CAMPZ Outdoor und Camping Online Shop
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!
Jerrycans & Watertanks
Voor veel mensen staat er minstens één keer per jaar een vakantie van meerdere weken op de agenda. Voor outdoor liefhebbers betekent dit dat ze diep de natuur in trekken, om zich helemaal te kunnen ontspannen. Ook erg populair in het voorjaar en de zomer zijn festivals die meerdere dagen duren, waarbij wordt overnacht in tenten. Wat niet mag ontbreken op deze tochten zijn jerrycans en watertanks! Deze moeten opvouwbaar zijn en een inhoud hebben van minstens 5 liter; 10 tot 15 liter is nog beter. Om de volle watertank comfortabel te kunnen vervoeren, moet deze in ieder geval een handvat hebben. Opgevuld kunnen deze worden gebruikt als drinkwater dispenser of als watertank voor het wassen van je handen, de afwas of voedsel. Er zijn ook talrijke toepassingen voor elk type waterreservoir in de tuin. ​

Jerrycans & Watertanks

0 Artikel
Op dit moment zijn er helaas geen producten in deze lijst beschikbaar.

Jerrycans en watertanks - eenvoudig water vervoeren

Een voldoende aanvoer van zoet water in de jerrycan of watercontainers is van essentieel belang wanneer u mobiel rondtrekt. Water uit een watertank of water containers kunt u bijvoorbeeld heel handig gebruiken om mee te douchen, uw handen te wassen en voor de afwas. Met goed drinkwater uit een waterreservoir van 20 L kan niet alleen worden gekookt maar een heerlijke bakje koffie worden gezet. U kunt hiervoor overigens ook een van onze compacte brandstof kooktoestellen gebruiken. Water is de basisbehoefte, zowel om uzelf mee te reinigen, alsmede om genoeg vocht binnen te krijgen. Schaf daarom een jerrycan of watertank aan om ook tijdens uw reis altijd water bij de hand te hebben.
Jerrycans en watertanks koopt u bij CAMPZ

Jerrycans en watertanks voor op de camping

Wanneer u een reis gaat maken naar bijvoorbeeld de woestijn, waar u niet weer hoeveel waterbronnen u onderweg tegen zult komen, is het van belang om voldoende water mee te nemen in onze jerrycans of watertanks. Wanneer u echter op de camping verblijft heeft u minder water nodig. Dan dient de tank voor het eenvoudig vervoeren van voldoende water. Dit kan gebruikt worden op bijvoorbeeld een gaskookstel om met uw camping kookgerei een maaltijd te koken.

Verschillende soorten watertanks en jerrycans

Hoe voller de tank, hoe meer het gewicht van een auto heeft. Veel normale watertanks zijn lastige plastic boxen die veel ruimte in beslag nemen. De watertanks die wij aanbieden zijn echter ervoor gemaakt om handig me te vervoeren. Neem bijvoorbeeld het model de Faltkanistern of buis containers. Deze zijn vouwbaar en nemen daardoor ongevuld erg weinig plaats in beslag. Verder beschikt CAMPZ ook over zogenaamde inbouwtanks voor de auto. Kijkt u zelf rustig rond en weet dat de merken die wij aanbieden voor hoge kwaliteit staan en al jaren meegaan in de wereld van de outdoor producten. U vindt hier de volgende merken: