CAMPZ Outdoor und Camping Online Shop
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!

Koelelementen

0 Artikel
Op dit moment zijn er helaas geen producten in deze lijst beschikbaar.

Koelelementen voor een coole camping vakantie

Bij CAMPZ bent u aan het juiste adres wanneer u op zoek bent naar kwalitatief goede koelelementen. Door het brede assortiment zijn er verschillende soorten en formaten koelelementen te vinden op onze site. Bent u op zoek naar een koelelement om in de zomer uw drankjes extra koud te houden in een koelbox? Wilt u in de vriezer extra elementen hebben liggen voor het geval iemand door zijn enkel gaat? Wilt u de koelkast nog meer verkoelen? Of wilt u voedsel tijdens de transport koud houden? Dan zijn ijskoude elementen de ideale oplossing! koelelementen online shop Koelelementen werken als volgt: in de elementen zit of wordt water gegoten waarna de elementen de diepvries in moeten om in te kunnen vriezen. Daarnaast bestaan er ook Campingaz koelelementen waarin een speciale vloeistof zit. Deze vloeistof zorgt ervoor dat het element langer de lage temperatuur vasthoudt en dus ideaal is om drinken in een koelbox op temperatuur te houden. De koude elementen kunnen de kou urenlang vasthouden waardoor het zowel geschikt is voor het vervoeren van vlees als voor het koelen van een verstuikte enkel. Echter zijn bepaalde koelelementen geschikter voor ongelukjes dan voor het bevroren houden van voedsel. Bij CAMPZ vindt u daarom een grote verscheidenheid aan deze elementen:

  • Flexibele koelelementen
  • Koelaccu's
  • Plastic elementen

Flexibele koelelementen

Dit is een koelelement dat erg handig in gebruik is. Door de buigzaamheid zijn deze elementen zeer geschikt om verstuikte enkels, pijnlijke knieën of gekneusde polsen te koelen. Deze gekoelde elementen kunnen eenvoudig om het geblesseerde lichaamsdeel heen gewikkeld worden, waardoor de pijnlijke plek snel gekoeld zal worden. Bovendien kunnen flexibele elementen uitstekend om flessen heen worden gewikkeld. De temperatuur zal hierdoor lager blijven en uw drinken dus koeler. Hierdoor zijn deze handige elementen zeer geschikt om te gebruiken in een koelbox met flessen.

Koelaccu's

Deze accu's zijn net als de overige gekoelde elementen eerst in de vriezer geplaatst om zo de juiste temperatuur aan te nemen. Echter zijn deze elementen uitermate geschikt om grotere oppervlakten te verkoelen. Zo kunnen deze accu's bij buffetten bepaalde etenswaren goed gekoeld houden. De koelaccu's werken namelijk als onderzetter: door de koelaccu's onder de schaal te plaatsen, zal uw eten lang gekoeld blijven. Daarnaast kunnen de koelaccu's ook prima in een grote Campingaz koeltas gestopt worden, want deze elementen houden het eten extra lang koel. Door het egale oppervlak van deze accu's kunnen er niet alleen voorwerpen op geplaats worden, maar bespaard het ook veel ruimte in uw koelbox.

Plastic koelelementen

Het meest bekende koelelement is de plastic variant. Deze elementen liggen bijna bij iedereen in de vriezer en zijn voor allerlei verschillende situaties te gebruiken. De elementen kunnen net als de koelaccu's worden gebruikt om als verkoelende factor te fungeren in een Camping koelbox. : het drinken en de meegenomen etenswaren zullen lang gekoeld blijven. Ook kunnen de plastic koelelementen worden gebruikt bij het transporteren van etenswaren door bedrijven. Wanneer medische drankjes of vleeswaren over een grotere afstand moet worden vervoerd, is het immers van belang dat de etenswaren goed en professioneel op temperatuur gehouden worden. Verder kunnen de elementen ook gebruikt worden wanneer iemand zich pijn heeft gedaan en de pijnlijke plek zo snel mogelijk gekoeld moet worden. Door een doek om deze plastic elementen heen te doen, kan u op een veilige manier de geblesseerde persoon helpen. Met andere woorden: de plastic koelelementen zijn van alle markten thuis! Bij CAMPZ bent u dus in goede handen wanneer u op zoek bent naar de juiste gekoelde elementen. Van flexibele elementen tot koelaccu's en van plastic elementen tot gel packs: bij CAMPZ bent u aan het juiste adres!