CAMPZ Outdoor und Camping Online Shop
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!

Aanmaakblokjes

1 Artikel
Filter
Terugzetten

Kleur

  • oranje
  • wit

Prijs

tot
Sorteer
Populairst Nieuwe producten Beste beoordeling Prijs aflopend Prijs oplopend Hoogste korting
Filter
Sorteer
Populairst Nieuwe producten Beste beoordeling Prijs aflopend Prijs oplopend Hoogste korting
Esbit Solid Fuel Tablets 20 x 4g
Esbit Solid Fuel Tablets 20 x 4g
Esbit
Solid Fuel Tablets 20 x 4g
Adviesprijs € 4,99 € 2,99

Aanmaakblokjes voor al uw kampvuren en barbecues

CAMPZ heeft een groot assortiment aanmaakblokjes, waardoor u hier aan het juiste adres bent om hulpmiddelen te vinden voor het aanmaken van een vuurtje. Hoe breng ik het water zo snel mogelijk aan de kook? Welke brandstof is het meest geschikt voor het ontsteken van een kampvuur? En wat voor aanmaakblokjes zijn handig bij het aansteken van een barbecue? Bij CAMPZ is de keuze reuze. Zo vindt u de volgende soort aanmaakblokjes op onze site:

  • Brandstoftabletten
  • Staafjes
  • Kaarsen
  • Droge brandstof
  • Overige aanmaakblokjes
Brandstoftabletten Esbit brandstoftabletten zijn een veelzijdige droge brandstof. Het zijn tabletten die zowel geschikt zijn voor het ontsteken van een groot vuur als voor het laten koken van water. Eén tablet kan immers een halve liter water aan de kook brengen in maar liefst 7 minuten. Hierdoor zijn de tabletten ideaal voor onderweg of op de camping: eten kan worden opgewarmd of een barbecue wordt aangestoken. Bovendien gaan de tabletten relatief lang mee, waardoor u er lang plezier van kunt hebben. aanmaakblokjes online maken
Staafjes Light My Fire aanmaakstokjes zijn de ideale vuurstarters: ze branden namelijk onmiddellijk en zijn vrij eenvoudig te ontvlammen. Door de kleine omvang zijn de staven erg handig mee te nemen wanneer u bijvoorbeeld gaat kamperen of survivallen. In ons assortiment zitten staven van allerlei verschillende soorten materialen: pijnboomhout, hout en zelfs houtskool. Hierdoor is er voor iedereen een geschikte aanmaakstaaf te vinden. U kunt dus nu binnen een mum van tijd genieten van een lekkere warme maaltijd, want het eten is in een zeer korte tijd opgewarmd. Kaarsen Wanneer u op pad gaat, kunnen licht en warmte essentieel zijn. De survivalkaarsen zorgen hiervoor. De kaarsen branden maar liefst 36 uur, waardoor u hier lang van kunt genieten. CAMPZ biedt naast Coghlans survivalkaarsen ook andere soorten kaarsen aan, onder andere uco kaarsen en theelichtjes. Bij de meeste kaarsen zitten lucifers inbegrepen waardoor het aansteken van de kaarsen gemakkelijk zal zijn. De kaarsen zijn daarnaast handig om achter de hand te hebben voor noodgevallen: wanneer u door stroomuitval zonder licht komt te zitten in huis. Droge brandstof Voor het aanmaken van vreugdevuren of houtskoolkachels is aanmaakhout nodig, ofwel droge brandstof. Ook deze vuurstarters vindt u bij CAMPZ. Zogenaamde vuurschijven ontbranden eenvoudig en geven een enorme hitte af. Tevens brandt de droge brandstof lang genoeg om de overige materialen effectief aan te steken. De droge brandstof kan bovendien als warmtebron dienen voor het verwarmen van eten. Overige aanmaakblokjes Ook voor overige vuurstarters bent u bij CAMPZ aan het juiste adres. Zo vindt u hier ook complete pakketten om iets te ontvlammen. In deze pakketten vindt u dan droge brandstof, vuurstenen, aanmaakstaven en vele andere materialen om gegarandeerd een prima vuur te krijgen. Verder vindt op onze site dozen houtskool om er zeker van te zijn dat de grill of barbecue goed zal worden aangestoken. Als u dus van plan bent om te gaan kamperen of survivallen, of als u een openhaard of barbecue aan wilt steken, bent u bij CAMPZ op de juiste plaats voor het vinden van de perfecte aanmaakblokjes. Van brandstoftabletten tot houtskoolstaafjes en van survivalkaarsen tot vuurschijven: CAMPZ heeft het!