CAMPZ Outdoor und Camping Online Shop
Geniet van je herfstige hardloopsessies
30 DAGEN KOSTELOOS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!

Aluminium Koffers

0 Artikel
Op dit moment zijn er helaas geen producten in deze lijst beschikbaar.

Aluminium koffers voor vakantie & kamperen

Op vakantie kan het handig zijn om een aluminium koffer bij je te hebben. Deze stevige koffers zijn geschikt om kostbare spullen in te vervoeren of op te bergen. De koffer beschermt tegen vuil, water en stoten. Zeker op vakantie komt dit goed van pas. aluminium koffer online kopen

Kies voor een multifunctionele koffer, kies voor een aluminium koffer

Een aluminium koffer is handig voor op reis, want u kunt er veel bagage in kwijt. In deze stevige koffer kunt u bijvoorbeeld breekbare spullen vervoeren, zoals camping servies. Aluminium is namelijk een heel sterk materiaal dat niet roest. Tevens is het een heel duurzaam en licht materiaal. Omdat er handgrepen bevestigd zijn aan de koffer, kunt u hem gemakkelijk optillen. Ook zijn de koffers voorzien van stapelhoeken. Op die manier heeft u de mogelijkheid om meerdere aluminium koffers op te stapelen. De meeste koffers zijn voorzien van sloten, zodat uw spullen veilig bewaard blijven. Omdat de koffer zo stevig is, blijven uw spullen beschermd tegen water, stof en ander vuil. Ook is een aluminium koffer minder gevoelig voor stoten dan een reguliere koffer. Aluminium koffers zijn niet alleen geschikt voor op vakantie. Zodra u weer thuis bent, kunt u de koffer voor andere doeleinden gebruiken. Berg er kampeerspullen in op, zoals bijvoorbeeld strandspeelgoed. Uw spullen blijven dan stofvrij en goed bewaard. Als u nog op zoek bent naar andere koffers en tassen, kunt u ook bij CAMPZ terecht:

  • Cameratas & Fototassen
  • Drinkrugzak
  • Tassen & Koffers toebehoren

De maat van uw aluminium koffer bij CAMPZ

Bij CAMPZ bieden wij u een ruim assortiment aluminium koffers. U kunt bij ons bijvoorbeeld kiezen uit aluminium koffers in verschillende afmetingen. Als u veel spullen mee wilt nemen op vakantie, kies dan een koffer met een grote inhoud. Maar voor kleinere koffers kunt u natuurlijk ook bij ons terecht. Kies dus een geschikte koffer uit op onze overzichtelijke website en ga naar de kassa. Het bestellen bij campz.nl gaat snel en gemakkelijk. Na enkele dagen wordt uw aluminium koffer thuisbezorgd. U zult dan ontdekken hoe multifunctioneel deze stevige koffer is. Thuis en op vakantie!