CAMPZ Outdoor und Camping Online Shop
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!
Tijdelijk kunnen er beperkingen zijn voor klachten en vertragingen bij terugbetalingen. We werken eraan om je de diensten zoals gewoonlijk aan te kunnen bieden.
Unfortunately the desired product is currently sold out

Carinthia HUQ 180 Onderquilt, zwart/olijf

ID: 565874

Adviesprijs € 169,99
€ 141,99
- 16 %
BTW inbegrepen., gratis verzending

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
KOSTELOOS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!

Productomschrijving

Carinthia HUQ 180 Onderquilt, zwart/olijf (black/olive)

De beschrijving van dit product is automatisch vertaald. Onze excuses voor eventuele fouten.

De afkorting HUQ staat voor Hammock Underquilt. De onderquilt heeft 180g/m² G-Loft isolatie. Als je alleen een slaapzak in de hangmat gebruikt, ontstaat het probleem dat door de compressie van de isolatie in het ruggedeelte warmte direct verloren gaat en niet wordt opgeslagen. Door een onderdeken te gebruiken, kan deze warmteafgifte worden voorkomen. Of het nu op winderige dagen, kille nachten of zelfs in de winter is - de HUQ 180 biedt zowel aan de achterkant als aan de zijkanten uitstekende bescherming tegen de kou. Door de speciale snit past het dekbed zich aan de bolling van de hangmatslaapzak aan. Bovendien is het verstelbaar door middel van elastische trekkoorden en sluit het dus perfect aan op het lichaam. Door de veelzijdige verstelmogelijkheden kan hij gecombineerd worden met alle gangbare buitenhangmatten.

G-Loft - Premium isolatietechnologie
Warm, lichtgewicht en ademend - zelfs bij extreem nat en koud weer. De revolutionaire G-LOFT isolatie voldoet aan de hoogste eisen. G-LOFT is het eerste isolatiemateriaal dat de voordelen van natuurlijk dons combineert met de ongevoeligheid van synthetische vezels. En permanent. Want dankzij het "MEMORY EFFECT" neemt de G-LOFT-isolatie altijd zijn unieke verwarmende oorspronkelijke vorm weer aan, zelfs na veelvuldig wassen en de zwaarste slijtage.Voordelen van G-Loft zijn:- maximale warmte bij een minimaal gewicht- zeer goed samendrukbaar- veel warmte in natte omstandigheden, de G-Loft vezel absorbeert geen vocht in tegenstelling tot dons- gemakkelijk te onderhouden, G-Loft producten kunnen in gewone wasmachines worden gewassen

In het kort

Gewicht
Gewicht
1.200,00 g
Categorie
Categorie
akten

Uitrusting

Doel
Trekking kamperen, Bushcraft
Belangrijkste informatie
Categorie:
akten
Materiaal
Materiaal:
Buitenstof: 100 % polyamide; vulling: 100 % polyester
Afmetingen
Lengte:
200,00 cm
Breedte (cm):
120,00 cm
Gewicht:
1.200,00 g
Modeljaar
2023
Artikelnummer
565874
EAN
9002647018463

Meningen van klanten

5.0
3 Klantenbeoordelingen
1 Ster
0
2 Sterren
0
3 Sterren
0
4 Sterren
0
5 Sterren
3
Wij voeren geen afzonderlijke controles van klantenbeoordelingen uit, om er zeker van te zijn dat deze van daadwerkelijke consumenten afkomstig zijn. Alle bezoekers van onze website kunnen beoordelingen over onze producten indienen en dit is niet gekoppeld aan een klantenaccount of een registratie vooraf op onze website. Wij gebruiken een geautomatiseerd woordfilter om beledigende, racistische of promotionele beoordelingen in een vroeg stadium te vermijden. Hiernaast worden binnenkomende beoordelingen handmatig doorgenomen en de inhoud ervan gecontroleerd op logische tegenstrijdigheden en andere opvallende kenmerken.
Verwijder alle filters
Carinthia HUQ 180 Onderquilt, zwart/olijf zwart/olijf
Andreas Hess
ah
Vertaald uit Duitse Naar origineel
Kan eenvoudig worden aangepast aan elk hangmattopproduct
09.05.2019
Carinthia HUQ 180 Onderquilt, zwart/olijf zwart/olijf
RGB
Goede prijs en goede service
Vertaald uit Engelse Naar origineel
Eenvoudig aan te sluiten en aan te passen aan mijn hangmat. Kan worden gebruikt als slaapzak / topquilt / autodeken door de zijkanten met mini-caribs te verbinden. Extreem veelzijdige bit van de kit.
10.02.2019
Carinthia HUQ 180 Onderquilt, zwart/olijf zwart/olijf
Si G
Verbluffende kwaliteit en topservice!
Vertaald uit Engelse Naar origineel
Ik heb er een gebruikt maar de mijn kocht ik rechtstreeks uit Karinthië, ik heb net een andere gekocht van deze site voor mijn broer. Probleemloze snelle service! Uitstekend item voor iedereen behalve het koudste weer, gebruikte mijn tot -10 ° C en de mijne ziet er nog steeds als nieuw uit! Dit alles tegen een gereduceerde prijs! Fantastisch!
03.07.2018