CAMPZ Outdoor und Camping Online Shop
Tot wel 70% korting1
30 DAGEN KOSTELOOS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!

Brandstoffen

1 Artikel
Filter
Terugzetten

Prijs

tot
Sorteer
Populairst Nieuwe producten Beste beoordeling Prijs aflopend Prijs oplopend Hoogste korting
Filter
Sorteer
Populairst Nieuwe producten Beste beoordeling Prijs aflopend Prijs oplopend Hoogste korting
Primus PowerFuel 1l
Primus PowerFuel 1l
Primus
PowerFuel 1l
€ 8,99

Brandstoffen - Voordelig online kopen bij CAMPZ

Bij een lange trektocht door de bergen of bossen wordt er regelmatig gegeten. Dat is nodig om in conditie te blijven. Om goede maaltijden te bereiden zijn er brandstoffen nodig. CAMPZ heeft voor elke outdoor activiteit de juiste brandstoffen.

Brandstoffen - Voor onderweg of op de camping

Brandstoffen zijn nodig om een warme maaltijd te bereiden. Tijdens het trekken & wandelen of op een camping. U kunt nu zelf kiezen hoe uitgebreid u uw campingkeuken wilt hebben. Er kan op een éénpitter worden gekookt of meerdere pitten. De brandstof die u kiest hangt af van de pitten en van de plaats waar u gaat koken. Ook hangt het af van de hoeveelheid brandstof die u mee kunt nemen. Er bestaan loodvrije benzine branders en gastankjes in allerlei varianten. Daarnaast kan er ook gekookt worden op een houtvuurtje of houtskoolvuurtje op de barbecue en op een open plek. Daarbij zijn houtskool en aanmaakblokken nodig.

Kies de juiste soort brandstof, bij de juiste brander

Kies het brandstof kooktoestel dat bij u en uw situatie past. Op de éénpitter kan er worden gekozen voor gas, benzine, petroleum of spiritus worden gebruikt. De Multifuel brander werkt op zowel petroleum, loodvrije benzine als kerosine. De multifuel brander is vooral handig in de bergsport. Het gasfornuis is gebruiksvriendelijk en goedkoop. Het gasfornuis werkt echter niet bij vrieskou. Het benzine kooktoestel is zuinig in gebruik en werkt ook bij lage temperaturen. Het toestel is wel minder gebruiksvriendelijk. De spiritusbrander werkt perfect bij lage temperaturen en felle wind. De brandstoffles is overal verkrijgbaar. Het spiritus kooktoestel is echter alleen geschikt voor de open lucht. De brander mag nooit in de tent worden aangestoken in verband met brandgevaar en condensvorming. Kies de brandstoffen bij CAMPZ om lekker op vakantie te kunnen gaan kokkerrellen bij de tenten. Ga goed voorbereid op reis door hierbij nog een aantal campingartikelen bij te zoeken.