CAMPZ Outdoor und Camping Online Shop
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!
Tipitenten – Traditioneel kamperen
Een tipi is een zeer oud type tent; de oorspronkelijke inwoners van Amerika maakten het zich hierin al comfortabel. De moderne modellen zijn veel geavanceerder, maar de typische kegelvorm is behouden. Dankzij deze speciale vorm is een stok in het midden van de tent voldoende om de constructie rechtop en stabiel te houden, samen met scheerlijnen en haringen. De meeste modellen hebben een binnen- en een buitentent. En als je het bijzonder gezellig wilt hebben of bij extreem lage temperaturen reist, kun je in sommige tipi's zelfs een speciale tentkachel installeren. Koken is ook mogelijk in tipi's, en sommige varianten bieden daarvoor zelfs extra ventilatie. Wat de grootte betreft, biedt CAMPZ vrije keuze: Van kleine 3-persoons tipi's tot 14-persoons groepstenten. ​

Tipitenten

0 Artikel
Op dit moment zijn er helaas geen producten in deze lijst beschikbaar.

Tipitenten kopen bij CAMPZ. De beste prijsgarantie!

Wie kent ‘m niet: de tipitent. Dit klassieke model gaat inmiddels al heel wat jaren mee. En nog altijd doet deze het goed! Of je nou gaat kamperen, een kinderfeestje hebt of een weekend weg gaat naar het meer, is dit puntige model ideaal. Niet alleen heeft de tipi tent een vrolijke en gezellige uitstraling, maar dit model heeft ook een paar praktische voordelen. Tipitenten kopen CAMPZ Het grote gemak dat tipitenten met zich meebrengen, is de ruimtelijkheid. Doordat het model hoog is, wordt er openheid gecreëerd. Dit geeft meteen het gevoel dat je je in een vrije ruimte bevindt. Ook kun je recht opstaan in de tent, wat bijvoorbeeld handig is bij het omkleden en het in- en uitpakken van de bagage.

Een praktische en gezellige familietent

Niet alleen wij worden blij van deze tent, maar ook voor kinderen is het een waar feestje. Je kids zullen er dol op zijn om erin te spelen en slapen. Door de ruimtelijkheid van het model hebben zij het gevoel zich op een groot speelterrein te bevinden. Daarnaast is deze indianentent echt een gezellige familietent, om met het hele gezin bijeen te komen. Stel je eens voor dat je de hele avond met de familiedoorbrengt in zo’n knusse ruimte. Spelletjes spelen, thee drinken, verhalen vertellen. Op en top gemoedelijk en huiselijk. Daar is in dit model tent dan ook echt de ruimte voor, soms wel voor meer dan zes personen.

Een klassiek model in een nieuw jasje

Naast gezellig is deze klassieker ook praktisch. Door het eenvoudige ontwerp kan de tipitent snel en gemakkelijk opgeborgen en vervoerd worden. Hoewel het design van deze stabiele tent al behoorlijk oud is, hebben de ontwikkelingen niet stilgestaan. Het model wordt nu gemaakt van stevige en lichtgewicht materialen, zoals polyester, nylon en katoen. Ook wordt er gedacht aan ventilatiesystemen en insectenweringen. En dat betekent dat een tipitent kopen een zeer goed idee is. Zo combineer je namelijk het beste van eenvoud en moderne luxe.

Bekijk het aanbod tipitenten van CAMPZ

In onze kampeerwinkel verkopen wet tipitenten in verschillende maten en kleuren. Zo kun je bij ons terecht voor 3-persoons tipitenten, maar ook voor 4 of zelfs 6 personen. Verder zijn ze er in de kleuren wit, groen, beige of voor de kinderen met allemaal verschillende kleuren. Wanneer je een keuze hebt gemaakt koop je jouw tipi tent eenvoudig en snel online. De levertijd is 2-3 werkdagen en je hebt 30 dagen de tijd om het product kosteloos terug te sturen.