CAMPZ Outdoor und Camping Online Shop
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!
Dekens – Voor alle gelegenheden
Als je slaapt, kun je het niet comfortabel genoeg hebben. Er is namelijk niets vervelender dan in je tent te liggen en het koud te hebben in je slaapzak. Daarom bieden wij een ruime keuze aan verschillende dekens om je warm te houden, of je reis gewoon wat aangenamer te maken. We hebben picknickdekens om buiten op te eten, lichtgewicht reisdekens die in elke rugzak passen en warme wollen dekens voor de koudere nachten. Dekens kunnen worden gebruikt als zitje, of over je slaapmat worden gelegd als extra isolerende laag. Ze kunnen ook een hygiënisch alternatief zijn voor mogelijk muf beddengoed in een hut of hostel. Kortom, een extra deken in je bagage kan nooit kwaad! ​

Dekens

0 Artikel
Op dit moment zijn er helaas geen producten in deze lijst beschikbaar.

Dekens - Voordelig online kopen bij CAMPZ

Op vakantie is het belangrijk om lekker te kunnen slapen. Toch is het al snel te warm of te koud. Het dekendat u gebruikt speelt hierbij een belangrijke rol. Daarom bieden wij u bij CAMPZ dekens aan in verschillende kleuren. Deze lekkere fleece dekens bieden u extra warmte als het koud is. Zeker als u gaat kamperen, zult u merken dat de lucht 's avonds snel afkoelt. Een extra deken komt dan goed van pas.

Dekens - Een goede koop voor op vakantie

Het is altijd fijn om een extra deken bij de hand te hebben. Zeker op outdoor vakanties zijn de dekens van CAMPZ heel handig. Ze zijn gemakkelijk op te vouwen en mee te nemen in een tas. Ideaal als u weinig bagage mee wilt nemen, maar toch een extra deken nodig heeft. Alleen een slaapzakkan soms namelijk net iets te koud zijn. Ook als u 's avonds buiten zit is het fijn om een deken om u heen te kunnen slaan. Met de dekens van campz.nl blijft u lekker warm!

Blijf warm tijdens uw trip, koop dekens gemakkelijk online bij CAMPZ

Bij CAMPZ vindt u een ruim assortiment dekens. De dekens zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en beschikbaar in verschillende kleuren. Kies uw favoriete kleur uit en geniet van de warmte van onze dekens. Het online bestellen gaat bij heel gemakkelijk. Nadat u uw bestelling heeft geplaatst zenden wij uw deken zo snel mogelijk naar u toe.
dekens online kopen
Als u aan het winkelen bent voor uw vakantie, kijk dan ook eens rond bij onze andere vakantieaccessoires. Voor allerlei soorten vakanties vindt u bij CAMPZ wat u nodig heeft. Met de dekens van CAMPZ zul je geen koude momenten meer beleven op vakantie!