Online fietsenwinkel
Blijf in vorm | Word sterker in de natuur
30 DAGEN KOSTELOOS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €696
VRAGEN? KLIK HIER!

Contact

Beste klant, door het zeer hoge aantal inkomende bestellingen en het bijbehorende e-mailvolume, duurt het momenteel helaas veel langer om je aanvraag te verwerken. We doen onder de huidige moeilijke omstandigheden ons uiterste best, om je aanvraag zo snel mogelijk te verwerken. Natuurlijk betreuren we zeer dat het langer kan duren en hopen hiervoor op je begrip. Als je een verwerkingsnummer hebt ontvangen, is je aanvraag in behandeling genomen en nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

De meest gestelde vragen vind je hier: HELP/FAQ.

VEELGESTELDE VRAGEN

Waar is mijn bestelling?
Je kunt de status van je bestelling controleren in de besteldetails van je klantaccount of hier, als je als gast hebt besteld.

Wanneer wordt mijn retourzending gecrediteerd?
Hopelijk kun je er begrip voor opbrengen, dat de verwerking van je retourzending tot 15 werkdagen kan duren. Hierom vragen we je vriendelijk om wat geduld.

Wanneer wordt mijn vordering behandeld?
We behandelen elke vordering naar de volgorde, waarop deze bij ons binnenkomen. Helaas kan de verwerkingstijd op dit moment tot 3 werkdagen duren. We vragen hiervoor vriendelijk om je begrip.

Meer vragen & antwoorden vind je op onze veelgestelde vragen pagina.

SCHRIJF ONS EEN BERICHT

Helaas zijn onze verwerkingstijden op dit moment langer dan normaal. Dit voldoet niet aan onze gebruikelijke standaard en we doen er ales aan, om je aanvraag zo snel mogelijk te verwerken.

Als je je telefoonnummer in het contactformulier achterlaat, kan onze klantenservice telefonisch contact met je opnemen als er vragen opkomen; zo kan je aanvraag sneller worden verwerkt.

Houd er rekening mee dat wij informatie over uw bestelling alleen zullen delen met het e-mailadres dat is gebruikt om de bestelling te plaatsen.


Neem contact met ons op

500 Resterende karakters.