CAMPZ Outdoor und Camping Online Shop
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!

Houtskool Barbecues

0 Artikel
Op dit moment zijn er helaas geen producten in deze lijst beschikbaar.

Houtskool barbecue kopen bij campz.nl

De meest authentieke manier van barbecueën is boven gloeiende houtskool in een houtskoolbarbecue. Houtskool wordt heter dan gas en het vlees krijgt een heerlijke grillsmaak. Een houtskoolbarbecue heeft wat meer aandacht nodig dan een gasbarbecue, maar kan onderweg eventueel gewoon met hout gestookt worden. Gezellig om een kampvuur zitten en tegelijkertijd je eten bereiden heeft absoluut iets avontuurlijks. houtskoolbarbecue basecamp

Veilig gebruik van de houtskool barbecue

Veilig en verantwoord barbecueën vraagt enige aandacht. Een houtvuur of een barbecue in de natuur gebruiken dient uiteraard geen gevaar voor de omgeving op te leveren. Steek een houtvuur of een barbecue bij voorkeur aan met aanmaakvloeistof of met een aansteker. In beide gevallen is het zaak de vloeistof of de blokjes helemaal uit te laten branden. De barbecue is op temperatuur als er een grijze aslaag over de houtskool ligt. Wil je de temperatuur controleren? Houd je hand 10 cm boven de gloeiende kolen. Lukt dit maar 2 seconden dan is de houtskool op de juiste temperatuur!

Houtskoolbbq voor onderweg

Er zijn natuurlijk prachtige buitenkeukens in de handel die een houtskoolbarbecue herbergen, maar on the road bent heb je meer behoefte aan een compacte, gemakkelijk mee te nemen barbecue. Op campz.nl vind je een collectie reisbarbecues en barbecue toebehoren. Mooie mini grill apparatuur waarmee je heerlijk kunt barbecueën. Van eenvoudig roestvrijstalen inklapbaar rooster voor boven een houtvuur tot een complete houtbarbecue op poten. Bij ons vind je:

  • Roestvrijstalen grill rooster voor onderweg
  • Stationaire grill voor op de camping
  • Vuurschaal voor houtskool en houtvuur

Houtskoolbarbecue voor optimaal outdoor plezier

Bij campz.nl werken gedreven, enthousiaste outdoorsporters die het assortiment dat ze verkopen zelf testen. Zo ben je verzekerd van de beste producten en de best mogelijke uitrusting voor je volgende avontuur.