CAMPZ Outdoor und Camping Online Shop
Feestelijke X-Mas Deals tot -70%1
30 DAGEN KOSTELOOS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!

CarePlus

0 Artikel
Op dit moment zijn er helaas geen producten in deze lijst beschikbaar.

Beschermd op pad met CarePlus

Tenzij je entomoloog bent, hou je waarschijnlijk niet van muggen, teken of andere kriebelige insecten. Maar als je de natuur in gaat, kom je ze ongetwijfeld tegen. CarePlus heeft de juiste producten om deze onprettige beestjes op afstand te houden en ervoor te zorgen dat je er na een beet geen last van hebt. CarePlus heeft trouwens niet alleen producten die insecten-problemen oplossen. Het merk heeft talloze producten om allerlei klein (en iets groter) leed als je op pad bent te voorkomen en te verlichten en alle spullen tegen insectenbestrijding. EHBO-pakketten, hygiënische gels en zeep, zonnebrandcrèmes, blarenplijsters en klamboes behoren allemaal tot het assortiment van CarePlus.

Careplus muggenspray

Alles tegen de muggen

Ben jij ook zo iemand die altijd honderd keer wordt geprikt door muggen? En heb je het idee dat anti-muggenspray bij jou niet helpt omdat je gewoon ‘zoet bloed’ hebt. CarePlus heeft ook voor jou het juiste middel. Naast de natuurlijke sprays en rollers op basis van citroen- en eucalyptusextracten, heeft dit merk sprays, rollers en lotion met veertig of zelfs vijftig procent DEET. DEET werkt erg goed tegen muggen en andere insecten, maar is vrij agressief. Voor zwangere vrouwen of moeders die borstvoeding geven en kinderen onder de 13 jaar bestaat een alternatief, ook te gebruiken door mensen met een gevoelige huid. Het product CarePlus Anti-Insect Sensitive is gebaseerd Icaridine en tast plastic oppervlakten niet aan. En word je nou toch geprikt? Dan is er Insecten SOS gel.

Let op teken!

Als je de bossen ingaat, bestaat de kans de je gebeten wordt door een teek. Controleer daarom altijd of dat zo is. Als je een tekenbeet hebt, moet die binnen acht uur verwijderd worden. Je kunt hiervoor een tekentang of tekenpen gebruiken. Probeer het nooit met de hand te doen, dan riskeer je dat je de teek er niet in zijn geheel uithaalt of dat hij speeksel achterlaat, waardoor de kans op besmetting groeit. Je kunt hiervoor de CarePlus Tick Remover of Ticks-2-go gebruiken. Volg altijd nauwkeurig de gebruiksaanwijzing! Heel handig is dat de Ticks-2-go tekentang aan je sleutelhanger kan worden vastgemaakt.

Dichtbij of verweg, altijd EHBO bij de hand

Ga je op pad? Zorg dan altijd voor een EHBO-pakket. CarePlus heeft verschillende kant-en-klare EHBO pakketten. Er zijn kleine pakketjes die voldoende zijn als je een korte wandeling gaat maken of een dagtochtje. Ook zijn er meer specialistische pakketten, bijvoorbeeld een waterdichte versie die ook blijft drijven. De CarePlus Roll-out light&dry EHBO kits hebben een uitrolsysteem, ze nemen weinig ruimte in en zijn lichtgewicht en zijn daarom gemakkelijk mee te nemen in iedere bagage. Er zijn grotere pakketten, bijvoorbeeld voor families. Maar ook speciale kits voor bergexcursies, en sets voor reizen naar plekken waar minder hygiënische voorzieningen zijn. In deze pakketten zitten bijvoorbeeld ook steriele wegwerp injectienaalden.

Laat je nachtrust niet verpesten, neem een CarePlus klamboe

Een van de beste beschermingen tegen insecten in de nacht is de klamboe of het muggennet. CarePlus heeft verschillende modellen die je boven je bed of in je tent kunt hangen. Een net met fijne mazen is perfect om ook knuts je nachtrust niet te laten verpesten. Let wel op, een net met heel fijne mazen is misschien niet geschikt voor tropische bestemmingen omdat dan de luchtstroom niet groot genoeg is en je het benauwd zou kunnen krijgen. Heb je geen haakje om een klamboe aan op te hangen? Geen probleem, De CarePlus Pop-Up Dome klamboe is dan ideaal. Dit koepelvormige geïmpregneerde net heeft geen ophangpunt, maar ontvouwt zich automatisch.

Beschikbaar van CarePlus: