CAMPZ Outdoor und Camping Online Shop
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!

deuter Race

2 Artikel
Filter
Terugzetten

Geslacht

  • Dames 2
  • Heren 2

Kleur

  • zwart

Duurzaamheidsnorm

  • bluesign APPROVED 1

Prijs

tot
Sorteer
Populairst Nieuwe producten Beste beoordeling Prijs aflopend Prijs oplopend Hoogste korting
Categorieën
Filter
Sorteer
Populairst Nieuwe producten Beste beoordeling Prijs aflopend Prijs oplopend Hoogste korting
deuter Race Air Rugzak 10l, zwart
deuter Race Air Rugzak 10l, zwart zwart
deuter
Race Air Rugzak 10l, zwart
Adviesprijs € 90,00 € 71,99
deuter Race 8 Rugzak, zwart
deuter Race 8 Rugzak, zwart zwart
deuter
Race 8 Rugzak, zwart
€ 80,00
gratis verzending

Deuter Race

Maak je vaak lange fietstochten? Dan wil je ervoor zorgen dat je de spullen ook goed mee kunt nemen. Deze spullen zijn immers belangrijk om voldoende comfort te hebben tijdens de fietstochten. Alleen moet de bescherming hiervan ook goed verlopen. Hiervoor moet je een rugzak aanschaffen die niet alleen voor bescherming zorgt, maar ook voldoende comfort geeft tijdens het dragen. De Deuter Race is een goed voorbeeld van een rugzak waar je jouw ritten weer mee kunt maken en geen spullen meer achter hoeft te laten. Je vindt een groot aantal varianten hiervan terug in het assortiment van Campz. Maar wat zijn de mogelijkheden bij deze rugzak?

Welke producten vind je hier?

Op deze pagina heb je een groot aantal modellen van de Deuter Race. Dit geeft jou de gelegenheid om direct te ontdekken welke rugzakken er beschikbaar zijn voor het beschermen van jouw spullen. Doordat alles op een pagina staat, heb je de mogelijkheid om de verschillende varianten direct kunt genieten van de beste optie. Ook leer je hier meer over de materialen die gebruikt zijn en de specificaties die erbij komen kijken. Deze zijn namelijk ook belangrijk om een rugzak te vinden die bij jouw situatie past. Door alles zo goed mogelijk met elkaar te vergelijken, zorg je dat je snel een rugzak in handen hebt. Campz gaat jou hierbij helpen.

Ontdek Deuter Race: Voldoende bescherming voor jouw spullen

Deuter Race is speciaal gemaakt voor iedereen die vaak buiten te vinden is. De rugzakken zijn daarom gemaakt van hoogwaardige kwaliteit materialen, die jou helpen om de spullen te beschermen. Niet alleen heb je de materialen die ervoor zorgen dat de rugzak tegen een stootje kan, ook is de rugzak waterdicht. Je hoeft daarom niet bang te zijn dat de regen een probleem oplevert tijdens het fietsen. Zelfs als je onverwachts een bui hebt, kun je gewoon doorfietsen tot je een plek gevonden hebt om te rusten. De spullen hoef je niet te drogen te leggen.

Waar de Deuter Race ook bekend om staat, is dat deze in meerdere modellen komt. Ieder model heeft eigen kwaliteiten om gebruik van te maken. Ook krijg je hiermee een volledig andere inhoud. Het is hierbij belangrijk dat je ervoor zorgt dat alles bij jouw spullen past en je ook niets thuis hoeft te laten omdat je een te kleine rugzak hebt. Uiteraard kun je bij de verschillende rugzakken ook nog naar de kleuren kijken. Iedere kleur zorgt dat je hem aan jouw persoonlijkheid hebt aangepast. Tevens weet je direct dat het jouw rugzak is als je deze even ergens neerzet. Jouw spullen raak je dus niet meer kwijt.

Een comfortabele draging van de rugzak

Bij de Deuter Race draait het allemaal om comfort. De schouderbanden zijn daarom voorzien van een patch, welke jouw schouders beschermt en geen verschuivingen plaats laten vinden. Ook kun je kijken naar de band die om jouw middel gaat. Vooral voor de langere fietstochten kan dit een groot verschil opleveren. Je kunt de rugzak helemaal aan jouw lichaam aanpassen en voorkomt hiermee dat je onderweg ongemakken ervaart. Door ook deze banden allemaal aan te passen aan het lichaam, hoef je de rugzak alleen nog maar in te pakken voor jouw volgende tocht.

Ontdek het merk bij Campz

Zelf erachter komen welke voordelen de Deuter Race jou kan geven? Zorg er dan voor dat je in het assortiment van Campz kijkt en de modellen met elkaar vergelijkt. Ieder model brengt weer een andere ervaring en veel draagcomfort tijdens het fietsen en alle andere activiteiten. De bestelling plaatsen geeft jou de rugzak snel in handen, waarna je je klaar kunt maken voor jouw volgende tocht.