CAMPZ Outdoor und Camping Online Shop
Feestelijke X-Mas Deals tot -70%1
30 DAGEN KOSTELOOS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!

CatEye

2 Artikel
Filter
Terugzetten

Kleur

  • zwart

Prijs

tot
Sorteer
Populairst Nieuwe producten Beste beoordeling Prijs aflopend Prijs oplopend Hoogste korting
Filter
Sorteer
Populairst Nieuwe producten Beste beoordeling Prijs aflopend Prijs oplopend Hoogste korting
CatEye Ampp500 HL-EL500RC Helmlamp, zwart
CatEye Ampp500 HL-EL500RC Helmlamp, zwart zwart
CatEye
Ampp500 HL-EL500RC Helmlamp, zwart
Adviesprijs € 44,99 € 35,99
- 20 %
CatEye Quick CC-RS100W Fietscomputer, zwart
CatEye Quick CC-RS100W Fietscomputer, zwart zwart
CatEye
Quick CC-RS100W Fietscomputer, zwart
€ 44,99

CatEye fietsaccessoires sinds 1954

De leidinggevende fabrikant op het gebied van onder andere lichten en fietscomputers is CatEye. Over de hele wereld wordt deze naam vaak gehoord. Daarnaast is ze geliefd onder vele gebruikers. Het bedrijf is opgericht in Osaka, Japan in 1954. Het merk was de eerste die in 1964 de knipperende fietslamp ontwikkelde. Hierna volgde in 1982 de eerste koplamp die op batterijen te gebruiken was. En in 2001 kwam CatEye met de eerste witte LED koplamp op de markt. Op het gebied van de lens technologie is zij een echte koploper. Door de reflectoren en de opticube lens is het mogelijk gemaakt de meest efficiente en felste koplampen te maken, die op de markt verkrijgbaar zijn. De allereerste fietscomputer werd in 1981 gelanceerd. Het merk heeft op het moment een breed aanbod in fietscomputers. Voor iedere fietser is er wel een te vinden. Wist u dat CatEye de eerste leverancier is die de hoogtemeter, cadans en hartslag meter heeft ingebouwd in haar fietscomputers? CatEye fietscomputers bij CAMPZ

CatEye fietsverlichting

De voor verlichting van CatEye gaat zeker 600 minuten of meer mee. De achterverlichting gaat 1600 minuten of meer mee. De lampen zijn van LED verlichting. Dit heeft voor u als voordelen dat de lampen energiezuinig zijn en dus langer mee zullen gaan. Daarnaast is LED verlichting duurzaam en milieu vriendelijk. Daarnaast wordt er ook een houder bij geleverd.

CatEye fietscomputers

De CatEye fietscomputers zijn in twee varianten verkrijgbaar. U kunt hierbij kiezen uit een draadloze fietscomputer of fietscomputers met bedrading. Daarnaast zijn ze gemakkelijk te bevestigen op uw fiets. CatEye fietsverlichting op campz.nl

Milieuvriendelijk

Het bedrijf draagt graag haar steentje bij aan de maatschappij. Het verbeteren van haar processysteem binnen het bedrijf is van groot belang. Daarnaast is het verfijnen van de kwaliteit een belangrijk punt waaraan gewerkt wordt. Zij richt zich met het ontwikkelen van nieuwe producten op het milieu. Zodat de producten die zij vervaardigen zo milieu vriendelijk als maar mogelijk is, zullen zijn. Hierbij staan de volgende dingen centraal:

  • Er wordt voortdurend gekeken naar de nieuwste mogelijkheden waardoor het milieu beschermd kan worden.
  • Er wordt altijd gekeken naar nieuwe mogelijkheden waardoor vervuiling tegengegaan kan worden.
  • CatEye producten voldoen aan alle wettelijke eisen.

Wanneer te gebruiken

De producten van CatEye zijn te gebruiken voor al uw fietsuitjes. Gaat u wel eens in het weekend fietsen? Denk bijvoorbeeld een fietstocht over de heide, door de bossen of langs de zee. Om een mooie tocht af te leggen is een goede fietscomputer erg handig. Het is handzaam en verteld u precies waar u bent en heet moet. Daarnaast zal de fietsverlichting van CatEye u de nodige veiligheid geven in het donker. Het is van groot belang dat andere weg gebruikers u zien. Maar ook voor uzelf is het erg handig. Denk bijvoorbeeld aan dieren die toch onverwachts over het fietspad lopen. Met een goed licht ziet u veel meer. Maar zorgt er ook voor dat alle andere weg gebruikers u zien aankomen. Voor een geslaagde fietstochte en veiligheid in het donker kiest u voor de producten van CatEye.