CAMPZ Outdoor und Camping Online Shop
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!
Luchtbedden
Luchtbedden - Mobiel slaapcomfort
Luchtbedden maken onderweg slapen tot een waar genot! Ze kunnen flexibel worden gebruikt, bijvoorbeeld als slaapplaats voor gasten, of om dat dunne matras in je tent te vervangen. Samengevouwen hebben ze vrijwel geen opslagruimte nodig en ze kunnen gemakkelijk worden opgeborgen in een tas of op een plank. Vooral de modellen met geïntegreerde pomp zijn heel praktisch en blazen je mobiele slaapunit in een handomdraai op. Andere modellen hebben meestal een adapter, waarop je een normale of elektrische pomp kunt aansluiten. Luchtbedden overtuigen vooral door hun hoge slaapcomfort - in tegenstelling tot slaapmatten merk je nauwelijks dat je niet in een echt bed ligt. Dat is nog eens slapen!

Luchtbedden

3 Artikel
Filter
Terugzetten

Eigenschappen

  • Opblaasbaar 2
  • Vouwbaar 1

Lengte in cm

cm
cm

Kleur

  • grijs
  • zwart

Prijs

tot

Klantenbeoordelingen

  • 1
  • 2
Sorteer
Populairst Nieuwe producten Beste beoordeling Prijs aflopend Prijs oplopend Hoogste korting
Filter
Sorteer
Populairst Nieuwe producten Beste beoordeling Prijs aflopend Prijs oplopend Hoogste korting
High Peak Airbed King Opblaasbaar Luuchtbed 200x185x20
High Peak Airbed King Opblaasbaar Luuchtbed 200x185x20
High Peak
Airbed King Opblaasbaar Luuchtbed 200x185x20
Adviesprijs € 75,99 € 59,99
- 21 %
UITVERKOOP
High Peak Comfort Plus Luchtbed King, grijs
High Peak Comfort Plus Luchtbed King, grijs grijs
High Peak
Comfort Plus Luchtbed King, grijs
Adviesprijs € 89,99 € 48,99
- 45 %
UITVERKOOP
High Peak Comfort Plus Luchtbed Dubbel, grijs
High Peak Comfort Plus Luchtbed Dubbel, grijs grijs
High Peak
Comfort Plus Luchtbed Dubbel, grijs
Adviesprijs € 69,99 € 54,99
- 21 %
UITVERKOOP

Een luchtbed bij Campz: ontdek het complete aanbod

Ben je vaak onderweg en slaap je dan bij anderen of ga je kamperen? Dan wil je ook voor een goede nachtrust zorgen. Het hebben van een goede nachtrust is immers een vereiste om de dagelijkse activiteiten weer uit te kunnen voeren. Je moet daarom kijken naar een goed luchtbed. Met een groot aantal varianten is er altijd wel een optie beschikbaar voor jouw situatie. Maar hoe zorg je ervoor dat je een goede keuze maakt? Bij Campz hebben we alle luchtbedden in het assortiment opgenomen, zodat je snel over kan gaan tot het plaatsen van een bestelling.

Dit kan een goed luchtbed voor jou betekenen

Een luchtbed is een vereiste voor iedereen die vaak gaat kamperen en daarbij ook een goede nachtrust wilt krijgen. Het is een model dat je alleen maar op hoeft te blazen, waarna iemand erop kan liggen. De luchtbedden zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit materialen, die niet snel slijten en voldoende gewicht kunnen dragen. Er zijn een groot aantal varianten beschikbaar, waarbij je een keuze kan maken tussen de dikte van het model en de afmetingen voor het aantal personen dat erop moet slapen. Ieder luchtbed zorgt er dan voor dat het slapen weer eenvoudig wordt.

Ontdek het aanbod bij Campz

Voor de beste luchtbedden kijk je in het assortiment van Campz. Ieder luchtbed dat beschikbaar is, vind je in het uitgebreide aanbod terug. Alle modellen zijn overzichtelijk bij elkaar geplaatst, zodat je een goede vergelijking kan maken op basis van het uiterlijk. Als je modellen hebt gevonden die bij jouw wensen aansluiten, kan je verder naar de specificaties. Ook de specificaties heeft Campz namelijk bij elkaar gezet. Het is hierbij belangrijk dat je zo goed mogelijk kijkt wat het luchtbed daadwerkelijk voor je kan betekenen, waarna je de vergelijking kan maken en het beste luchtbed voor jouw situatie aanschaft.

Wanneer is een goed luchtbed de juiste keuze?

Een luchtbed kan ingezet worden voor een groot aantal doeleinden. Zo kan je in eerste instantie een luchtbed aanschaffen voor wanneer je regelmatig visite over de vloer hebt of zelf bij anderen slaapt. De luchtbedden zijn eenvoudig mee te nemen, waarna je ze op de plaats van bestemming opblaast met een pomp of door middel van een elektrische pomp. Je hebt hierdoor te allen tijde een bed beschikbaar en kan ervoor zorgen dat je een comfortabele nachtrust hebt.

Een andere reden waarom je voor een luchtbed kan kiezen is wanneer je regelmatig gaat kamperen of een stevig model nodig hebt voor de festivals die je bezoekt. Ook hier zijn veel modellen namelijk geschikt voor vanwege de stevige materialen waarvan deze gemaakt zijn. Hierbij moet je wel goed opletten dat je de juiste benodigdheden aanschaft om het luchtbed zo goed mogelijk te beschermen. Door voor een goede bescherming te zorgen, kan je jarenlang genieten van het nieuwe luchtbed en zorg je ervoor dat je een goede nachtrust krijgt op iedere plek waar je besluit een tussnestop te maken voor de nacht.

De luchtbed sale bij Campz

Luchtbedden hoeven helemaal niet duur te zijn. Dit bewijst de luchtbedden sale van Campz. Hier vind je namelijk regelmatig flinke aanbiedingen terug, zodat je direct veel geld kan besparen. De hoge kortingen geven jou de gelegenheid om voor een relatief laag bedrag hoogwaardige kwaliteit in handen te krijgen. De luchtbed sale bij Campz kan helpen om steeds weer een nieuw model aan te schaffen en zelfs de duurste varianten binnen jouw budget aan te schaffen. Zo ben je van alle gemakken voorzien en heb je binnen een korte tijd weer een goede nachtrust.

Shop je luchtbed en benodigdheden online

Wil je zo snel mogelijk zelf een luchtbed aanschaffen? Kijk dan naar de mogelijkheden in het gebied van Campz en zorg ervoor dat je een luchtbed vindt dat helemaal op jouw wensen aansluit. De hoogwaardige kwaliteit is te allen tijde gewaarborgd en geeft jou de gelegenheid om jarenlang een betere nachtrust te krijgen. Iedere variant geeft jou weer andere mogelijkheden. Door zo snel mogelijk te kijken naar de mogelijkheden en jouw bestelling te plaatsen bij Campz, hoef je niet lang meer te wachten om een volgende kampeervakantie te realiseren. Dus waar wacht je nog op?