CAMPZ Outdoor und Camping Online Shop
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!
Veldbedden
Natuurlijke ondergronden kunnen erg koud, oneffen, nat en oncomfortabel zijn. Alleen een slaapmatje onder je slaapzak is dan ook geen comfortabel alternatief. Met een veldbed ziet het er al heel anders uit! Met genoeg ruimte tussen jou en de grond, is het bijna alsof je thuis in je eigen bed slaapt. Met iets minder dan 2 meter ligruimte en een minimumbreedte van 60 cm, heb je alleen meer dan genoeg ruimte om te slapen. Je gewicht wordt ondersteund door een frame van weerbestendig, licht metaal waarop een slijtvast, waterdicht en rekvrij kussen ligt. Er zijn natuurlijk ook tweepersoons veldbedden verkrijgbaar. ​

Veldbedden

0 Artikel
Op dit moment zijn er helaas geen producten in deze lijst beschikbaar.

Veldbedden in allerlei soorten en maten I Camping & Outdoor

Een veel gebruikt product wat zijn oorsprong kent uit het leger is het veldbed. Soldaten namen vroeger in tijden van oorlog veldbedden mee om de nacht zo goed mogelijk door te brengen. Het veldbed was het beste soort bed wat ze mee konden nemen, omdat het comfortabel was maar toch gemakkelijk te vervoeren. Omdat het veldbed zo handig en prettig was werd het door de jaren heen ook steeds populairder bij de gewone burgers en tegenwoordig staan de campings er vol mee.
veldbed online kopen
Veldbedden slapen een stuk comfortabeler dan luchtbedden of slaapmatten en, door de moderne manier van verpakken, zijn ze ook handig mee te nemen. Wel zit er veel verschil tussen de modellen die tegenwoordig worden aangeboden. Het verschil zit voornamelijk in de kwaliteit van de bedden: er zijn hele stevige bedden, maar ook bedden die kraken als je je omdraait of bedden waarvan je 's avonds hoopt dat ze niet instorten. Om je te helpen bij de keuze voor een geschikt model heeft CAMPZ, vind je in onze collectie alleen maar kwalitatieve en praktische veldbedden. We hebben zowel modellen voor 1 persoon als voor 2 personen en zowel voor volwassenen als voor kinderen. Door de jarenlange outdoor ervaring weten we exact welk veldbed waarde toevoegd aan je vakantie en welk bed een miskoop is.

Hét veldbed voor een goede nachtrust

Zoals al vermeld zijn alle merken die wij aanbieden in ons assortiment zorgvuldig uitgezocht. Je hoeft dus niet bang te zijn voor krakende scharnieren of instortingsgevaar. Daarnaast is een goede nachtrust zeer belangrijk en helemaal voor een outdoor sporter die 's ochtends fris moet zijn om zijn of haar 'gevaarlijke' buitensport te kunnen beoefenen. Naast een goede slaapzak is een goed veldbed dus van groot belang. Toch zijn er tussen de bedden van CAMPZ ook verschillen te ontdekken. Zo zijn er hele lichte bedden die in een klein pakketje passen. Deze zijn zeer geschikt voor de outdoor liefhebber die vaak van locatie wisselt. De lichte bedden nemen namelijk weinig ruimte in bij het vervoer en ze zijn ook nog eens prima te tillen. Naast de lichte bedden hebben we ook nog zwaardere bedden; deze bedden zijn vaak comfortabeler dan de lichte bedden. Deze zwaardere bedden zijn ideaal voor mensen die veel waarde hechten aan een goede nachtrust en die niet van locatie wisselen of simpelweg een grote auto hebben. Naast dat veldbedden heerlijk slapen kunnen ze ook overdag goed van pas komen. Als de zon schijnt is het heerlijk om hem uit de tent te halen en lekker in de zon te gaan liggen. Dit ligt stukken beter dan met een badhanddoek op de grond of in een normale campingstoel.

Bestel eenvoudig online

Tijdens vele outdoor activiteiten heeft CAMPZ natuurlijk niet alleen ervaring opgedaan met veldbedden, maar ook met heel veel andere producten. Eigenlijk met alle producten die je nodig zou kunnen hebben tijdens een buiten vakantie of een buiten activiteit. Op onze online webshop vind je alle producten die wij met onze outdoor ervaring hebben 'goedgekeurd' voor een leuke vakantie. Zo hebben we goede schoenen voor alle outdoor sporten en ook kleding die geschikt is voor het buitenleven. Maar CAMPZ heeft ook allerlei andere producten zoals camping artikelen, hardware voor verschillende outdoor sporten, rugtassen en nog veel meer. Ben je dus bezig met de voorbereidingen voor een geslaagde outdoor vakantie of activiteit en heb je nog spullen nodig? Kijk dan eens rond op CAMPZ en kom er achter wat er nog te ontdekken is. Wil je gebruik maken van onze ervaring, dan mag je altijd contact met ons opnemen om vragen te stellen of voor op of aanmerkingen. Wij wensen je in ieder geval een prettige outdoor tijd toe.