Je kunt de beveiligde pagina van PayPal niet zien?

Klik hier
om te heropenen en je aankoop af te ronden

Een ogenblik geduld s.v.p. Je bestelling wordt verwerkt.

Campingaz

57 Producten
Prijs in €
Klantenbeoordelingen
Campingaz

Campingaz voor een zorgeloos barbecue seizoen

Campingaz heeft zijn naam internationaal gevestigd als fabrikant van kampeer en outdoor producten. Met een scala aan producten, variërend van gas stellen tot luchtmatrassen en koeltassen. Campingaz vervuld alle wensen van camping liefhebbers. Slimme accessoires, zoals covers voor grills of Freez’Packs voor drankblikjes vergemakkelijken het comfort op de camping. De hoogwaardige producten zijn compatibel met alle populaire systemen. Of het nu gaat om een outdoor avontuur of een barbecue in de tuin - uitrusting van Campingaz garandeert eenvoudig en comfortabel grillplezier.

Sorteren
 
Pagina 1 van
1

Campingaz gasflessen, keukenartikelen en luchtbedden

Wanneer een uitje of vakantie wordt gepland komt daar vooraf vaak een hoop bij kijken. Bij een geslaagde reis of dagje uit hoort een goede voorbereiding. Naast het regelen van een accomodatie, juiste uitrusting, aangenaam gezelschap en het hopen op mooi weer tijdens de trip, is ook het eten belangrijk voor een prettige beleving van de activiteit. Op reis is het vaak niet zo eenvoudig om een lekkere maaltijd te bereiden omdat men niet beschikt over de handige, uitgebreide en moderne middelen die men thuis wel heeft. Campingaz springt in op deze behoefte door het leveren van kookmaterialen voor onderweg, met de kwaliteit die u van thuis gewend bent.

Producten van Campingaz

Bij ons vindt u een uitgebreide collectie van producten van Campingaz, een wereldwijd opererende en hoog aangeschreven producent van onder andere de volgende artikelen:
 • Gasflessen/Cartouches en Cilinders
 • Campingaz ontleent zijn naam vooral aan dit product. De gasflessen met cilinders leveren ook in de vrije natuur krachtige energie. De producten variëren van lichtgewicht gasflessen tot een meer krachtig fornuis voor op de camping. Met name op het gebied van veiligheid en efficiëntie loopt Campingaz voorop op dit gebied.
 • Barbecues
 • "Geen rook, geen moeite", aldus Campingaz over haar barbecues. Campingaz heeft wat betreft barbecuen aan alles gedacht wat nodig is om dit gemakkelijk te kunnen doen. Hierbij valt te denken aan een elektronische ontsteking, veel ruimte om te koken, goede vetopvang, rekken om het voedsel op warm te houden. Ook heel prettig is dat de apparaten weinig onderhoud behoeven. De barbecues van Campingaz zijn er in verschillende designs. Hierbij zijn bij Campingaz bovendien aanvullende accessoires verkrijgbaar.
 • Kookstellen
 • Eten is noodzakelijk, of het uitje zich nu dicht bij huis bevindt of aan het andere eind van de wereld. Campingaz heeft een utigebreide collectie aan kooktoestellen, eenvoudig aan te sluiten op de gasflessen van Campingaz. Hierdoor is het simpel een maaltijd op tafel te toveren. De grills en kooktoestellen van Campingaz variëren van klein en lichtgewicht tot wat groter, al naar gelang de behoefte en grootte van het gezelschap. Ook hier staat bij Campingaz veiligheid, betrouwbaarheid en gebruiksgemak voorop, voor welk kooktoestel ook gekozen wordt.
  Campingaz Online Shop
 • Verlichting
 • Campingaz levert gaslampen die zorgen voor extra licht tijdens anders donkere kampeertrips of andere buitenactiviteiten. Het assortiment van cilinderlampen en gaslampen is uitgebreid, waardoor net als binnen de andere productlijnen van Campingaz altijd een product te vinden is dat passend is. Koelers Het bereiden van een lekkere en gezonde maaltijd met kooktoestellen en gasflessen van Campingaz kan alleen op een goede manier als de ingrediënten van de maaltijd goed gekoeld zijn. Campingaz komt tegemoet aan deze basisbehoefte door een uitgebreid assortiment aan koelboxen en koeltassen, zowel elektrisch als gekoeld op traditionele wijze met koelelementen.
 • Luchtbedden
 • Het laatste product binnen het assortiment betreft luchtbedden in diverse soorten en maten, die evenals eetbenodigdheden onmisbaar zijn op de gemiddelde kampeertrip of dagje uit.

Campingaz bij campz.nl

Campingaz vindt haar oorsprong in 1949, toen een jonge man met de tent op vakantie ging met zijn gezin en hij gefrustreerd raakte over de weinig beschikbare alternatieven op de camping, in vergelijking met de producten die beschikbaar waren voor thuis. Hij had toen nog geen vermoeden dat zijn frustratie zou uitgroeien tot een wereldbedrijf, toen hij begon met het ontwerpen van een toentertijd revolutionaire hervulbare cilinder die compact, zuinig, eenvoudig en handig was. Campingaz is dus ontstaan vanuit een liefde voor kamperen en het buitenleven, gecombineerd met een drang om nieuwe dingen te creëren en te innoveren. Instinctief maakt Campingaz simpele doch doeltreffende oplossingen op kampeergebied, wat ooit begon met één man met visie. Hierbij komt handig van pas dat het bedrijf inmiddels kan varen op meer dan zestig jaar ervaring in deze branche en dat het de waardering van de klant keer op keer weet te verdienen en vast te houden. Campingaz streeft er naar om veilige, betrouwbare producten te maken die er zijn op het moment dat het nodig is. Momenteel is Campingaz wereldwijd actief in de kampeersector, waarmee het met recht een bedrijf is dat zijn stempel drukt op de manier waarop het buitenleven beleefd en veraangenaamd wordt.
Campingaz outdoor producten bij CAMPZ
Bent u ook gemotiveerd om op een eenvoudige wijze méér uit uw dagje uit of vakantie op de camping te halen? Wil u ook met minimale middelen en inspanning een heerlijke maaltijd op de (camping)tafel zetten voor uw gezelschap? Of op andere wijze het eten onderweg comfortabeler en eenvoudig maken? Overweeg dan het kopen van een product van Campingaz bij campz.nl. Op onze website vindt u een uitgebreide selectie uit de collectie van Campingaz, waardoor er altijd een product bij is dat past bij uw behoefte, smaak en portemonnee.


Klantenservice
Heb je vragen? Neem dan contact op met onze experts! Ma. t/m vr. 10u.-17u.
010 8080415
Nieuwsbrief
Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en ontvang een kortingscode t.w.v. €10,-.
Er wachten exclusieve aanbiedingen en kortingsacties op je.4
Tevreden klanten
Ben je tevreden met onze service? Schrijf een beoordeling en help anderen!