CAMPZ Outdoor und Camping Online Shop
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!

Crocs Classic

4 Artikel
Filter
Terugzetten

Geslacht

 • Kinderen 4

Schoenmaat

 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23

Kleur

 • grijs
 • blauw

Prijs

tot

Klantenbeoordelingen

 • 3
Sorteer
Populairst Nieuwe producten Beste beoordeling Prijs aflopend Prijs oplopend Hoogste korting
Filter
Sorteer
Populairst Nieuwe producten Beste beoordeling Prijs aflopend Prijs oplopend Hoogste korting
Crocs Classic Clogs Kinderen, grijs/blauw
Crocs Classic Clogs Kinderen, grijs/blauw grijs/blauw
Crocs
Classic Clogs Kinderen, grijs/blauw
Adviesprijs € 26,99 € 7,99
 • Varianten: EU 19-21
- 70 %
UITVERKOOP
Crocs Classic Sandalen Kinderen, blauw
Crocs Classic Sandalen Kinderen, blauw blauw
Crocs
Classic Sandalen Kinderen, blauw
Adviesprijs € 16,99 € 5,99
 • Varianten: EU 22-23
- 64 %
UITVERKOOP
Crocs Classic Shark Prescool Clogs Kinderen, blauw
Crocs Classic Shark Prescool Clogs Kinderen, blauw blauw
Crocs
Classic Shark Prescool Clogs Kinderen, blauw
Adviesprijs € 29,99 € 9,99
 • Varianten: EU 19-20EU 20-21
- 66 %
UITVERKOOP
Crocs Classic All-Terrain Clogs Kinderen, blauw
Crocs Classic All-Terrain Clogs Kinderen, blauw blauw
Crocs
Classic All-Terrain Clogs Kinderen, blauw
Adviesprijs € 34,99 € 11,99
 • Varianten: EU 19-20
- 65 %
UITVERKOOP

Crocs Classic

Crocs bestaan al heel wat jaren. Veel mensen hebben wel een model in huis, omdat deze veel comfort kunnen geven. De Crocs Classic is waar het allemaal mee begon en waarna er een groot aantal modellen zijn ontwikkeld. Daarbij kun je niet alleen de standaard modellen aanschaffen, maar zijn er ook variaties op het klassieke model gekomen. Jij hebt hierdoor altijd een model dat bij jouw voet en de toepassing past. In het assortiment van Campz vind je daarom ook een groot aantal opties terug, zodat je de Crocs helemaal aan jouw wensen aan kunt sluiten. Door goed te kijken wat je nodig hebt, zorg je ervoor dat je snel een bestelling plaatst.

Op deze pagina zie je welke modellen van de Crocs Classic je allemaal aan kunt schaffen. Zo zie je niet alleen de instapschoenen, maar ook de slippers. Op basis hiervan kun je al een eerste aankoop doen. Ook zie je op deze pagina welke specificaties er bij de Crocs terugkomen en welke voordelen je eraan kunt behalen. Zo weet je waar je aan kunt denken en hoe je jouw volgende aankoop helemaal aan jouw wensen aan kunt passen. Bij Campz vind je alles wat je nodig hebt om jouw voeten weer comfort te geven.

De voordelen van Crocs Classic

De Crocs Classic hebben al voor veel mensen grote voordelen opgeleverd. Zo heb je een schoen in handen die je eenvoudig aan kunt trekken. Je hoeft er namelijk alleen maar in te stappen. Je kunt daarbij zelf bepalen of je de band om jouw enkel doet of dat je de schoen als een soort slipper of klomp gebruikt. Daarnaast kun je bij de Classic-serie ook kiezen voor slippers. Hierbij heb je toch de stevigheid van Crocs in handen, maar ook een hip model slipper voor nog meer comfort. Crocs staat er daarbij ook om bekend dat er hoogwaardige kwaliteit geboden wordt. Je zult daarom voor langere tijd met de Crocs Classic kunnen doen, zonder dat er veel schade aan het model komt.

Crocs Classic: Dit zijn de specificaties

Er zijn verschillende specificaties te behalen aan de Crocs Classic. Denk hierbij als eerste aan de materialen. De Crocs zijn gemaakt van een Croslite harsmengsel met gesloten cellen, welke ervoor zorgt dat de schoenen te allen tijde comfortabel, kleurvast en licht zijn. Daarbij is er een stevige buitenzool te vinden, waardoor je deze op iedere ondergrond kunt gebruiken. Je hebt hiermee een praktische schoen voor ieder doeleind. De schoenen zijn eenvoudig aan te trekken en het voetbed vormt zich volledig naar jouw voet. Hiermee krijg je de beste ondersteuning voor jouw voeten tijdens het lopen.

Hier let je op bij de aankoop van de Crocs Classic

Als je de Crocs Classic aan wilt schaffen, is het goed om een aantal factoren in het achterhoofd te houden. Zo moet je bijvoorbeeld eerst naar de modellen kijken. Er is een model voor verschillende doeleinden beschikbaar en ook zijn de modellen aangepast aan de leeftijd. Voor kinderen kun je daarom weer heel andere varianten vinden dan voor volwassenen. Ook moet je voor jezelf bepalen of je liever een schoen hebt of toch een slipper. Let daarbij ook op de verschillen tussen de modellen, zodat je weet wat je kunt verwachten van de schoen.

De Crocs Classic bij Campz ontdekken

Wil je zelf profiteren van de voordelen van Crocs Classic? Bekijk dan snel het assortiment van Campz en zorg ervoor dat je de vergelijking maakt tussen de modellen. Zodra je een model gevonden hebt dat bij je past, kun je jouw bestelling plaatsen en geniet je binnen een korte tijd van het comfort dat de schoenen aan jouw voeten geven.