CAMPZ Outdoor und Camping Online Shop
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!
Windschermen & Strandtenten – Bescherming tegen de wind en zon
Onze windschermen en strandtenten bieden uitstekende bescherming tegen de zon, de wind, opwaaiend zand en nieuwsgierige blikken. Ze kunnen bijvoorbeeld worden gebruikt op het strand, maar ook thuis in de tuin, in het park en overal waar je graag comfortabel en ongestoord zit. Strandtenten zijn schuilplaatsen die aan verschillende kanten open zijn. Ze zijn snel en gemakkelijk op te zetten, omdat ze alleen uit de meest essentiële onderdelen bestaan. Rijg de tentstokken er doorheen, draai ze vast, bevestig de haringen en klaar ben je! Het klassieke windscherm bestaat uit een slijtvaste baan stof met ingebouwde tentstokken en scheerlijnen. Ook deze modellen kunnen in een mum van tijd worden opgebouwd, omgebouwd en afgebroken. ​

Windschermen & Strandtenten

5 Artikel
Filter
Terugzetten

Type

  • strandschelp 3
  • Windbescherming 2

Kleur

  • grijs
  • blauw
  • wit

Prijs

tot

Klantenbeoordelingen

  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
Sorteer
Populairst Nieuwe producten Beste beoordeling Prijs aflopend Prijs oplopend Hoogste korting
Filter
Sorteer
Populairst Nieuwe producten Beste beoordeling Prijs aflopend Prijs oplopend Hoogste korting
Easy Camp Shore Voorruit, blauw/wit
Easy Camp Shore Voorruit, blauw/wit blauw/wit
Easy Camp
Shore Voorruit, blauw/wit
Adviesprijs € 37,99 € 12,99
- 65 %
UITVERKOOP
High Peak Palma Strandtent, grijs/blauw
High Peak Palma Strandtent, grijs/blauw grijs/blauw
High Peak
Palma Strandtent, grijs/blauw
Adviesprijs € 49,99 € 35,99
- 28 %
UITVERKOOP
High Peak Calobra 80 Strandtent, grijs
High Peak Calobra 80 Strandtent, grijs grijs
High Peak
Calobra 80 Strandtent, grijs
Adviesprijs € 59,99 € 43,99
- 26 %
UITVERKOOP
High Peak Mistral Windbeschermer, grijs
High Peak Mistral Windbeschermer, grijs grijs
High Peak
Mistral Windbeschermer, grijs
Adviesprijs € 64,99 € 31,99
- 50 %
UITVERKOOP
High Peak Calvia Strandtent, grijs/blauw
High Peak Calvia Strandtent, grijs/blauw grijs/blauw
High Peak
Calvia Strandtent, grijs/blauw
Adviesprijs € 44,99 € 32,99
- 26 %
UITVERKOOP

Windschermen kopen – bescherming tegen de wind

Een dagje strand, leuk! Lekker zwemmen, in het zand spelen of wellicht zelfs surfen. Het kan alleen wel stevig waaien aan de kust, en dan is een vorm van windbescherming niet mis; of dat nu een windscherm is of een tentje voor op het strand. Je vindt het allemaal in onze webshop. Windbeschermers strand

Verschillende types windbescherming

Hoe wil je precies tegen de wind beschermd worden? Alleen van één kant, of van meerdere kanten? Wil je ook tegen de zon beschermd zijn? Hoe klein wil je de tent of het scherm op kunnen vouwen? Voor al deze eisen heb je net weer andere modellen, maar het voornaamste verschil vind je tussen windschermen en strandtenten.

Windscherm

Een windscherm is eenvoudig opvouwbaar en kan snel opgezet en weer afgebroken worden. De meest simpele varianten bestaan uit een aantal staanders, waartussen stevige stof is gespannen, met een aantal scheerlijnen om het geheel in de grond te kunnen verankeren. Voor een barbecue op het strand of op een winderige dag in het park is het een perfect item om eten achter te bewaren of een kleine tafel achter te zetten .

Strandtent

Een volledige strandtent of strandschelp tent biedt vaak meer bescherming tegen de wind doordat je compleet overdekt zit. Hij wordt geleverd met tentstokken en moet echt opgezet worden. Dit kost weliswaar meer tijd dan een windscherm in elkaar zetten, maar als je echt uit de wind wilt kunnen zitten, is dit vaak de beste optie. Doordat je in de tent zit, is deze ook stabieler dan een gemiddeld windscherm. Sommige modellen hebben ook ‘zakjes’ waar je zand in kunt stoppen om de tent makkelijk te verzwaren zonder dat je extra spullen mee hoeft te nemen. Bovendien kunnen zowel windschermen als strandtenten dienst doen als zonnescherm. Hoe fijn de zon ook is, een beetje schaduw is ook belangrijk, zeker op een snikhete zomerdag. Je kunt zelfs strandtenten kopen die speciaal hiervoor gemaakt zijn, met uv-reflecterende stof en een uitstekende klep voor de meeste bescherming.

Koop je windscherm eenvoudig online

CAMPZ heeft een grote collectie windschermen en strandschelptenten, zoals van populaire merken als Outwell en Grand Canyon. Zo kun je gemakkelijk en snel online iets tegen de wind kopen, en lekker zorgeloos op het strand of in het park zitten.