ontdek Deuter Speed Lite: Alle spullen optimaal beschermd

Deuter Speed Lite is een backpack die geschikt is voor een groot aantal vakanties. Het compacte formaat zorgt dat je veel comfort krijgt. Ondanks het compacte formaat kun je er toch een groot aantal producten in geplaatst worden. Met de juiste indeling kom je niets tekort en zorg je ervoor dat het hoognodige te allen tijde tot jouw beschikking is. De banden van de backpack zorgen daarbij voor het comfort tijdens het dragen. Ze gaan niet snel snijden en jouw schouders zijn optimaal beschermd tegen invloeden van buitenaf.

Bij de Deuter Speed Lite heb je de mogelijkheid om de inhoud van de backpack volledig aan jouw situatie aan te passen. De modellen zijn allemaal voorzien van een andere inhoud. Dit is dus een factor waar je goed op moet letten voordat je de aankoop doet. Ook de kleur kan helemaal aan jouw wensen aangesloten worden. Denk daarbij niet alleen aan effen kleuren die vrijwel niet opvallen, maar ook de fellere kleuren die een extra sfeer aanbrengen aan de rugzak. Door vooraf goed te bekijken welke het beste bij je past, zorg je dat je voor langere tijd geniet van de rugzak en jouw spullen de bescherming hebben die nodig is tijdens de vakantie.

Vakken zorgen voor orde

Waar de Deuter Speed Lite voornamelijk om bekend staat, is de mogelijkheid hoe je jouw spullen inpakt. De rugzakken zijn namelijk voorzien van meerdere vakken, zodat je te allen tijde orde aanbrengt in de spullen. De spullen die je regelmatig nodig hebt, kun je in de daarvoor bestemde vakken plaatsen. Zo verlies je geen tijd tijdens het pakken en hoef je ook niet alles uit de rugzak te halen. Op de plaats van bestemming kan het jou ook helpen om sneller de juiste kledingstukken in handen te hebben. Je voorkomt hiermee dus dat je niet geniet van handigheden.

Ontdek het merk bij Campz

Wil je zelf de gemakken ervaren van Deuter Speed Lite? Het merk zorgt ervoor dat iedere vakantie weer eenvoud krijgt, zelfs als je niet in een luxe hotel slaapt. Door bij Campz in het assortiment te kijken, zorg je ervoor dat je precies weet wat je kunt verwachten van de rugzak en heb je de mogelijkheid om het model aan te schaffen dat bij je past. Door de gratis verzending en snelle levering heb je jouw backpack in handen voor de vakantie aanbreekt en is het direct inpakken en wegwezen. Campz zorgt ervoor dat jij hoogwaardige kwaliteit in handen hebt.