CAMPZ Outdoor und Camping Online Shop
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!
Tijdelijk kunnen er beperkingen zijn voor klachten en vertragingen bij terugbetalingen. We werken eraan om je de diensten zoals gewoonlijk aan te kunnen bieden.
Unfortunately the desired product is currently sold out

Carinthia Observer Plus Bivy Bag

ID: 834229

Adviesprijs € 839,99
€ 499,99
- 40 %
BTW inbegrepen., gratis verzending

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
KOSTELOOS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!

Productomschrijving

Carinthia Observer Plus Bivy Bag

De beschrijving van dit product is automatisch vertaald. Onze excuses voor eventuele fouten.

De perfecte bivak tent met zelfstaande dubbele stokondersteuning. De twee ronde tentstokken vormen een soort koepel aan het hoofdeinde, die de gebruiker voldoende ruimte biedt om zijn uitrusting op te bergen. De Observer Plus heeft licht aflopende lijnen van het hoofdeinde naar het voeteneinde. De L-vormige opening vergemakkelijkt het in- en uitstappen en de bivaktent wordt afgesloten met twee ritsen. De voorkant biedt een observatieruimte van 180 en kan bij slecht weer volledig worden gesloten. Een geweer en/of telescoop kan nog steeds worden geplaatst via de vrije observatiesleuf. Zowel de observatiesleuf als de ingangsopening zijn voorzien van een klamboe. De isolatiemat kan worden bevestigd met vijf geïntegreerde lussen aan de achterkant.

Bivyzakken met Gore-Tex gasdoorlatende technologie
De Carinthia bivy bag systems met Gore-Tex gasdoorlatende technologie is een waterdichte en winddichte multifunctionele laag met perfecte eigenschappen voor alle activiteiten in nat terrein en in de regen. Het unieke Gore-Tex laminaat is niet alleen extreem ademend, maar ook zuurstof en koolstofdioxide (omgevingslucht) doorlatend. Dit betekent dat het mogelijk is om een volledig afgesloten water- en winddichte omgeving te creëren om te slapen in ongunstige weersomstandigheden. De luchtdoorlatendheid van het systeem werd getest tot een sneeuwdiepte van 1 m meter.

 

In het kort

Gewicht
Gewicht
1.750,00 g

Uitrusting

Doel
Alpinisme, Trekking kamperen, Trekking, Wandelen
Belangrijkste informatie
Type:
Bivak tent
Aantal personen:
1
Materiaal
Materiaalbeschrijving:
100 % polyamide
Waterzuil:
10000 mm
Afmetingen
Gewicht:
1.750,00 g
Verpakkingsgrootte (cm):
35 x 12
Afdruk (L x B):
240 x 104
Modeljaar
2023
Artikelnummer
834229
EAN
9002647008327

Meningen van klanten

4.5
6 Klantenbeoordelingen
1 Ster
0
2 Sterren
1
3 Sterren
0
4 Sterren
0
5 Sterren
5
Wij voeren geen afzonderlijke controles van klantenbeoordelingen uit, om er zeker van te zijn dat deze van daadwerkelijke consumenten afkomstig zijn. Alle bezoekers van onze website kunnen beoordelingen over onze producten indienen en dit is niet gekoppeld aan een klantenaccount of een registratie vooraf op onze website. Wij gebruiken een geautomatiseerd woordfilter om beledigende, racistische of promotionele beoordelingen in een vroeg stadium te vermijden. Hiernaast worden binnenkomende beoordelingen handmatig doorgenomen en de inhoud ervan gecontroleerd op logische tegenstrijdigheden en andere opvallende kenmerken.
Verwijder alle filters
Carinthia Observer Plus Bivy Bag
Stefan
Observer Plus Bivakzak -
Vertaald uit Duitse Naar origineel
De Observer Plus bivakzak is grensverleggend geniaal. Om het simpeler te zeggen: TOP👌👍🌟🌟🌟🌟🌟
22.04.2022
Carinthia Observer Plus Bivy Bag
Andre
Potentieel voor verbetering
Vertaald uit Duitse Naar origineel
Ik heb de variant van het Nederlandse leger. En zoals ik hier kan zien, lijkt er geen ondersteuning te zijn voor het lagere gebied. Als het erg winderig is (storm). Dan duwt de wind de bivakzak genadeloos op de slaapzak en de slaapzak op zijn beurt direct op de huid en biedt zo geen lucht meer als isolatie. Evenzo in de zomer of op warmere dagen betekent het ontbreken van een luchtlaag (omdat de bivakzak gewoon doorhangt) dat er geen luchtcirculatie kan plaatsvinden om de vochtige lucht af te drogen en dat deze van binnenuit nat wordt! Ik heb mezelf geholpen om de zak van binnenuit op te tillen met een takframe zodat er een luchtlaag tussen de zak en mij of de slaapzak komt. Voor de prijs is dat naar mijn mening een vergissing en er zou tenminste zo'n frame als accessoire moeten zijn inclusief bevestigingszakken aan de binnenkant of het ontwerp moet worden heroverwogen. Als alternatief kunt u aan het voeteneinde een ritssluiting aanbrengen, die zorgt voor tocht van boven naar beneden. Verder is het een compact en robuust materiaal met een grote kans voor observatie / bivakkeren.
30.08.2020
Carinthia Observer Plus Bivy Bag
Henk
Carinthia
Kwaliteit is super ,wat ze bij Carinthia nog kunnen verbeteren is het meesturen van 6 haringen , dat mag ook wel voor die prijs .
17.07.2020