CAMPZ Outdoor und Camping Online Shop
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!

Tweepersoons Slaapzakken

0 Artikel
Op dit moment zijn er helaas geen producten in deze lijst beschikbaar.

Tweepersoons slaapzakken shop je eenvoudig op campz.nl

Om overdag goed te kunnen functioneren, is een goede nachtrust het allerbelangrijkst. Wil je niet inboeten aan slaapkwaliteit, zorg dan zeker voor een goede slaapzak. Bij CAMPZ vind je ook slaapzakken voor twee personen. Comfortabel met zijn tweeën in een slaapzak in de tent of camper, net als thuis. tweepersoons slaapzak Outwel rood

Winter- en zomermodellen

Als je op zoek bent naar een slaapzak voor twee personen, is het belangrijk om in het achterhoofd te houden hoe warm of koud het zal zijn. Ook al kan je genieten van elkaars lichaamstemperatuur, toch moet je rekening houden met verschillen tussen de modellen. Een tweepersoons slaapzak moet niet enkel knus zijn, hij moet je ook warm houden in de meest uiteenlopende weersomstandigheden. De samenstelling van de vulling is hierbij cruciaal. Kies voor een zomerslaapzak als je er enkel in de warmere maanden op uittrekt of eentje voor drie seizoenen als je wat flexibeler wil zijn. Of je nu in de zomer met de camper naar een kustplaats trekt of in de winter wil kamperen in de Scandinavische bossen, onze online shop biedt slaapzakken aan voor elke temperatuur.

Waar moet je op letten bij het kopen van een tweepersoons slaapzak?

De modellen in ons aanbod bieden uiteraard het nodige comfort en een goede isolatie dankzij een kwaliteitsvolle vulling – je kunt kiezen uit ganzendons, eendendons of synsthetische vezels. Welk model je kiest hangt van of je op zoek bent naar lichtgewicht (dons) of bijvoorbeeld eentje die snel droogt wanneer hij nat wordt. Bij het kiezen van de juiste slaapzak is het belangrijk om voor ogen te houden waar en wanneer je hem wil gebruiken. Bepaalde tweepersoons slaapzakken kan je bijvoorbeeld volledig openritsen en gebruiken als twee aparte dekbedden. Soms bestaat ook de mogelijkheid om er twee aparte slaapzakken van te maken. Houd je van geïntegreerde kussens, een afneembare capuchon of een praktisch binnenzakje? Dat zijn dingen waar je even stil bij moet staan als je een slaapzak kiest. Last but not least, de afmetingen. Een slaapzak voor 2 personen biedt natuurlijk voldoende ruimte om gezellig naast elkaar te kunnen liggen. Ben je wat groter van gestalte, let dan zeker ook op de maximale lengte. Je wilt immers voldoende beenruimte om comfortabel te kunnen slapen.

Shop gemakkelijk online

In onze online shop kan je terecht voor verschillende soorten 2-persoons slaapzakken met inlet van vooraanstaande merken als High Peak, Easy Camp en Outwell. Heb je vragen over bepaalde items of hulp nodig bij het kiezen, dan helpen wij je graag verder.