CAMPZ Outdoor und Camping Online Shop
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!

Cube Race

1 Artikel
Filter
Terugzetten

Kleur

  • zwart

Prijs

tot
Sorteer
Populairst Nieuwe producten Beste beoordeling Prijs aflopend Prijs oplopend Hoogste korting
Categorieën
Filter
Sorteer
Populairst Nieuwe producten Beste beoordeling Prijs aflopend Prijs oplopend Hoogste korting
Cube Race EVO Fietscomputer, zwart
Cube Race EVO Fietscomputer, zwart zwart
Cube
Race EVO Fietscomputer, zwart
€ 99,99
gratis verzending

Cube Race

Tijdens een fietstocht wil je vaak bijhouden welke afstand je hebt afgelegd. Daarbij is het vaak ook verstandig om jouw gezondheid in de gaten te houden, zodat je voorkomt dat je onderweg problemen krijgt. Hiervoor kun je een goede fietscomputer aanschaffen. Deze fietscomputer kan jou namelijk veel informatie tonen op het scherm. Het is daarbij van belang dat je voor goede kwaliteit kiest. De Cube Race kan ervoor zorgen dat jij van alle gemakken bent voorzien en dat je jouw fietstochten steeds meer uit kunt breiden om de doelen te behalen. Je vindt deze fietscomputer daarom ook terug in het assortiment van Campz

De voordelen van de Cube Race

Een van de grootste voordelen van de Cube Race is dat je een compacte fietscomputer hebt, welke op een groot aantal fietsen geplaatst kan worden. De houder van de fietscomputer hoef je namelijk alleen maar op de gewenste plek te plaatsen, waarna je de computer zelf erin klikt. Het heldere display geeft jou alle informatie die je nodig hebt, zoals de afgelegde afstand, de tijd die je hiervoor nodig hebt gehad en de temperatuur van de omgeving. De fietscomputer zorgt er hiermee ook voor dat jij weer andere tochten kunt plannen op basis van de verkregen informatie. Jij hebt alles bij de hand op één scherm!

Ontdek Cube Race: de belangrijkste specificaties

Bij de Cube Race kun je een groot aantal specificaties terugvinden. Ondanks het compacte model zijn er namelijk voldoende specificaties die voor hoogwaardige kwaliteit zorgen. Zo geeft de fietscomputer onder andere de huidige tijd en datum aan. Ook de temperatuur wordt nauwkeurig weergegeven. Zodra je begint te bewegen, zullen het aantal kilometers op jouw scherm verschijnen en laat deze ook precies zien hoe lang je erover doet. De telling gaat door tijdens de pauzes die jij neemt. Aan het einde weet jij precies of je jouw doel behaald hebt, of dat je nog een extra rondje moet maken om de gewenste afstand te behalen.

Hier kun je op letten bij de aankoop

De Cube Race komt in verschillende uitvoeringen. Het is daarom goed om deze met elkaar te vergelijken en te ontdekken welke specificaties van elkaar verschillen. De specificaties zijn namelijk belangrijk om ervoor te zorgen dat jij zoveel mogelijk kunt behalen aan de fietscomputer. Let er daarbij ook op dat je deze goed kunt bevestigen aan jouw fiets, zodat je voorkomt dat je nog een andere aankoop hoeft te doen. Wanneer je de verschillende specificaties hebt vergeleken is het maken van een aankoop heel eenvoudig en geniet je van de voordelen van de Cube Race.

Bestel de Cube Race via Campz

De Cube Race zorgt ervoor dat jij je goed voor kunt bereiden op de fietstochten en ook verschillende doelen kunt behalen. Alle informatie die jij nodig hebt, staat duidelijk op het scherm en je kunt hier jouw trainingsschema’s op aanpassen. Bij Campz kun je de verschillende modellen met elkaar vergelijken, waarna je de bestelling eenvoudig kunt plaatsen. Jouw nieuwe fietscomputer is dan snel aan huis geleverd en je kunt beginnen met het monteren van de houder op jouw fiets.