CAMPZ Outdoor und Camping Online Shop
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!

Hangstoelen

0 Artikel
Op dit moment zijn er helaas geen producten in deze lijst beschikbaar.

Hangstoelen kopen bij CAMPZ

Lekker relaxen in een gezellige en vooral comfortabele hangmat in de tuin of op het strand. Wie droomt er niet van? Een hangmat is een zeer comfortabele bank en een alternatieve manier om te ontspannen en uw zorgen van het dagelijks leven te vergeten. Pak een goed boek, neem een verfrissend drankje en nestel u in de hangmat. Hangstoelen vindt u tegenwoordig niet enkel meer op een exotisch strand, maar juist steeds vaker gewoon in de achtertuin. Onze hangstoelen zijn voorzien van leuke, felle kleuren, zijn gemaakt van stevig materiaal en gemaakt voor een of twee personen. Veel stadsbewoners gingen u al voor en luieren lekker in hun hangmat op het balkon of in de tuin.
Hangstoelen koopt u bij CAMPZ

Geniet van een middagdutje in een van de hangstoelen van Campz.nl

In sommige landen, zoals Mexico, worden hangmatten voornamelijk gebruikt voor de middag siësta. Het outdoor merk dat u ook hier bij CAMPZ zult vinden heet ook heel toepasselijk La Siesta. Een hangmat biedt daarbij in veel regio's ook effectieve bescherming tegen insecten en vocht op de grond. Echter worden niet alle modellen aanbevolen. Er zit veel keuze tussen de gebruikte materialen, de kwaliteit en daardoor ook de prijs. De eenvoudigere modellen zijn meestal gemaakt van goedkope materialen. Hoewel deze stevig zijn zijn ze niet per se ontworpen voor veelvuldig gebruik en veel lichaamsgewicht. Mocht u de hangstoel vaak willen gebruiken kunt u dus beter investeren in een duurder model. De stabiliteit en een veilige montage moeten bij de aanschaf van een hangstoel van cruciaal belang zijn. U kunt kiezen tussen verschillende soorten en modellen, die ieder over een ander ophangsysteem beschikken.

Ophangen en lekker relaxen in uw hangstoel

Er zijn ook modellen waarbij de uiteinden van de hangmatmateriaal eenvoudig worden aangesloten op twee punten. Het gemak van een hangmat is vooral afhankelijk van de kwaliteit van het materiaal en de verwerking van de suspensie. Bij CAMPZ vindt u verschillende hangmat modellen. De doeken van de hangmatten zijn beschikbaar in vele kleuren, dessins en materialen. Eenvoudige modellen voor een klein budget en luxe hangmatten met een hoge kwaliteit en duurzame materialen die duurder zijn. Alle producten zijn gemaakt van goede kwaliteit materialen, zodat u zo lang mogelijk van uw hangstoel kunt blijven genieten. Een speciale outdoor hangmat, compleet met ingebouwde klamboe biedt betrouwbare bescherming tegen alle stekende insecten. Deze modellen kunnen eventueel dus ook worden gebruikt als volledige vervanging van bijvoorbeeld een iglotent of tunneltent. In ons assortiment vindt u ook andere handige campingmeubels, waaronder: