CAMPZ Outdoor und Camping Online Shop
Maak stijl eenvoudig met geselecteerde outfits
30 DAGEN KOSTELOOS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!

Contigo

1 Artikel
Filter
Terugzetten

Kleur

  • bruine
  • blauw

Prijs

tot
Sorteer
Populairst Nieuwe producten Beste beoordeling Prijs aflopend Prijs oplopend Hoogste korting
Categorieën
Filter
Sorteer
Populairst Nieuwe producten Beste beoordeling Prijs aflopend Prijs oplopend Hoogste korting
Contigo Matterhorn Bottle 590ml, bruin/blauw
Contigo Matterhorn Bottle 590ml, bruin/blauw bruin/blauw
Contigo
Matterhorn Bottle 590ml, bruin/blauw
RRP € 29,99 € 25,99
- 13 %

Contigo drinkflessen en drinkbekers online

Contigo is een Amerikaanse fabrikant van hoogwaardige drinkflessen, drinkbekers en mokken voor kinderen die in het dagelijks leven en onderweg worden gebruikt. De verpakkingen zijn gemakkelijk te hanteren, milieuvriendelijk en maken het veel gemakkelijker om dranken mee te nemen. Contigo thermosflessen op CAMPZ

De ontwikkeling van Contigo producten

Contigo is erin geslaagd om eenvoudige en uiterst stabiele drinkflessen en drinkbekers op de markt te brengen, die het drinken onderweg zo eenvoudig mogelijk maken. De Contigo producten zijn absoluut waterdicht en het gebruikte materiaal is van bijna onverwoestbaar plastic. De dichtheid van de vaten wordt aangetoond door het eigen octrooi voor de "Autoseal-technologie", die zorgt voor een automatische sluiting van de drinkfles en kan zeker als revolutionair worden beschouwd! Bij de ontwikkeling is niet alleen gekeken naar de functionaliteit, maar ook naar de milieuaspecten. De gebruikte materialen zijn dus allemaal milieuvriendelijk en er wordt ook tijdens de productie veel belang gehecht aan duurzaamheid. Van Contigo zijn er onder andere:

  • Waterflessen
  • Drinkbekers
  • Thermosflessen
  • Thermoskannen

Waterflessen voor kinderen

Alle Contigo producten hebben een mooi en helder design. Vrolijke kleuren en transparante versies van de waterflessen en bidons voegen vrolijkheid toe aan je bagage en vooral de modellen voor kinderen zijn speciaal ontworpen voor kleurrijke variaties. Ook de flessen voor kinderen verschillen in grootte: zo heeft het model "Kids Auto Seal Tumblers" bijvoorbeeld een inhoud van 300 ml, wat een perfect draagbaar formaat is voor de kleine reizigers. De fles is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar en is voorzien van een speciale dop voor kinderen. Het voorkomt druppelen tijdens het drinken en is daarom ideaal voor de kleinste. Door eenvoudigweg op een knopje te drukken, wordt de dop geopend - als de knop niet wordt ingedrukt, wordt de fles goed gesloten en kan er geen enkele druppel vloeistof ontsnappen. Het model is daarom absoluut lekvrij en ideaal voor school, op reis of op de weg in de auto.

Thermoskannen en flessen

Een voorbeeld van een hoogwaardige thermobeker van Contigo is het model "Auto Seal Westloop roestvrij staal". Dit kopje is 100% lekvrij en houdt je koffie of thee tot 4 uur lang warm onderweg. Het mooie aan dit model is dat het eenvoudig te bedienen is met slechts één hand en daarom geschikt is voor langere autoritten. De beker is gemaakt van roestvrij staal van binnen en buiten, wat leidt tot een zeer elegante uitstraling. De inhoud van deze beker is 450 ml en kan door zijn gestandaardiseerde grootte gemakkelijk in alle gangbare bekerhouders worden geplaatst.

Conclusie

Dus, als je anger wilt reizen en niet zonder je drankje wilt komen te staan – in de trein, auto of wandelend - is een fles of beker van Contigo een goede keuze. Hun mooie ontwerp maakt ze niet alleen leuk, maar houdt je reistas of auto ook nog eens schoon!