CAMPZ Outdoor und Camping Online Shop
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!
Gaspatronen
Als je een gasfornuis gebruikt tijdens je outdoor uitstapjes of op de camping, heb je gas nodig, dat vloeibaar in patronen of flessen opgeslagen is. Gaspatronen, die hier verkijgbaar zijn op CAMPZ, worden vaak voor gebruik in de natuur gebruikt. Gasflessen worden ook gebruikt tijdens het kamperen met een camper. Gaspatronen zijn verkrijgbaar als doorsteek-, schroef- of bajonetventielpatroon. Het vloeibare gas is ofwel butaan, isobutaan, propaan of vaker een mengsel van deze gassen. Let er bij het hanteren van gaspatronen op dat ze gevoelig zijn voor verhitting boven de 50 graden en mechanische schade. Voorzichtig: Als de behuizing doorboord is, komen explosieve gas-luchtmengsels vrij. Wanneer vloeibaar gas ontsnapt, kunnen ook zeer lage temperaturen worden bereikt, wat kan leiden tot koude brandwonden bij contact met de huid.

Gasflessen

2 Artikel
Filter
Terugzetten

Prijs

tot

Klantenbeoordelingen

  • 1
Sorteer
Populairst Nieuwe producten Beste beoordeling Prijs aflopend Prijs oplopend Hoogste korting
Filter
Sorteer
Populairst Nieuwe producten Beste beoordeling Prijs aflopend Prijs oplopend Hoogste korting
Primus Cassette Gas
Primus Cassette Gas
Primus
Cassette Gas
Adviesprijs € 4,99 € 2,99
- 40 %
UITVERKOOP
Primus Zomer Doordringbaar Gas 190g
Primus Zomer Doordringbaar Gas 190g
Primus
Zomer Doordringbaar Gas 190g
€ 3,49
UITVERKOOP

Gasflessen voor camping- en outdoorgebruik

Wanneer u voor langere tijd gaat kamperen en hierbij op een camping verblijft kan het heel fijn zijn om uw eigen outdoor kookfornuis mee te nemen. Veel huishoudelijke apparaten maken gebruik van gasflessen, vandaar dat u deze ook in onze online webwinkel kunt verkrijgen. Camping gas is vaak goedkoper en compacter dan wanneer u normaal gas gebruikt. CAMPZ biedt gasflessen, gaspatronen en aanverwante apparatuur voor iedere toepassing.
Glasflessen koopt u bij CAMPZ

Gasflessen voor outdoor maaltijden bereiden

U bent op vakantie of besluit lekker te gaan grillen in het park bij lekker weer. Onze gasflessen zijn daarvoor ideaal, doordat ze makkelijk mee te nemen zijn en niet zwaar zijn. In ons assortiment vindt u verschillende soorten gas benodigdheden, vandaar dat u goed op moet letten dat u de juiste gasfles koopt voor de desgewenste toepassing. Een geschroefd gaspatroon kan bijvoorbeeld worden toegepast op verschillende patronen, terwijl de piercing cartridges in standaard maten worden geleverd. Wanneer u wilt koken op een gasfornuis is dit vele malen efficiënter wanneer u gas gebruikt dan wanneer u elektriciteit gebruikt op een elektrisch kooktoestel. Wanneer u koelkast werkt door middel van een gasfles is dit tevens goedkoper dan wanneer deze met batterijen werkt.

Goed voorbereid op reis met gasflessen

Bereid u voor door alvast een aantal gasflessen in te slaan alvorens u op reis gaat. Hiermee voorkomt u dat u zonder gas zit op reis en de gasflessen nergens op de plaats van bestemming kunt kopen. U kunt deze eenvoudig online bij CAMPZ bestellen en thuis laten bezorgen. In ons assortiment vindt u onder andere gasflessen van de outdoor merken: